Една НЕстрахотна история

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 17 Юли 2008, 12:36

Колегата SK защо винаги във фал? :dunno: :ahah: :ahah:
Щом 30- годишните са чичковци какво остава тези на по 40 или 50 или 60 :dunno: :lol: :lol: :lol:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 17 Юли 2008, 13:52

ufff,писна ми от тъпи теми,това ковто си го описал става секи ден почти навсякаде в България,на мен и един приятел ни се случи поне три пъти да ни излизат луди гастербаитери насреща на пътя за Пловдив и какво да напиша три теми и да опиша подробно ли и всичките колеги и те и какго щв стане!?????
Ма то си пише НЕстрахотна история и не съм ти я пращал на лично, а и не можем всички да сме добри като теб три пъти да ни се качват отгоре и да се отървем . Темата беше да разберем за пореден път какви хора вече карат БМВ. Ако разбера номера естествено ще го напиша.Обещавам ти като се насера другия път да пиша да те радвам, дано само не е на пътя.
    ПС Не разбрах преди да пускам тема да ти я пратя на лично да кажеш дали става а ? Па нали виждаш, че съм ЛЕВАНДУЛА
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 17 Юли 2008, 15:20

Абеее!!! Осъзнайте се малко бе, кое му е нормалното на това да ти излизат по 5 пъти срещу тебе и ти да няма накъде да завиеш? Човека си е прав-вече БМВ-та карат и най-големите мизерници и селяни. И 90% от форума за жалост са точно такива. Затова към всички тия 90%- Идиотиии, карайте нормално, не сте безсмъртни!!! Писна ми от селяния братче... :evil: :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 17 Юли 2008, 15:41

Чак пък 90%...Силно се надявам че не е така :)
Все пак сте(сме) един от форумите , които са най-уважаваните .
И все пак е ясно, че тъпанари и безсмъртни има с всякакви коли. Просто по стечение на обстоятелствата в масовия ценови диапазон 3-4-5к, който хората могат да си позволят, БМВ предлага задно, клима, ел пакет и гъзария...Е какво му трябва на един млад гъзар...

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 17 Юли 2008, 16:21

Проблема е много далеч от марката...Да, дава самочувствие, но точно колкото всяка кола със 100+ конски сили.
Виждал съм много такива и без БМВ-та, последно един с Астра щеше да ми сложи двигателя между предните седалки по пътя към Мездра :evil:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 17 Юли 2008, 16:50

Де да беше платното навсякъде с нам си кви банкети и алабали отстрани, а то в повечето случи гората превзема пътя и се чудят как да се разминават 2 коли пък камоли 3.
Въшлъовци дето излизат на 100м участък за изпреварване с коли дето дигат 100 за 10сек. няма спор че съществуват ама или се научават или се тепат.
Късмета не повтаря....

Потребител
Аватар

Мнение от AlpinaPower » 17 Юли 2008, 16:58

Nukem написа:
Абе ей, къв си ти бе?! И ти ли си скочил три пъти в канавка...? Естествено, че няма да ни занимаваш с това, че ти излизат луди на пътя, просто явлението е повсеместно, но не всеки взима решението да жертва себе си.
Ако ти е криво нещо не си го изкарвай на другите, ми ходи си намери друга работа от това да се ежиш по форумите. Калкулациите и заяжданията във виртуалното пространство са леко по-различни от реалния живот, ПИЧ.

Пич за толкова време във форума знаех каква ще е реакцията на болшинството още преди да почна да пиша поста!Но просто съм ти написал за какво служи банкета и разтоянието до канавката те се предвиждат отчасти с такава големина точно заради такива случаи,иначе щеше да има две плана по 2,75 и наклони 1:1,5 отстрани на откосите!

П.С:Не искам да кажа нищо лошо за момчето или да оправдавам постъпката на реклес драивара :mhihi: ,просто ти обяснявам за елементите на пътното платно и тяхната употреба!

Извинявам се тогава за тона си преди малко.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Юли 2008, 20:31

alexsch написа:
sk. написа:..... чичковците на по 30години.. .

ей, пикльо, на кой ще викаш "чичко" ти бе?!?!?

:dummy:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tokata2 » 17 Юли 2008, 23:26

Веднага нагрубяване виждам аз :mhihi: Това което се е случило , не е никак приятно ! Може да се случи на всеки , колкото и да внимава . Не сме светци , за да си четем морал ! Пазете се по улиците !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 18 Юли 2008, 19:52

alexsch написа:
sk. написа:..... чичковците на по 30години.. .

ей, пикльо, на кой ще викаш "чичко" ти бе?!?!?

Аз съм на 18. Нямам си никаква идея, как да викам на 30годишните.. може би "мъж на зряла възраст"?? Или пък "батко, с 12 години по-голям от мене?" Неразбрах и каква точно е идеята на поста ти, но както и да е.

@Nuken, на теория си 100% прав. Неразбрах само случката вечерта ли се разиграва или през деня. Но само си представи, вечер, 23:00 примерно, прибираш се спокойно и изведнъж някакъв изкача срещу теб на дълги или примерно къси, няма никакво значение...
дали ще успееш да реаргираш адекватно, или че пробваш всячески да му се махнеш от пътя. Нормалната човешка реакция, винаги е да защити живота си, на цената дори на МПС-то.. което в такъв случей няма никаква цена.
Ресект за техническите познания!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 18 Юли 2008, 20:52

sk. написа:Само искам да отбележа, че по мой скормни наблюдедения, макар че съм тъп състезател самоубиец на 18години, чичковците на по 30години, правят абсолютни същите глупости, даже и по-големи от нас 18 годишните. Така че да не обвиняваме само младите.
Лично мнение.

що обиждаш ся ве младеж :D
аз съм '78 набор и не се чувствам кат чичко :D :P
макар че в действителност съм такъв и то два пъти,тий като имам една племеница и един племеник :D
брата е '72 набор баща на двете деца,е той вече си е аканъ дядка :mhihi:
а сега сериозно :!: проблема не е в младежите а в техните родители :!: и липсата на домашно възпитание и чувството им за отговорност :!:
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 17 Авг 2008, 1:55

dobo-is написа: проблема не е в младежите а в техните родители :!: и липсата на домашно възпитание и чувството им за отговорност :!:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

.

Мнение от bavareca_86 » 17 Авг 2008, 3:40

абе самнявам се да е записал номера,ма как и да е
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 17 Авг 2008, 9:39

Nukem написа:И да ти кажа нещо последно ако пътното платно е било с габарит 2.75 и задължително имаш банкет 1м с наклон 6%/при наклон на платното 2,5% и допълнително разтояние от минимум още 1м до канавката ме нявява за лоша реакция и маневра и на твоя водач защото мястото е достатъчно да се разминат все пак затова имаш водяща ивица+банкет+разтояние до канавката!

мнооо си компетентен :!:
и ма кефиш едновременно с това :bowdown:
математика геодезия нещо астрономията ти куца обаче.....
една корекция ако позволиш
банкета е предназначен за разминаване на леки автомобили
канавките са за разминаване на all i off road превозни средства
а полетата и нивите след тях за за комбаини и др.селскостопанска техника
от страни винаги пьтищта много АКО беше така и така напшравил....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 17 Авг 2008, 18:45

Всеки на 18 е минал през този период на ''безразсъдна гъзария'', пък и човек се учи от грешките си затова стават катастрофи, за да може след това да преосмислиш нещата и да стигнеш до заключението, че така не трябва да се прави :smoke: :driving: :owned: :nono:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории