Gonkite krai mitnicata v Plovdiv
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Gonkite krai mitnicata v Plovdiv
Dosta bqh slushal za gonkite na mitnicata krai Plovdiv i reshish da otida .V subota ve4er imashe ne mnogo koli - okolo 20 i samo 5 praviha shouto za sujalenie .4te ot kolite poznaite kakvi bqha -BMW-ta .Imashe i tam edno zeleno 4ydovishte 7ma seriq .Nqma da vi govorq kakvi izpulneniq praveshe .S neq bqha doshli dvama - ediniq beshe Joro ,a drugi ne go znam koi beshe .Roska da ne si bil ti ?Az ne te znam kak izlejdash ,oba4e si pomislih ,4e si ti .Ti li beshe ?
отг::Gonkite krai mitnicata v Plovdiv
Пак от 20 - 5 участника е добро процентно съотношение. В Русе се събираха 400 човека и 100 коли и пак толкова караха
---------------------------------------------
You don't need eyes to see, you need vision!

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Kade i koga stavat tezi cirkove v Ruse?Ot mesec i polovina sam tuk i o6te ne znam!
(00==[|]==00)
[o----------o]
(00==[|]==00)
[o----------o]
Ами няма ги вече одавна
Преди ставаха на полигона - сложиха железни врати да не може да се влиза и идваха куките, после се преместихме на едно старо летище след Николово (село до Русе) и там почнаха да идват полицай и да ни гонят и вече няма
Смотан град сме на тема автомобилни кушии ако трябва да сме откровени...

Да там бях!
Не обичам да се дърпам с БМВ-та,ама някой хора с 325-ци и 728-ци ,просто прекалиха,та вчера се наложи да разбудя от дълбок сън,големият двуврат звяр и ДА ИМ ПОКАЖА ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА СИЛАТА!
The Ultimate HONDA Ass Kicker!
Не обичам да се дърпам с БМВ-та,ама някой хора с 325-ци и 728-ци ,просто прекалиха,та вчера се наложи да разбудя от дълбок сън,големият двуврат звяр и ДА ИМ ПОКАЖА ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА СИЛАТА!
The Ultimate HONDA Ass Kicker!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
Роска би ли ми се описал ...
Та в събота като бях май те видях ,впрочем по косвен начин те разбрах ,че си ти
!Случайно да си с очила и малко висок ,а в събота беше и с тридневна брада .Заштото един пич с такова описание си говореше по телефона за БМВта и доста разбираше .И си помислих ,че може да си ти .
А ти с какво БМВ си дошъл .Там основно пускаха едно 728 и 528 .Ти с каква кола беше ...
П.С. Ако те разбера как изглеждаш следващия път може да се запознаем .

А ти с какво БМВ си дошъл .Там основно пускаха едно 728 и 528 .Ти с каква кола беше ...
П.С. Ако те разбера как изглеждаш следващия път може да се запознаем .
отг::Роска би ли ми се описал ...
Тъй като Роската е зает с неговия звяр (няма да казвам на Сашо и Жоро за заплахите)-Ще си позволя да ти го опиша в 2-3 реда:
ВИСОК-колкото Слави Трифонов
АТЛЕТИЧЕН-като Майкъл Джордън
УМЕН-Бил Гейтс на BMWтата
А бе където видиш повече от 2 BMWта той е там,само някое X5 може да го засенчи,защото идва малко високо.
Ще ти пратя и фото,но не без негово съгласие
КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА
ВИСОК-колкото Слави Трифонов
АТЛЕТИЧЕН-като Майкъл Джордън
УМЕН-Бил Гейтс на BMWтата
А бе където видиш повече от 2 BMWта той е там,само някое X5 може да го засенчи,защото идва малко високо.
Ще ти пратя и фото,но не без негово съгласие
КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА
Милко,стига си ме четкал!
Бабуна ,аз съм този дето си видял,що не се обади да се запознаем!
Иначе бяхме с Милко и Вилиана с червеното 323.
Там беше и Васко Спаркото!
Милко аз не ги заплашвам ,аз просто ги Минах все едно са спрели!2.5-цата не е на Сашо,а на един тип,ти не го познаваш!
Бабуна ,аз съм този дето си видял,що не се обади да се запознаем!
Иначе бяхме с Милко и Вилиана с червеното 323.
Там беше и Васко Спаркото!
Милко аз не ги заплашвам ,аз просто ги Минах все едно са спрели!2.5-цата не е на Сашо,а на един тип,ти не го познаваш!
Роска бързам да спечеля симпатиите ти докато двувратото чудовище не се е пробудило.
Имаш предвид 525-нали,защото знем имаш и 635-което е по достойно за прозвището (чудовище).
КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА
Имаш предвид 525-нали,защото знем имаш и 635-което е по достойно за прозвището (чудовище).
КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА
- Babuna
- старши ентусиаст
-
Roska,drugiq put obezatelno shte ti se obadq .
Ah ,ama kak te poznah bez da imam predstava za vunshniq ti vid - samo po razgovora .A takova tva mom4eto s 528to baq show napravi .Shte se radvam da se zapoznaq s edin ot speciqlistite po BMW .
Are do skiv ...
Ah ,ama kak te poznah bez da imam predstava za vunshniq ti vid - samo po razgovora .A takova tva mom4eto s 528to baq show napravi .Shte se radvam da se zapoznaq s edin ot speciqlistite po BMW .
Are do skiv ...
Ми от двете ми коли,само 6-цата е с две врати!
Сега дебна появяването на господин Мишев със синия нисан,щото чая вече завря и е време за пробития черпак!
Сега дебна появяването на господин Мишев със синия нисан,щото чая вече завря и е време за пробития черпак!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
Roska, ve4e stavash moshten sustezatel ...
6tata seriq e edna ot nai-maniqshkite serii na BMW .Picha sus siniq Nissan SX 200 (nali za nego stava vupros) nqma nikvi shansove sreshtu teb ,ta toi beshe bit ot Opel Kadett GSi .Prosto shte go razmajesh .Sega zna4i imash edna ot nai-burzite koli v plovdivska oblast .Trqbva da ti ogovorq sreshta s tozi sus Subaru-to ot Asenovgrad .Shte e interesen sblusuk ako se drupnete do kum 200 .
Roska ,are 4ao .
Roska ,are 4ao .
отг::Roska, ve4e stavash moshten sustezatel ...
6-така повече няма да го вадя!
Може да го пробвам с новата ми(стара) кола:е12-518!
Но когато стане готова,засега работата е в самото начало!
Кво е Субарото,всъщност няма значение!Но ако е WRC на пари няма да играем,а само само за шоу!
Може да го пробвам с новата ми(стара) кола:е12-518!
Но когато стане готова,засега работата е в самото начало!
Кво е Субарото,всъщност няма значение!Но ако е WRC на пари няма да играем,а само само за шоу!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
:)
Subaru-to e WRX STi 2.0 265 hp .Qsno e ,4e ne mojesh da go biesh ,ama puk shou moje da stane i to golqmo .
Ei ,Roska ,iskam nqkoi put da me povozish v 6-taka ,ako moje de ....tva mi e edin vid golqmo jelanie .E, sega da se zapoznaem, puk shte vidim .
Are zasecha li te na mitnicata shte se zapoznaem !
4ao .
Ei ,Roska ,iskam nqkoi put da me povozish v 6-taka ,ako moje de ....tva mi e edin vid golqmo jelanie .E, sega da se zapoznaem, puk shte vidim .
Are zasecha li te na mitnicata shte se zapoznaem !
4ao .
отг:::)
Много ли си сигурен ,че не мога да го обърна?
Аз на твое място,ако познавах толкова слабо автомобилите БМВ,нямаше да съм толкова сигурен!
Аз специално съм убеден 90% в обратното,ама както и да е ,ще играем за шоуто!
Та значи на мен ми е под достоинството,да излизам срещу тази 4икия,затова тя първо трябва да се докаже,срещу 728-цата и тогава вече ако победи можем да говорим,защото моето 635 не е 728,а точно както си изглежда-635!!!!!!!!
Аз на твое място,ако познавах толкова слабо автомобилите БМВ,нямаше да съм толкова сигурен!
Аз специално съм убеден 90% в обратното,ама както и да е ,ще играем за шоуто!
Та значи на мен ми е под достоинството,да излизам срещу тази 4икия,затова тя първо трябва да се докаже,срещу 728-цата и тогава вече ако победи можем да говорим,защото моето 635 не е 728,а точно както си изглежда-635!!!!!!!!
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2