GIORCETO: ... айде да оставя малко и за абитуриентите :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

GIORCETO: ... айде да оставя малко и за абитуриентите :)

Мнение от rtzankov » 25 Май 2004, 0:13

е да си кажа и аз щом си рекъл ...

Както знаете мене Василен ме вози на бала .. и всикчо започна малко след като бяхме напуснали Надежда Сити ... караме ние от сточна гара в посока Слатина .. и на светофара едно Ауди А6 с неясен в началото мотор .. се "пънеше" при което Василен реши да покаже кой какво може ... и съответно търсехме Ауди-то .. в огледалата за обратно виждане :lol: ... от там пристигнахме на първия сборен пункт .. където малко по късно дойде и "големия батко" 745 02' ... и така решихме да направиме колона от БМВ-та .. но се оказа, че шофьора на 7-цата е не толкова склонен към каране в колона и упроверга твърдението че тази лимузина е "тромава" .. и напредна в колона .. Василен обаче се беше отдал на една друга страст .. наречена "с вратите напред" :lol: ... и в момента в който се зададе завой .. само го чувах как самодоволно повтаряше "Завойче, завойчееее " при което .. наблюдавах гореспоментато явление ... и така .. след това в двора на училището имаше мини събор .. като смело мога да твърдя, че БМВ беше доминиращата марка ... както вече споменаха в една друга тема .. докато ние тренирахме броенето от 1 до 12 :oops: .. Василен, Пенчев и комания се бяха заели с пропагандиране на клуба ... и така ние се надивяхме в училището .. и от там тръгнахме в "колона" към ресторанта ... отново се нареди колона в реда Василен, Пенчев и Гиорцето ... при което всеки светофар беше нова "старт" финална отсечка за БМВ тийм-а ... след пристигане пред ресторанта .. Пенчев реши да покаже, че наистина тези гуме "вече не му трябват" :lol: и направ един добър бърн аут ... и от там ... след като влязохме в ресторанта .. доста неща ми се губят 8)

П.С. айде другите балуващи разкажете как сте прекарали, и как са ви прекарали :)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 25 Май 2004, 1:12

Тц тц тц...........
много съжалявам, че не можах да снимам как на всяко кръстовище от полигона до Новотела се забелязваха 2-3 а понякога и 4 двойни следи със сходна траектория, завършващи с красиво преплитане и достигащи дължина на места до 30-40 м. Водена колоната от 532-ката на Иван и следвана плътно от 335-то на Жоро и HondaKiller-a на Маврената. Останалите следи нямам представа на кой бяха поради простата причина, че имах удоволствието се забъркам в най-зверското преследване с BMW-та правено някога в Пловдив, със SupportCar-a 318 без i и точно след 2 кръстовища бях на опашката на колоната от 10-тина BMW-ta. За облачетата на всяко кръстовище със странен аромат на гума няма да обяснявам :wink:

Надявам се Спарко и Бабуна да са останали доволни от цялата тази дъндания въпреки малкия технически проблем, който получихме точно пред хотела :oops:
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 25 Май 2004, 8:35

Gorby написа:....Надявам се Спарко и Бабуна да са останали доволни от цялата тази дъндания въпреки малкия технически проблем, който получихме точно пред хотела :oops:

Незнам, ама отстрани постоянно се чуваше от разни мадами - "Лелееее и аз така искам догодина на моя бал.... Това не е истина... Това е лудница.... и т.н. 8) 8)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 25 Май 2004, 12:32

Dimitar написа:Незнам, ама отстрани постоянно се чуваше от разни мадами - "Лелееее и аз така искам догодина на моя бал.... Това не е истина... Това е лудница.... и т.н. 8) 8)

Дай им телефона ми ....ще ги возя 8) :lol: :smoke: :mha:

Ценко изложбения
Аватар

Мнение от rtzankov » 25 Май 2004, 13:20

!!Asen_X написа:
Dimitar написа:Незнам, ама отстрани постоянно се чуваше от разни мадами - "Лелееее и аз така искам догодина на моя бал.... Това не е истина... Това е лудница.... и т.н. 8) 8)

Дай им телефона ми ....ще ги возя 8) :lol: :smoke: :mha:

Никой не се и съмнява за теб :) :) :) :)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 25 Май 2004, 15:08

!!Asen_X :lol: :lol: Малки са ни маторите още :?

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Май 2004, 16:12

ехххх, кога ли и аз ще туря един Биг Сикс и да возя мадами по баловете.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 25 Май 2004, 16:52

Радвам се че поне вие момчета сте доволни от баловете си , моя беше от тъп по тъп ресторанта 11 часа вечерта беше опразнен, нямаше никои в него освен 2-3 даскалици :x музиката беше от апсулвенската на баба ми,а ДиДжея беше жена набор на маика ми. Пиенето беше Водка Ахелои 5 литра -5 лева, 1 литър вино на 4ма. Не ни пускаха след 2 часа да си влезем в стаите и за цялата тая тъпня аз дадох 120 лева , без да ви споменавам какви панаири ставаха, че искаше някакъв дядка да ме бие ............... :wink:
ИзображениеИзображение

Ценко изложбения
Аватар

Мнение от rtzankov » 25 Май 2004, 19:04

Днес един приятел имаше бал .. и го караха с 740iL .. обаче момчето е карък и 7-цата дойде със спукана задна дясна гума ... не искам да ви обяснявам как се сменя гумата на тази "кола" .... имах щастието да разгледам отблизо тази красавица ... :lol:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Май 2004, 19:23

До преди малко бях на изпращане на чобаните от моето училище.
Наблюденията са ми че всяка втора кола е БМВ :lol:
Шоуто настана когато от далечината видях някакви пушеци, и си викам-тука някой прави бурнаут :twisted: , да ама след малко се задава една 124-ка кабрио Лоринзер! и дими яко от под капака, абитуриентката бързо изкочи, преби се щото се спъна в роклята а оня отпраши :mha: Толкова не се бях смял никога :yes:
Повече да не ми ги хвали никой тея коли.
Също интересно беше като спря новата шестица кабрио, поразгледах я. Много добра кола!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadShofer » 25 Май 2004, 23:34

еее баварията си е гъзария - а тжа 4е абитуриентките са офци си е техем проблем 8)
*** Пали десен мигач и бегай у лево да те ударат !!! ***
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadShofer » 25 Май 2004, 23:36

а па те тва животно ми беше на мене возилото: http://tues.centrum-group.net/public/Mo ... C02415.JPG :twisted:
:P :P :P
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 26 Май 2004, 10:22

MadShofer написа:а па те тва животно ми беше на мене возилото:

Еиииии това беше страхотно камионче, ах как се кефех на сирената му!
Поздрави за страхотния избор :yes:
May the BMW force be with you!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadShofer » 26 Май 2004, 10:44

Vasilen написа:
MadShofer написа:а па те тва животно ми беше на мене возилото:

Поздрави за страхотния избор :yes:

благодаря :wink:
повечето бяха дупета, ама мисля че аз бях най-ГОЛЯМОТО (като габарити поне :D )
Изображение

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 26 Май 2004, 11:06

След изпълненията по абитуриентските с "Бялата" се чуха много коментари от разни индивиди, но най-сладкия беше направен от едни момчета италианци (по непотвърдена информация). Коментара е бил следния: "Едно старо М5 с лента и вътре едно момче, тука не (посочвайки главата), стои на място а гумите въртят."
Стоплиха ми сърцето въпреки, че не са разбрали каква е точно колата. Начина по, който го казват обаче е готин.
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

Следваща

Назад към Страхотни истории