Простите хора,са си прости завинаги!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Простите хора,са си прости завинаги!
Здравеите вси4ки маниаци,маниа4ки и 6тури газари,луднали по наи-иаката марка БМВ. Много се кефя на тия форуми,за6тото все не6то 4овек може да нау4и,да се посмее и да ка4и о6те малко адреналина,като се занимава с това,което харесва. Откакто се помня сам маниа4ка на марката автомобили,но все се намира някои,които да ме убеждава,4е БМВ не става за ни6то. Да не ви разправям какво ми идва да го направа на тоя,дет хем не разбира,хем се напъва. Аман от такива (уж) просветени. Един прост пример: Ауди 80,било много по-иако от една 3-ка! Смяяяях! Или друг коментар: Закво ти е тая кола,кат утре 6те е блъсне6,а за тия пари може да си купи6 други две. На вси4ки тия лямци,6те им кажа следното: За никакви пари не може6 да си купи6 тоя кеф,когато си зад волана на такава ма6ина! Караите си колите и кат не можете да имате по-хубави от тях,поне не се напьваите,да не излезе не6то из отзадзе! Наи-хубавото е,4е ме4тите са безплатни - ме4таите и дано един ден седнете да покарате такава кола,па тогава пак 6те поговорим. Ако ви доиде акьла де,само тогава бихте седнали!
Hora,samo vednaj se jivee...Neka se poglezim s edno hubavo BMW!
Чакай бе пич, що се пениш, как не може една В4 да не е по хубава от една тройка, може и още как. Също така, както може една тройка да е по хубава от една В4. Значи всичко опира до конкретните 2 коли, които сравняваш, ако е некоя люта М3 Рower почти няма ауди от ниския клас което да я сбори, но ако говорим за некоя наточена В4 срещу издухана 316 то тогава сори. По принцип ако се говори и двата модела си имат мноо предимства куатрото при оооо или пък тръпката при биимърчето. Но глобално не можеш каза е тия 80 са куци коне срещу наште 3-ки.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
!!Asen_X написа:Трябва да започнем кампания за набиране на повече БМВ ентусиастКИ ..... толкова са кът ..... а са толкова желани![]()
![]()
Пък ако са начинаещи знаем кой ще ги обучава на полигона

May the BMW force be with you!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
slaf написа:Кой бе василене
ти ли????????
Тоя път ти удари на камък :mha: :mha: :mha: не си чел достатъчно но Асен ме разбра :mha:
May the BMW force be with you!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
!!Asen_X написа::lol:![]()
![]()
![]()
Трябва да започнем кампания за набиране на повече БМВ ентусиастКИ ..... толкова са кът ..... а са толкова желани![]()
![]()

имаше си хас да не се обадиш

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4