Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Случки на пътя
Преди около 2 часа ми се случи следното.. седя си на един паркинг Левента в русе където вечер се събират доста хора заради гледката.. и по едно време на паркинга влиза едно рено клио.. спря направи някакви маневри и като даваше назад се чу прасссс и оня завъртя геврека и дим да го няма.. Гледам аз.. чукнатата кола.. е36 на един познат на баща ми.. и понеже не му светеше на клиото номера скачам аз в колата и газ след него.. настигам го след 500-600м.. святкам не спира.. свиря.. не спира.. записахме му номера и звъня на полицията.. обясних им така и така ситуацията. и се качвам горе пак на паркинга.. след около час идват полицаите оглеждат паркинга обръщат.. говориха с охраната и си заминават... звъни ми телефона обаждат ми се от 112.. казват пратили сме патрул говорете с него.. викам да ама те заминаха.. тоя вика.. добре ще ги върнем.. връщат се те.. излизам аз.. Казвам аз добър вечер извинявам се но не знаех че трябва да дойда да говоря с вас.. и оня ми вика.. Ми ти кво мислиш че на кристалната топка ли ще си гадая..
вика.. хванахме тоя дето си му дал номера ама няма никакви следи по колата и казва че дори не е идвал тук.. Викам така и така рено с номер еди кой си.. обяснявам не светещи номера и какво е направил.. и оня вика.. ми ще подавате ли жалба щото е голяма играчка.. И аз стоя гледам и викам.. ми ако собственика подаде.. защото мен ми е все едно.. аз съм се обадил понеже оня удари и забегна.. Колкото и малко да е.. неприятно е.. Да беше слязъл от колата да намери собственика и да каже.. извинявам се.. така и така чукнах ви колата.. какво ще правим.. колкото и да е.. зависи от това колко е ударена дори и ще го пусна да си ходи по живо по здраво.. Ама това да удариш да забегнеш.. мисля че е доста тъпо.. 

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Трябвало е да го спреш и да го източиш!
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- barona_777
- Потребител
-
- Кара: E38 740iL
- Детайли за колата: V8
и да го мислиш колега, хубавото е, че не е станало най - лошото 

- KristianSS
- Потребител
-
- Кара: BMW 318D
Засича ме едно Москве в Надежда, а ние в колата 3ма...... теглих му една псувня и си продължих по пътя, стигнах светофара и ме хвана червеното и москвича спира до мене на една педия и от вътре (нз как да го обясня ) излиза КИНГ КОНГ от надежда, смятайте, че беше ли седнал на капака на БМВто трябваше да правя основен ремонт
...... и само се чух как един от мойте пътници започна да крещи "КАРАЙ,КАРАЙ,КАРАЙ" .... 

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Добреее, обяснете ми колеги какъв трябва да си, че когато колата пред теб завива на дясно и спира за да НЕ згази пресичащите пешеходци, ти да започнеш да му свириш?!
И то да ми се беше случвало веднъж как да е..
В такива моменти завиждам на хората, които просто слизат от колата и удрят един хубав тупаник, така за отрезвяване и си продължават спокойно

В такива моменти завиждам на хората, които просто слизат от колата и удрят един хубав тупаник, така за отрезвяване и си продължават спокойно

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Случката беше миналото лято. Тъкмо бяхме качили връх Ботев за 1 ден и се прибирахме към балкана. Ние сме с едно ситроенче АХ 1.3 бензин. Върви много, то 500 кила. Ние сме 2-ма и отиваме да пресрещнем едно момче, до магистралата София-Варна, отбивката за Априлци. И както си караме спокойно в един завой, ни изпреварва един голф2. При което моят приятел така се изнерви, че ни изпреварват в завоя и земи тая трета
и караме броня в броня зад него и онзи дава газ... Идва една поредица от S-образни завой на едно баирче, и там срещаме един дядо с една лада с ремарке, пълно с тор. Едвам крета. Набихме спирачки 2-те коли и само чакаме да се покаже правата след завоя и да го издухаме тоя
. Ама караме точно като на състезание, само чакаме момента и пътя е чист, земи тая втора със ~80, движим се след голфо и го минахме и него и оня се кротна
. Знам че, постъпихме много глупаво, опасно си беше, ноо това е 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
Kroki написа:Случката беше миналото лято. Тъкмо бяхме качили връх Ботев за 1 ден и се прибирахме към балкана. Ние сме с едно ситроенче АХ 1.3 бензин. Върви много, то 500 кила. Ние сме 2-ма и отиваме да пресрещнем едно момче, до магистралата София-Варна, отбивката за Априлци. И както си караме спокойно в един завой, ни изпреварва един голф2. При което моят приятел така се изнерви, че ни изпреварват в завоя и земи тая третаи караме броня в броня зад него и онзи дава газ... Идва една поредица от S-образни завой на едно баирче, и там срещаме един дядо с една лада с ремарке, пълно с тор. Едвам крета. Набихме спирачки 2-те коли и само чакаме да се покаже правата след завоя и да го издухаме тоя
. Ама караме точно като на състезание, само чакаме момента и пътя е чист, земи тая втора със ~80, движим се след голфо и го минахме и него и оня се кротна
. Знам че, постъпихме много глупаво, опасно си беше, ноо това е
Важното е вие да не изпреварвате на завои и/или да създавате предпоставки за птп, а кое е глупаво и кое не зависи лично от вас

- ossama
- Потребител
-
- Кара: се с жена си
- Мечтае да кара: m3
Понякога адреналинът ни е повече от разума
Особено когато някой ме засече или иска да са дърпаме.Случвало се е да изпердашвам ТДС-ката с 220км/h , за да наказвам отворковци по "Тракия" примерно (не ми се мисли ако имах по-мощна кола)
Ежедневните градски дърпания и гонки даже не ми правят впечатление вече.

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
Кога тъпите паяци ще почнат да вдигат, когото трябва
Преди малко пред мен се удариха двама (за щастие леко), защото единия излизаше от уличка без предимство на главния път, а на завоя един беше спрял така, че да не можеш да видиш нищо, ако не се подадеш наполовина
И кой е виновен в случая? Този, който си караше по главния път или този, който не виждаше нищо?
Не казвам, че тези, които спират там където има знак, че е забранено не трябва да бъдат вдигани, но кои пречат повече на движението, тези които са спряли на булевард с 3 ленти или тези които спират по завоите?!

Не казвам, че тези, които спират там където има знак, че е забранено не трябва да бъдат вдигани, но кои пречат повече на движението, тези които са спряли на булевард с 3 ленти или тези които спират по завоите?!
Преди време станах свидетел как в събота вечерта в центъра на София вдигат кола,която седи на синя зона.До колата имаше знак,че е позволено паркирането след 21:30 в работни дни. Това се случи около 23:00.
Това е чисто своеволие и никой в нашата объркана държава не знае законите.
Това е чисто своеволие и никой в нашата объркана държава не знае законите.
- blabla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за Е36 тийм София
Аз пък еднес получих 2 драскотини по боята заради някои болен мозък на кино арена запад, влязох в паркинга да направя някои друг кръг да се искефя и няма и 1 минута и спирам бях с едни приятели и нещо чукна по колата...... гледам гуми тва онова сичко е ток и забелязвам кръгче от съчма от въздушна пушка и след секунда още едно и запалих и духнах а не беше никои от охраната те стояха и гледаха с раце в джобовете........... Егати какви хора има разбирам да бях вдигал шум сумати време няма и 1 минута е така за кеф се врътнах и тоя ше ми олюпи колата , в тая даржава само психари . И то точно в една линия две точки отзад на панела не е огънато ама грозно го олюпи,тва е некои психар с оптика . Не ходете на Арена запад да се вартите . Можеше да нарани някои бяхме 4 души около колата , а и добре че някои прозорец не ми свали , мани мани

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
С 4 човека се въртите в ИС-а, днес валяло ли е там или сте слаботелесни просто 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- blabla
- кандидат ентусиаст
-
lowrider написа:С 4 човека се въртите в ИС-а, днес валяло ли е там или сте слаботелесни просто
Не 4 двама бяхме в колата ония гледаха ....

- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ-та
blabla написа:Аз пък еднес получих 2 драскотини по боята заради някои болен мозък на кино арена запад, влязох в паркинга да направя някои друг кръг да се искефя и няма и 1 минута и спирам бях с едни приятели и нещо чукна по колата...... гледам гуми тва онова сичко е ток и забелязвам кръгче от съчма от въздушна пушка и след секунда още едно и запалих и духнах а не беше никои от охраната те стояха и гледаха с раце в джобовете........... Егати какви хора има разбирам да бях вдигал шум сумати време няма и 1 минута е така за кеф се врътнах и тоя ше ми олюпи колата , в тая даржава само психари . И то точно в една линия две точки отзад на панела не е огънато ама грозно го олюпи,тва е некои психар с оптика . Не ходете на Арена запад да се вартите . Можеше да нарани някои бяхме 4 души около колата , а и добре че някои прозорец не ми свали , мани мани![]()
Тоя,ако не е бил пък някой дърт пенсйо.Много от тях не ги слуша главата.Щом казваш,че си въртял.Пак хубаво,че колата,а не вас е подпукал.
Ама като го хваниш тоя,бой докато спрът да пукът кокали.Колега кипнах,като ти прочетох поста!Много си позволяват някой тука!

- blabla
- кандидат ентусиаст
-
Тръгнах си много бързо неможах да видя от кои блок точно 3 блока големи бяха около паркинга , а само чувах от далече как щрака кат зарежда пушката и как сачмите рикошират я в оградите ли в земята ли незнам абе като по филмите. Недопустимо е такова нещо не ми се разправяше да викам полиция мен нищо нямаше да ми кажат ама на тоя индивид сто процента ....... Малко козметика и ще ги скрия тия дупчици ама защо пък да е така!