Кой с какво ще е на бала !?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Кой с какво ще е на бала !?
Както всички знаем баловете са вече в разгара си .. то искам да попитам сега завършващите .. с какъв автомобил ще са на бала си !?
П.С. Аз вече с радост мога да съобщя, че Василен се сагласи да ме вози на бала ми
и съм СУПЕР РАДОСТЕН !!!
П.С. Аз вече с радост мога да съобщя, че Василен се сагласи да ме вози на бала ми

R.I.P Landikar
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
е, че на вас къде са ви баловете?
Аз съм от Сливен и бала ще ми е в слънчев бряг и имаме организиран транспорт, така че ще съм с автобус
Пък и май по-добре за здравето ми щото аз много салати пия и след n-тата да не реша че съм голям състезател и да стане някой фал 
Аз съм от Сливен и бала ще ми е в слънчев бряг и имаме организиран транспорт, така че ще съм с автобус

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
а аз предлагам, да поразшириме темата и всеки да се похвали с какво е бил на бала си без значение преди колко време е бил.. 

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аз бях на моя бал с тикото на майка ми
ама какво да се прави, БМВ-то беше тогава в един гараж и нямаше как да го взема
ПС - моя бал беше пълна каша, аз въобще не исках да ходя и само се качих с групата да покарам до Боровец с един съученик и после взех, че останах. Добре че по МТВ даваха предаване за Лимп Бизкит, Ликнин Парк и други такива банди, че в ресторанта беше пълно с момчета от някакъв техникум ( за справка - в моя клас бяхме 3 момчета на 23 момичета и бяхме най-многочислени в нашия випуск - останалите класове бяха с по 2 и съответно 1 момче) и няма да ви казвам какво мазало стана. Особено когато започнаха да свалят тогавашната ми приятелка (която беше от моя клас), а на нея явно не й пречеше ми се притече на помощ телевизията, двамата ми съученици, с които се хилехме почти до сутринта и постоянното обикаляне с колите наляво, надясно по завойте. Но като бал беше пълен шит.

ама какво да се прави, БМВ-то беше тогава в един гараж и нямаше как да го взема

ПС - моя бал беше пълна каша, аз въобще не исках да ходя и само се качих с групата да покарам до Боровец с един съученик и после взех, че останах. Добре че по МТВ даваха предаване за Лимп Бизкит, Ликнин Парк и други такива банди, че в ресторанта беше пълно с момчета от някакъв техникум ( за справка - в моя клас бяхме 3 момчета на 23 момичета и бяхме най-многочислени в нашия випуск - останалите класове бяха с по 2 и съответно 1 момче) и няма да ви казвам какво мазало стана. Особено когато започнаха да свалят тогавашната ми приятелка (която беше от моя клас), а на нея явно не й пречеше ми се притече на помощ телевизията, двамата ми съученици, с които се хилехме почти до сутринта и постоянното обикаляне с колите наляво, надясно по завойте. Но като бал беше пълен шит.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Ати , аз вече виждам и моя бал кат провален ама ко да се праи, бабаитска работа, и на мене не ми са ходи ама ще ида с две бутилки червено вино и ще залея сички даскалки дет са ми са праили
)) 

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
моя е другата сряда и най-вероятно ще ходя със 645
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
На моя бал бях с моето БМВ(жалко само че не можах да си го карам сам
),но пък бала си беше супер....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
На нашия бал отидохме с влак
Но мога да ви кажа Васко Спарко с какво ще е
Днес цял следобяд сме ремонтирали Бялото Ангелче за да се представи както трябва за утре

Днес цял следобяд сме ремонтирали Бялото Ангелче за да се представи както трябва за утре

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Аз ще бъде с бащината кола...т.е. Шкода Фабия. Вярно не е супер яка бегачка или много газарска кола, но поне знам, че тази кола е на моето семейство. И ще ме откара бепроблемно където и да е и когато и да било. Много искам да съм с някоя Бавария, но за какво. Да ме е яд, че после ще слезна и няма надежда повече да се кача в такава кола. Аз ако съм с някоя много яка кола ще забравя и за бал и за всичко 

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Еми на мен бала ми е в неделя и имам обещанието на ~ Z L O B A R ~, че ще ме вози с неговото М5. Да се надяваме че ще стане така 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- gadjev
- Потребител
-
Абе,то моят бал беше преди 4 години,но част от него ми се губи по разбираеми причини
.Първоначално мислехме да бадем с един стар Джуган 408,ама за капак му блокира двигателя 2 дена преди бала :x В денят на бала един приятел,които се занимава с внос на коли ми предлойи да ме кара с Golf 4 Cabrio,ама се изля дайд като из ведро....сами разбирате,че кабриолет със спуснат покрив(когато не е БМВ) е все едно да ближеш сладолед през найлон.Та...отидох с моита баба Жигули с полицейска лампа,като бях ескортиран от два черни мерцедеса 600сел с черни стъкла и лампи
Абе голяма карикатура беше,ама нали това е целта!Чувствах се особено горд в зелената Жигулка,между тези два "китука"

Абе голяма карикатура беше,ама нали това е целта!Чувствах се особено горд в зелената Жигулка,между тези два "китука"
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3