Тук наистина има много интересни случки.Ето още една:
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тук наистина има много интересни случки.Ето още една:
Прибираме се от Плевен към Ловеч с 3-ката.И понеже е 3 часа през нощта решаваме че може да се кара ``малко по бързо``
И познайте-на най неочакваното място патрулка.Веднага след нас с и пуснали цветомузиките
Решават ``хората`` че трябва да се заяждат.Започват да гледат аптечка,крик и т.н.
Разминахме се само с 3 акта.И слушайте какви са:
-превишена скорост (няма спор)
-силна музика (кво като е силна-яд ли ги е)
-грайферите на задните гуми били под допустимото (е как да са след гонки 20мм ли да бъдат)
Затова колеги,карайте си баварците,но с руско радио и респромски пищялки,с гуми от текезарски джип и само на 1-ва.

И познайте-на най неочакваното място патрулка.Веднага след нас с и пуснали цветомузиките

Решават ``хората`` че трябва да се заяждат.Започват да гледат аптечка,крик и т.н.
Разминахме се само с 3 акта.И слушайте какви са:
-силна музика (кво като е силна-яд ли ги е)

-грайферите на задните гуми били под допустимото (е как да са след гонки 20мм ли да бъдат)

Затова колеги,карайте си баварците,но с руско радио и респромски пищялки,с гуми от текезарски джип и само на 1-ва.

Опа,извинявайте,ако има нещо!
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3

тази втората 3-ка нещо не пасва на годината

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
И К`во сега оплакваш ли се или се гъзарееш- че са се заяли заяли са се, но пък и 2 от актовете са ти основателни. Вярно, че 90% от автомобилте по пътищата не отговарят на стандарта за грайфер, но т`ва, че караш БМВ не те прави по-висок от останалите шофери- и като си им се набил в очите са си изкарали яда от нощното дежурство върху тебе.
- Новини
-
Re: Тук наистина има много интересни случки.Ето още една:
Ivo_Kolev написа:Разминахме се само с 3 акта.И слушайте какви са:
-силна музика (кво като е силна-яд ли ги е)![]()
-грайферите на задните гуми били под допустимото (е как да са след гонки 20мм ли да бъдат)![]()
Първия не бих го оспорвал

Втория .... щях абсолютно сериозно да ги попитам дали ми се подиграват нещо

Третия за грайфера. Щях да опитам да го вържа с първия или да им надуя главите с дрънкане.
Ако ти бяха праснали само акта за скорост .... всичко е окей ама щом са ти праснали два други за глупости, то тогава или са били тъпанари, или си ги вбесил с държанието си по някакъв начин.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
GECATA BMW написа::OT: гледам че караш 330-ка 91г. да неси объркал нещо![]()
тази втората 3-ка нещо не пасва на годината
Какво лошо има да си имплантираш мотор 3.0 в Е-30 или Е-36

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Koлега, от Роко и компания съм научил ,че в тоя вашия иначе красив град, полицаите са много лоши
Значи,като наближа разклона "Ловеч-Троян" на главния път за Варна ,спирам халогени,намалям музика,сресвам си косата
,свалям слънчевите очила
... Леле мале,там БМВ-тата са предмет на силна омраза
Не знам защо е така,но е истина
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
AGT написа: Историята помни и по лоши случай![]()
и тепърва има да научава за тях

Фразата Кърти обаче, много добра

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Penchev написа:Koлега, от Роко и компания съм научил ,че в тоя вашия иначе красив град, полицаите са много лошиЗначи,като наближа разклона "Ловеч-Троян" на главния път за Варна ,спирам халогени,намалям музика,сресвам си косата
,свалям слънчевите очила
Георги Пенчев
Абе ша взема да натоваря Роко и компания на моя кошник, да пусна халогените, музиката на мах, косата рошава, че и гелосана, очилата(онези сините)-ниско на носа и гаааааааааз към Плевен. Малко заяжданка да си направиме с ушевите

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
TheBoss написа:Абе ша взема да натоваря Роко и компания на моя кошник, да пусна халогените, музиката на мах, косата рошава, че и гелосана, очилата(онези сините)-ниско на носа и гаааааааааз към Плевен. Малко заяжданка да си направиме с ушевите![]()
![]()
Ми айде де

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
TheBoss написа:Penchev написа:Koлега, от Роко и компания съм научил ,че в тоя вашия иначе красив град, полицаите са много лошиЗначи,като наближа разклона "Ловеч-Троян" на главния път за Варна ,спирам халогени,намалям музика,сресвам си косата
,свалям слънчевите очила
Георги Пенчев
Абе ша взема да натоваря Роко и компания на моя кошник, да пусна халогените, музиката на мах, косата рошава, че и гелосана, очилата(онези сините)-ниско на носа и гаааааааааз към Плевен. Малко заяжданка да си направиме с ушевите![]()
![]()
И аз идвам старши,
да видим как ше се изпъват

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Куките видат ли БМВ спират! Не ги разбирам. Не се ли научиха, че ако ше се праи някоя простотия се праи с някоя по-неогледна кола!
Поне при мен в повечето случаи ме спират да ми пожелаят приятен път.
Поне при мен в повечето случаи ме спират да ми пожелаят приятен път.

Не се шашкай
Аз най кротко си бех паркирал в една уличка кадето си спирам най редовно и реших да си тръгвам и такмо се качвам в колата и един чичко милиционер пристига...
след 30 мин чудене какво да прави ми написа акт за навлизане в забранена улица, неправилно паркиране и колан.
Написах възражение за колана тъй като не бях запалил колата.
Но тъпака не ми взе талона и ся наиш как ще се занимавам с тях.

Аз най кротко си бех паркирал в една уличка кадето си спирам най редовно и реших да си тръгвам и такмо се качвам в колата и един чичко милиционер пристига...
след 30 мин чудене какво да прави ми написа акт за навлизане в забранена улица, неправилно паркиране и колан.
Написах възражение за колана тъй като не бях запалил колата.
Но тъпака не ми взе талона и ся наиш как ще се занимавам с тях.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Като видят БМВ и откачат, за това няма спор...
Ние един ден бяхме с една Е21-ца (черна) и си дойдоха самички при нас. Изкараха ни от колата искаха ни документи (аз нямах), проверяваха жапки, кори всичко. Разговора ни протече обаче в друга посока след като тръгнаха да ни ровят по джобовете и един приятел каза че са му скъсани и оня не бръкна...

Ние един ден бяхме с една Е21-ца (черна) и си дойдоха самички при нас. Изкараха ни от колата искаха ни документи (аз нямах), проверяваха жапки, кори всичко. Разговора ни протече обаче в друга посока след като тръгнаха да ни ровят по джобовете и един приятел каза че са му скъсани и оня не бръкна...

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2