Някой виждал ли е такава кола?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Някой виждал ли е такава кола?
На 23.05 след разходката до село Гуцал се прибирам към София. И понеже, както вече може би сте чели, аз имах честта да водя колоната към селото и се представих много добре
спазвайки всички ограничения на скоростта. Та връщам се ама сърце юнашко не трае. Знаете как е - магистрала, хубаво време, мадама до тебе (е в моя случай е съпруга, но е същото), 170-180 км/ч. По едно време, малко преди Вакарел гледам настига ме някаква Шкода, ама така някак международно ме настига. И чак ме издухва. Заглеждам се аз по колицата и нещо не разбирам
Мяза на Шкода СуперБ, ама емблемата една такава странна: голяма стилизирана буква К. И отзад не един, а два аспуха
. Давам газ да я настигна, а той реши че няма да се даде. И така стигнахме 200 км/ч. Не щеш ли обаче стигнахме баира преди Вакарел и мойта колица започна полека лека да намалява скоростта. Падна на около 190-195, а оня продължава да се отдалечава все едно, че не се катери, а се спуска надолу
И изведнъж от дясната лента един фен на ГОЛФ реши да изпревари тир със 120 км/час. Това тотално ми уби скоростта и успях да настигна странната кола чак преди карулката. Свалих джама за да го питам каква е колата, но шофера явно много се гордееше с придобивката си и даже не ме удостои с един поглед, а натисна газта и замина напред. Когато се прибрах питах един познат, който има сервиз за ауди и ФВ каква е тая кола. Той предположи, че е 2.5 ТДИ, но няма представа какъв е тунинга и не е чувал за такава емблема. Аз разгледах и една Шкода 2.5 ТДИ в махалата, не беше с две цеви. Та ако някой има инфо за тази кола, ще бъда признателен да го постне тука.
П.С. Съжалявам, че не я снимах, но мисля че при тази скорост не беше много разумно да пускам волана заради едната амбиция.

П.С. Съжалявам, че не я снимах, но мисля че при тази скорост не беше много разумно да пускам волана заради едната амбиция.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
купи си круз контрол - тогава и кафе ще можеш да си правиш 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
виждал съм кола с емблема К,обаче сега не мога да се сетя кво беше това ,ще потърся и ако намеря(или се сетя) ще пиша...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ати ти да не ми четеш мислите бре?
Таман постнах мечтата си за круиз контрол в темата за стела ауардс
Таман постнах мечтата си за круиз контрол в темата за стела ауардс

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
///M Power написа:виждал съм кола с емблема К,обаче сега не мога да се сетя кво беше това ,ще потърся и ако намеря(или се сетя) ще пиша...
аз се сещам за автобус Сетра

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
уф тия новите турбо дизели много бягат ........
мен един голф 4 ТДИ така ме озори че ми стана лошо
а като го знам че харчи 6-7 литра гориво за печки .............
150коня са си 150коня..........
мен един голф 4 ТДИ така ме озори че ми стана лошо

150коня са си 150коня..........
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Някой виждал ли е такава кола?
TheBoss написа:И изведнъж от дясната лента един фен на ГОЛФ реши да изпревари тир със 120 км/час.
Те по принцип мноооооо върът ма извън магистралата

May the BMW force be with you!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аз мисля, че съм засичал тоя автомобил из София .. Шефе .. емблемата да не е кръгла и да има нещо зелено около буквата К ?!

R.I.P Landikar
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Zer0 написа:Има автомобил с същата емблема ако не се лъжа в Капитолия, само че е 7-ма серия беше дизел 100% черна с черни джанти (некви зверски бяха) и 4 тръби отзад, ако не се лъжа беше 97-ма 98-ма година
Информацията е отпреди 10тина дни
Aко е тая за която мисля-това е HAMANN, абсплютна черна...много дивашка, а шофера и беше един хулиган

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
има 2 Snitzer 7, единия черен, другия сребърен, но не са пе4ки, а 740
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
gazzzar написа:Zer0 написа:Има автомобил с същата емблема ако не се лъжа в Капитолия, само че е 7-ма серия беше дизел 100% черна с черни джанти (некви зверски бяха) и 4 тръби отзад, ако не се лъжа беше 97-ма 98-ма година
Информацията е отпреди 10тина дни
Aко е тая за която мисля-това е HAMANN, абсплютна черна...много дивашка, а шофера и беше един хулиган, беше ми клиент в магазина, обличаше се целия в черно и ходеше винаги с черни кожени ръкавици
:o ! Но мисля,че тая кола не е дизел
БМВ- то е дизел. Преди врме го бяха натрошили цялото пред XS с бухалки и пича го продава защото мн го тормозят и вече му знаят колата. Иначе е ненормален фанатик за да я направи тая кола.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3