Разходка из София !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Разходка из София !
Снощи решик да скоча до Бояна да видя столичните "състезатели" как се представят .. но за мое нещастие се изнизах от Надежда чак към 10 и 30 .. и пристигнах на бояна малко преди 11 ч. .. като вече там имаше 2-е патрулки ... не все пак постоях да чуя накоя "нова" клюка .. как някой ща да си купува не знам си какъв вал .. ма друг му казал че този не става да си вземел еди си какъв .. и такива историй... нищо интересно не се видя ... освен групата от мотористи (който по брой бяха повече от колите) ... и техните изплнения : минаване на задна гума в насрешното .. минаване с над 200 км/ч покрай OMV-то .. и такива все "хубави" неща ..
Стана към 12ч. и викам аз що ли да не си бия шута да си ходя на топло в нас ... тръгвам си аз .. по българия 1-ва , 2-ра , 3-та ... и по инерция до първия светофар ... от там в движението се включва и един от геройте на вечерта - жълто SLK 320 ... при моята скорост по инерция той мина все едно бях спрял .. и викам си аз .. като бърза да кара ... и най спокойно си продължавам по бул.България и какво да ми видат очите веднага след Еко-то .. една патрулка и "някъква" спряла кола .. като се позагледах ... същото жълто SLK .. при което ми стана густо на душата (както викат колгите от ПД
) че поредния терикат който не знае къде дебна ушатите пед****а е хванат в крачка ... минавам аз нагоре по моста към НДК .. и на светофара преди малкото НДК.. седя си аз и чакам да светне заветната зелена светлина .. и нещеш ли .. гледам в огледалото едни синеещи се светлини .. викам още ли ги има .. стигат до мене .. пак моя човек ... обаче той не беше търпелив колкото мен да дочака зеленото .. а и явно афектиран от принудителното спиране .. реши да мине по бързата процедура .. викам си тоя .. няма да се спре .. а всички знаят че на входа на малкото НДК .. ВИНАГИ има пост на КАТ .. и тези не го пропуснаха .. нищо че се бяха заяли с един голф 4 .. SLK-то беше по примамливо .. и голфа потегли .. а пак спряха МБ-то .. при което аз вече не мога да си представя как се чувства тоя в жълтата "пила" ... отново го подминавам .. минавам покрай пилоните .. и изведнъж голф-а дето го бяха спряли се излита зад мене и ме изпреварва на тясното до трамвайната спирка .. при което не му спестих "поздрав" до 9-то коляно
... защото отново икономисвах бензин ... а той мина като самолет ... и какво да видят мойте очи .. една врата се отваря и слиза някакъв със светлоотразители .. и пак подава слънчогледа на голф-а ... викам си .. така трябва да е за да има ред в тая държава ... доволен че "бързите" ги усмириха .. се прибрах в надежа и понеже ми беше малко мръсна колата .. реших да мина през ОМВ Рожен .. и да си я измия ... спирам аз ... влизам в бензиностанцията да си развая парите за автомата .. и на излизане какво да вида спряло до мен да се мие .. "любимата" кола на Василен ... бял Голф с затъмнени задни стъкла и сини пръскалки ... домързя ме да видя .. но сигурно беше и със син габарит ...
.. викам си има, има бъдеще тая държава ... измих си колата и се прибрах доволен от живота .. 

R.I.P Landikar
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Жеестоко-о-о-о-о!!!!
Сега се прибирам от "Арена" и се движа бавно и славно и някъв само се пъчи до мене с някъф кадет капка дизел и по цариградско по нанагорното аз му се лепнах прималиво отзад на трета и го натискам яко, той не ме пуска...и аз си викам я чакай да се пребера в средна лента че на гостилница "Българка" седят по някой път нашите приятели... и оня както летеше афектиран от това, че му се лепих и ме скъса
изведнъж скочи един полицай и размаха нервно палката, при което на мен хем ми стана тъжно, че преебах момчето, хем бях леко доволен защото всяка жаба да си знае гьола... 

Сега се прибирам от "Арена" и се движа бавно и славно и някъв само се пъчи до мене с някъф кадет капка дизел и по цариградско по нанагорното аз му се лепнах прималиво отзад на трета и го натискам яко, той не ме пуска...и аз си викам я чакай да се пребера в средна лента че на гостилница "Българка" седят по някой път нашите приятели... и оня както летеше афектиран от това, че му се лепих и ме скъса

- speed_666
-
Re: Разходка из София !
rtzankov написа: ...
Ти май нещо си бая социално озлобен а мой човек?

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Re: Разходка из София !
speed_666 написа:rtzankov написа: ...
Ти май нещо си бая социално озлобен а мой човек?![]()
Не, не мисля че съм озлобен човек ... но когато 5-10 коли карат в рамките на нормалното а някой "терикат" мине в най-дясна лента .. и не изпревари сякъш за него законите не важът .. не знам ма аз лично не се чувствам мн добре в такъв момент .. данеби аз да не мога да настъпя колата и да ги изпреваря всички .. какво от това че колата ми е ~100 пъти по ветина от неговата .. данеби това да го прави по човек от мен .. и да го овсвобождава от задължението да спазва ЗДП ... не знам .. вие как мислете по въпроса....

R.I.P Landikar
rtzankov
-страшна история,смях се много и ми вдигна настроението!Напълно прав си и аз съм на същото мнение--трябва да има все пак някакъв ред в тази държава
Неможе само защото си с кола за по 200 хил. лева да си мислиш че си Бог на пътя
(а колко много други въпроси произлизат от тази кола-"от къде ***** някакво си момче/или наи-вече момиче на 20 год. има парите да си купи Мерцедес СЛ 55 АМГ
Някои ще кажат:" 'Приятелят и' и я е купил",но аз немога да разбера какъв човек трябва да си и колко пари трябва да имаш за да ги пръснеш за толкова скъп автомобил при това за приятелка,която не мисля че е сериозна,по-скоро любовницаа.....ама това е доста дълга тема
Аз лично бих и купил
Мазда 3 ,Тоиота Корола,Голф,БМВ 1 Серия
и това е в най-добър случай-такива коли трябва да карат жените
Другото вече си е мутренска работа!
Извиняваите че толкова много се отклоних от темата
Не че съм злобен,но проско ми става леко криво като видя толкова млади девойки в толкова скъпи Мерцедеси докато всички други хора,който се скъсват от работа карат коли на по 15+ години..
speed_666 а ти май правиш някакъв опит за заяждане "а мой човек"?
Не е социално озлобен както и всички хора в този форум,просто му е кеф (както и на мен
) че такива велики реисъри с Голф-ове,като ВАС си получават заслуженото
22:00 часа-кръстовището пред Военна Болница-"Изключително" бърз бял (Василен
) Голф 2 прехвърча пред всички на червена светлина
При това през ВСИЧКИТЕ светофари,като рискувашв някой човек идващ от ляво да го удари странично! Аз в момента не се заяждам,но просто ми е омръзнало от такива опасни състезатели,ето защо и мразя колата наречена Голф!
xterminat0r Аз не съм летял като ниско летящ самолет по простата причина,че още нямам книжка
Но дори и да карах М3 никога няма да мина на червено!Даже мисля да се влача най в ляво с 40 и да се кефя на прекрасната си кола! (Е36 М3
)
Благодаря че изчетохте дългия ми пост
(обикновенно не правя конкуренция на Ати)

Извиняваите че толкова много се отклоних от темата

speed_666 а ти май правиш някакъв опит за заяждане "а мой човек"?

22:00 часа-кръстовището пред Военна Болница-"Изключително" бърз бял (Василен

xterminat0r Аз не съм летял като ниско летящ самолет по простата причина,че още нямам книжка

Благодаря че изчетохте дългия ми пост

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Slavi_m написа: някакво си момче/или наи-вече момиче на 20 год. има парите да си купи Мерцедес СЛ 55 АМГНякои ще кажат:" 'Приятелят и' и я е купил",но аз немога да разбера какъв човек трябва да си и колко пари трябва да имаш за да ги пръснеш за толкова скъп автомобил
други ще кажат , че просто има хора много пари който не се лишават от лукс и си купуват такива коли. В случай какт е мойта приятелка и тя карал Мерцедес (не за 200к. лв) но не съм и го купил аз нито пък мисля, че тя е мутра. Това, че има много жени който карат скъпи коли не озанчава , че само приятелите им ги купуват.
Не че съм злобен,но проско ми става леко криво като видя толкова млади девойки в толкова скъпи Мерцедеси докато всички други хора,който се скъсват от работа карат коли на по 15+ години..
и на мене ми става криво, но пък има хора който също много са се трудили за да карат такива коли пак ограничаваш всички хора до мутри и наркодилъри! Но на мене ми става криво не че такива хора карат такива коли, това малко ме вълнува. Криво ми е че аз не карам таква. Те ако искат и на самолет да се качат мен не ми пречат.
Относно това кой как карал и че тоя със СЛК'то го спрели 10 пъти. Ми има пари човека ще го спират. Не сме ние тези който ще променим манталитета на хората кой как да кара. В твоя случай се сещам и за нашето отиване от ЕКо до бояна всеки четвъртък и замислиял ли си се другите на платното какво си мислят за нас? Малко хора се питат, защото и малко хора ги интересува. Е същото е и с тоя с СЛК'то. Не одобрявам такова каране, но ако не пречи на никои защо да не кара и с 200? А доколото разбрах той не ти епречил да си се движиш по инерция?
Казах!
Весел ден и да не се напието много по баловете

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
аз на еи туи предпоследното мнение са насрах да се смея, мухахахахахахаха искаш заяждане ли ве, не е тука мястото кат го видиш пича с голфа тогава говори с него и за колата му , и пак ви го казвам от шофиор до шофиор разлика голяма от кола до кола разлика пак голяма, намери някои да ти ги обясни тия неща "мои човек"
без лоши чуства

без лоши чуства

- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
rtzankov
Здрасти,батка,аз като те видя-няма да те изпреварвам след като разбрах каква е орисията на изпреварилите те

Здрасти,батка,аз като те видя-няма да те изпреварвам след като разбрах каква е орисията на изпреварилите те

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
~ Z L O B A R ~ написа:rtzankov
Здрасти,батка,аз като те видя-няма да те изпреварвам след като разбрах каква е орисията на изпреварилите те![]()
![]()

Спокич ~ Z L O B A R ~ това е само за хора който са се самозабравили ... аз съм видял, че ти далеч не си от тези хора

R.I.P Landikar
LuBo1 както споменах аз неискам да се заяждам,просто чети по-внимателно!
Това тук все пак е форум и не ми казваи кое къде му е мястото нали
Пича с голфа дори и да го видя,въобще няма да говоря с него защото не ми е това работата-имам си достатъчно други неща,а и както каза GIORCETO не сме ние тези,които ще променят манталитета на хората!Относно онези неща 'които трябва да ми се обяснят'
знам ги доста добре не се притеснявай
За това че си се насрал...миии...ако искаш памперси да ходя да ти купя
:mha: Те само малките деца по принцип го правят това ама незнам-неразбирам
И аз не съм с лоши чувства към теб,но след като казваш че си се насрал да се смееш на чуждото мнение просто няма как да се отнеса по друг начин!Преди се споменаваше една добра дума
РЕСПЕКТ трябва да има
Всеки е свободен да каже това което мисли!
Няма да кажа нищо повече отнасящо се до теб каквото и да кажеш,защото става много офф топик!МИР да има.

За това че си се насрал...миии...ако искаш памперси да ходя да ти купя

И аз не съм с лоши чувства към теб,но след като казваш че си се насрал да се смееш на чуждото мнение просто няма как да се отнеса по друг начин!Преди се споменаваше една добра дума

Няма да кажа нищо повече отнасящо се до теб каквото и да кажеш,защото става много офф топик!МИР да има.
Slavi_m написа:..............
Виж тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=8691 и ще видиш че не само шоферите на гти,гси и тем подобни тарикатеят на улицата.Аз доста често засичам коли от клуба да вървят на страни с вратите по улиците на града но това не ги прави хората "кисели гъзари" и тн.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Хъммм, днес точно си мислех, че малко прекаляваме с злобата към полицайте. Мисля, че е редно така да подхождат към нарушителите и мисля, че ние не сме в правото си да се сърдим, ако ни глобяват.
Спрели някои за превишение на скоростта с 30км/ч и потърпевшия се оплаква, че му се били заяждали куките - ами да не би те да са карали с 80 из града
Аз примерно усмихнато си признавам за вината и ако искат ги черпя, ако не ми пишат акт, но защо да се заяждам, като не съм прав.
И честно казано напоследък ми писна да се озъртам за полицай и си карам като пенсионер с 60 и ми е спокойно.
Така че не се сърдете на хората, чиято работа е да карат хората да спазват закона, знам че има много нередности в него, но не полицая на пътя е виновен за тях и на него хич не му е лесно.
Пък кисели гъзари има много и те карат всякакъв вид автомобили...
Спрели някои за превишение на скоростта с 30км/ч и потърпевшия се оплаква, че му се били заяждали куките - ами да не би те да са карали с 80 из града

Аз примерно усмихнато си признавам за вината и ако искат ги черпя, ако не ми пишат акт, но защо да се заяждам, като не съм прав.
И честно казано напоследък ми писна да се озъртам за полицай и си карам като пенсионер с 60 и ми е спокойно.
Така че не се сърдете на хората, чиято работа е да карат хората да спазват закона, знам че има много нередности в него, но не полицая на пътя е виновен за тях и на него хич не му е лесно.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Хъммм, днес точно си мислех, че малко прекаляваме с злобата към полицайте. Мисля, че е редно така да подхождат към нарушителите и мисля, че ние не сме в правото си да се сърдим, ако ни глобяват.

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2