Какъв карък....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Какъв карък....
... още една щета по колата... днес отнесох едно куче с 80 км/ч и сега престилката ми отдясно прилича като тая на двойния стоп
напрао умрех от яд... добре че поне го убих това мръсно псе
кажете ми какво да напрая тоя карък да ме напусне веднъж завинаги

кажете ми какво да напрая тоя карък да ме напусне веднъж завинаги
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Пенчев ... признавам те, бате , за най-големия карък у тоя форум .. той и Ати е карък голям .. ма ти бате утрепа вожда с вилица вече .. не знам чесно ти казвам .. кой те е проклел не знам .. ма клетвите му ловат здраво ... не вярвам на врачки .. да те пращам .. бате не може да е истина тва .. БЕСЕН КАРЪК !!!

R.I.P Landikar
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: Какъв карък....
Съжалявам за колата, но все пак успокоявай се че това са ламарини и се изправят.Penchev написа:... още една щета по колата...
Penchev написа:... добре че поне го убих това мръсно псе ...
Ще те помоля да избягваш този език тук, защото все пак независимо каква е била случката си убил живо същество и това не е похвално, камоли да се радваш за постъпката си

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Re: Какъв карък....
Penchev написа:... още една щета по колата... днес отнесох едно куче с 80 км/ч и сега престилката ми отдясно прилича като тая на двойния стопнапрао умрех от яд... добре че поне го убих това мръсно псе
![]()
Хехехеее! Представяш ли си да беше останало живо след тоя удар?!?! Е тва щеше да е по голяма карщина.
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Мдаа каръщина ама можело е и по-лошо. Аз преди 2 месеца ударих лисица със 140км/ч+ няма да ти разправям как ми е престилката от едната страна, изкриви ми се калника, а подкалника.... ние да сме здрави 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Какво имаш против двойния стоп 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Лоша, работа
Но пак не е като един приятел, вече "професионалист" в блъсканията на кучета. Лошото е че не е нарочно, а всеки път разбива и радиатора...

Но пак не е като един приятел, вече "професионалист" в блъсканията на кучета. Лошото е че не е нарочно, а всеки път разбива и радиатора...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- MadShofer
- кандидат ентусиаст
-
rtzankov написа:ма ти бате утрепа вожда с вилица вече
xaxaxa

а за каръка - верно е бесен

*** Пали десен мигач и бегай у лево да те ударат !!! ***

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
tsvet40 написа:Не го приемай лично, но по принцип най-лесния начин да намалее каръкът е да се внимава повече и да не се играе на хазарт със съдбата

Извинявам се на всички природозащитници и любители на животните за израза, и аз обичам животните, обаче ако беше в някоя от белите страни това нямаше да стане, поне в градски условия, в наща държава всичко е толкова зле, че последния проблем са огромните стада кучета по улиците, но все пак, съгласете се с мен, това е крайно опасно и е напълно възможно заради бездомно куче на неподходящо место да се стигне до много по-тежки последствия от сгънати ламарини...

Fast-and-Furious написа:Penchev написа:... добре че поне го убих това мръсно псе ...
Ще те помоля да избягваш този език тук, защото все пак независимо каква е била случката си убил живо същество и това не е похвално, камоли да се радваш за постъпката си
Така се изказах просто в гнева си... то кучето само се обрече в момента в който тръгна да пресича и бях прекалено близко, просто шанс

:(
Независимо че сигурно е било виновно кучето (надявам се поне да е така) това че си го убил и злорадстваш никак не те прави велик, на твое място нямаше да се хваля как съм убил горкото куче !
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
rtzankov написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Пенчев ... признавам те, бате , за най-големия карък у тоя форум .. той и Ати е карък голям .. ма ти бате утрепа вожда с вилица вече ..
така говориш, защото не знаеш, че на ати в събота му отказаха и спирачките

Сега колата нито свива, нито спира

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
ХУууууу ся прая една поредба на каръците в форума.
1. Любо1 (2 катастрофи за 3 дена)
2. Пенчев (Бесен Карък- моля това да му се впише под ника
)
3. Ати
4.Радо

3. Ати
4.Радо

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
ХУууууу ся прая една поредба на каръците в форума.
)
3. Ати
4.Радо

3. Ати
4.Радо

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2