Докато съм бил на г*за на географията...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
///peter написа:Ако искаш да има повече такива хора, намери го! Благодари му!
едвали го е направил заради благодарност,просто човека си е бил с голямо сьрце

но едно стискане на рька от теб ше значи много
П.с. темата е прочетох преди няколко часа ма както и тогава така и сега не мога да дам смислен коментар.ИЗРОД

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ако успееш да намериш кои са тия двамата и имаш желание да ги бият повече хора, пиши ми на ЛС
да мога и аз да се докажа като не клавиатурен боец
Не честно, ако искаш пиши да има направим една засада и малко да ги поосакатим, щото тва не са хора и си представям на жена ми да налети некой докато ме нема, камоли да имам дете и тва да се случи. А на пича от 73 задължително го намери да му благодариш, респект за такива хора!

Не честно, ако искаш пиши да има направим една засада и малко да ги поосакатим, щото тва не са хора и си представям на жена ми да налети некой докато ме нема, камоли да имам дете и тва да се случи. А на пича от 73 задължително го намери да му благодариш, респект за такива хора!

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Между другото колегите са прави, пича с рейса може и да е запомнил номера на колата. Като ходиш да му благодариш го поразпитай, пък туко виж сме го намерили и тогава........... 

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз затова с дападжии не се занимавам - просто са много изнервени и кат им падне пердето не ми се мисли какво става . Познвам няколко такива , дет всеки ден ги засичат всякакви коли и имат едни такива странни тръби във вратите си . Не ми се мисли ако беше слезнал с тръбата !

Благодаря ви много за подкрепата. Утре това ще им е първата задача след работа - да издиря шофьорчето. Жена ми и бебето са добре. Като излизаме на разходка заглеждаме хората в Е36-ците с надеждата тя да види познатите мутри. Пък после...
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
rado_rf написа:Пък после...
.....пък после : ЛС,ЛС,ЛС....!!! и ше дойдем да помагаме!нема нужда да рискуваш да се окажат по-яки от тебе!!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Му ебем майчето на някой такъв ако видя, мускули не мускули падне ли ми пердето болка не изпитвам на момента 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Божее, що за човек трябва да си, за да налиташ на сама жена с бебе
Вече простотията и вандалщината няма граници...на такива да им изсъхнат краката дано!!

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Еми моя съвет е да направиш всичко възможно да намериш двамата отворковци и да ги накараш искрено да съжаляват за случилото се
, защото такава вандалщина като да риташ бебешка количка при положение, че тя ти е ''убила енерцията'' на пешеходна пътека просто е непростимо. Дано на малкия му е минало и пожелавам на жена ти бързо да забрави тази грозна случка.

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Аз всеки ден минавам по Монтевидео. Има две черни е36-ци, които редовно са там. Едната е кабрио и редовно паркира по средата на платното - явно се чувства нещо като шефа на квартала. Не съм виждал кой ги кара, но почти винаги колите са някъде около пазарчето. Така, че можете да се поразходите с жена ти наоколо. Има още една черна, която паркира на 761-ва улица и още една с черни джанти, пред 5-ти блок в ОК -2. Толкова от мен.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
((:BuKcu:)) написа:Божее, що за човек трябва да си, за да налиташ на сама жена с бебеВече простотията и вандалщината няма граници...на такива да им изсъхнат краката дано!!
Съгласна съм ... И помислете - това всичкото КАК и ЗА КАКВО??? Защото жената е пресичала с бебко НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА! Баси малоумниците! И на мен са ми се случвали подобни преживявания с дъщеря ми, бая псувни съм отнасяла, чакайки на пешеходна пътека някой да спре, но само до там ... жалко е ...
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Съжалявам колега за случката. Ако имаш нужда прати и на мен ЛС ако ги намериш кои са!
А другото, което се сещам, е че ако намериш момчето с камуфлажа, може да си пуснеш официална жалба към полицията и да го извикаш за свидетел;)
А другото, което се сещам, е че ако намериш момчето с камуфлажа, може да си пуснеш официална жалба към полицията и да го извикаш за свидетел;)

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5