Поредната тъпотия

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Поредната тъпотия

Мнение от naskoksan » 26 Юни 2003, 15:33

Днеска си отивам аз към ДМС-а и бях захванат от червената светлина на светофара на шипченски проход преди Лукойл до ЦСКА-то както и да е...
Седя си кротко и по едно време чувам зад мен свирене на гуми - викам си ако това не е голф 2 здраве да е - ама не беше. Беше голф 3 :):):)
Изкача ония фотьойл пред цялата колоно и за мое учудване до него се нарежда някаква лада с много аспуси (ануси) :):):) отзад хехе.
И се започва едно наддаване на обороти, викам си тука стана голяма веселба.
НО това далеч не е всичко в същия момент зад тях се залепи една пуицейска лада :):) Ама ония нещо не зациклиха и си продължават да си величаят машините :):):)
Жълто :arrow: зелено и изхвърчат, да де силно казано изхвърчат :arrow: по-скоро се завлачват :):)
А полицайте почват да свирят да светят след тях ама ония не е*ават изобщо и така до следващия светофар, който ги хваща на червено и полицайте ги приклещиха до бензиностанцията на Дунев.
Нататък не видях кво става щото не ме интересуваше :P :D :lol:

Иначе беше адски тъпа изцепка :):):)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Re: Поредната тъпотия

Мнение от Alex 320i Cabrio » 26 Юни 2003, 17:33

naskoksan написа:...Изкача ония фотьойл пред цялата колоно и за мое учудване до него се нарежда някаква лада с много аспуси (ануси) :):):) отзад хехе

:twisted: Добре бе пич! Нали точно преди 5 сек. писахме за това в Основния Форум! Е*и му мамата! Ами човека иска да кара VW Mk III и това е. Защо трябва да го обиждаш на кола :!: :?: Обиди го на това, че е лош шофьор и тъп гъзар, а не на кола :!: Как искаш после собствениците на другите марки да не се заяждат с теб и с мен, и с всички други ентусиасти и да ни развалят веселото :?: :!:

Ние много често сами им даваме повод да се заяждат - как сега да не излезе някой с Орле GSI и да разправя, че е наакал някъде "спъната" 316-ка или 318-ка. Всеки ден, когато съм бил в БГ съм бил предизвикван от Е30 и Е36, на които им се виждат клапите за газта...Ама не казвам ебати тъпата марка, като им скъсам шортите, а обикновено си мисля колко е задръстено задкормилното устройство...

Аз казах Хау!

П.П. Това не е заяждане на лична основа, а просто опит за обективност и отражение на малкия ферман изписан в Основния Форум за сегашната ситуация във форумите... :cry:
Power is Nothing Without Insanity

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 27 Юни 2003, 9:09

... е хубаво де прав си :oops: :lol:
ама като ги видях тия направо ме засърбяха ръцете да им оплюя всчико
пък и който иска да се заяжда аз не искам
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 27 Юни 2003, 10:05

знам го чувството! затова предлагам :bchug: и :lol:
Power is Nothing Without Insanity

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 27 Юни 2003, 11:34

бива по едно :bchug: и :drink: само после да няма :puke: и :zzz: и :angel:
:):):):):)
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 29 Юни 2003, 23:44

Ей колега Кабрио дойде и твоя ред 8) Аз тук съм новобранец спрямо теб :arrow: но не съм новобранец в страстта си към баварската/автомобилна/ техника :wink:
Не мога обаче теб да те разбера ти на какво си фен и имаш ли синьо-бяло сърце :?: или просто си избиваш някви неща на англичаните :?: :shock:
Може би от уважение към теб никой не повдигна въпроса за твойте изяви в алтернативния форум :arrow: ама "bawarian brother's watching" и аз не съм тоя дето ще си затвори очите, ако ше и да си на ЮПИТЕР :!: :idea: 8)
Ако искаш да ме затапиш с гроздето: аз може и никога да не го стигна, но знам че не е кисело, нито пък аз съм кисел защото не мога да го стигна 8)
И въпреки че съм никой, призовавам те да напишеш/ама искрено/ кой все пак си ти :shock: Защото , признай си, темата "ПЪРВА ЖЕРТВА" беше много целенасочена и тенденциозна и провокативна :roll: :oops: И мяза малко на "ми то 330 си е кисела кола, мен за кво ми е такваз караджейка" :roll: :fart:
Отделих ти толкова от времето си за сън защото в теб виждам един потенциален БМВ-фен, но непречистил се още :idea:

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 30 Юни 2003, 2:28

Мен оня ден ДжиПиТо ме пита:
-Бе ти да не си извънземен?
-Не!Що?
-Ми в Артерията кръвта ти е Бяла,а във Вената - Синя!

Кире не са коси!Повечето от човечетата тук били фенчета на Хубавички и Бързички колички,а не точно БМВ Фанатици!Ти вече знаеш кои са от нашия отбор и кои не точно.

Просто нямало начин да сме само ние щото сме щели да останем 20 човека,а трябвало да има все пак и ХРАСТЧЕТА И ДЪРВЕНЦА ЗА ПЪЛНЕЖ.Както виждаш има хора с БМВ-та,който притежават още по някоя бързичка каручка и техния ентусиазъм е дотолкова,доколкото са собственици на съответното возило,иначе са си фенчета на кво да е на колела,стига да върви бързо!

Не натискай бутона Изход,ТЕЗИ КОИТО НИ ЗНАЕШ,ВИНАГИ ЩЕ СМЕ ТУК И ЩЕ ЩЕТЕМ МНЕНИЯТА ИЗБИРАТЕЛНО,НО МАНИАШКИТЕ НИКОГА НЕ СЕ ПОДМИНАВАТ!

Новия ми почин за дейстие във форума е:отварям темата,но чета само тези на моите хора,за които знам че са ОК,за останалите дето уж са маниаци(но не точно),ти препоръчвам да си настроиш скрола на бърза работа!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 30 Юни 2003, 8:18

Пичове, това вашето вече е някакво изкривяване, аз като съм болен фен на Ауди и всичко което правят VW кво? Ако ми изпадне Чочоне за 15к. лева, няма да го взема и да се сцепа от кеф ли?! Или да ми пуснат оферта за S600 Coupe Lorinser AMG или некой подобен биач БМВ М3 М5 за добри пари?!?! Леле ще ми е супер гот, нищо че не е S или RS!
Колата няма да е от любимата ми марка, но ще е хубава и ще си я карам с кеф точно по тази причина. Колите не се делят на БМВ, Мерцедес, Ауди, Опел Форд и т.н.

КОЛИТЕ СЕ ДЕЛЯТ НА ХУБАВИ И ЛОШИ!

А ако сега някой от вас ми каже че според вашите разбирания хубави коли са направили само БМВ и никой друг, е добре или да си изпие хапчетата или просто да спре да говори за коли.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 30 Юни 2003, 13:19

Викам си отначало брей какви светила са ме удостоили с внимание като Роската и Bawareca, но после видях че пак на заяжданица ще отидат нещата и то не защото те са казали нещо против КАРУЧКИТЕ и защото са искали да приобщят един потенциален ентусиаст към голямото семейство, а защото след това веднага следва мнение за бързо-летящо чучоне (или там както му се вика на Е500) или някой друг самолет, което неизменно ще подразни един истински фен, нали така
Малко се поотклонихме от темата не мислите ли :):):)
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 30 Юни 2003, 13:28

Не бре хора. Всичко е въпрос на МАНИЯ!
Това е нещо необяснимо. Хората любители на красиви нови коли, често ми натякват, че дизайна на БМВ не се развива особено и другите коли отдавна минаха по красота баварката. Да, но спомнете си как реагираха феновете на появата на новата седмица или зет 4?

С две думи - веднъж грабне ли те манията БМВ, трудно може да се оттървеш от нея... Защо ли няма друга марка коли с подобна мания в нея???

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 02 Юли 2003, 22:44

Мдааа така си и знаех :cry: Май няма да можем да приобщим един кандидат с големи заложби за БМВ-ФЕН :idea: Жалко много жалко 8)

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 03 Юли 2003, 7:44

Nasti написа:Пичове, това вашето вече е някакво изкривяване, аз като съм болен фен на Ауди и всичко което правят VW кво? Ако ми изпадне Чочоне за 15к. лева, няма да го взема и да се сцепа от кеф ли?! Или да ми пуснат оферта за S600 Coupe Lorinser AMG или некой подобен биач БМВ М3 М5 за добри пари?!?! Леле ще ми е супер гот, нищо че не е S или RS!
Колата няма да е от любимата ми марка, но ще е хубава и ще си я карам с кеф точно по тази причина. Колите не се делят на БМВ, Мерцедес, Ауди, Опел Форд и т.н.

КОЛИТЕ СЕ ДЕЛЯТ НА ХУБАВИ И ЛОШИ!

А ако сега някой от вас ми каже че според вашите разбирания хубави коли са направили само БМВ и никой друг, е добре или да си изпие хапчетата или просто да спре да говори за коли.

Абе Насти, то вярно колите се делят на хубави и лоши, ама аз сам такъв че мен ще ме е срам да карам Ауди, пък било то и RS4... така че благодаря, и без пари да го дават - не щем го (най-много да го взема да го продам веднага)... по-малко ме е срам в ладюхата на бащата (все пак е със задно)... Незнам, всеки сам си избира...

Вярно болест е... ама какво да се прави... сдухани типове сме...
Последна промяна LandShark на 03 Юли 2003, 12:23, променена общо 1 път

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Юли 2003, 8:03

ХАХАХА ЕЕЕЕ АНДРО И ТИ ПОЧНА КАТО НЕКЪВ ДЕТО СЕ РАЗПИСА В НАШИЯ КЛУБ КОЛКО СЕ КЕФИ НА МОСКВИЧА СИ И ЧЕ ИМАЛ МНОГО ДОБЪР ДЕМАРАЖ И БИЛ МНОГО БЪРЗ ЩОТО Е СЪС ЗАДНО... АЙДЕ СТИГА ДЕ...

МНОГО СИ СРАМЕЖЛИВ :P :P :P :P :P :P :P :P
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 03 Юли 2003, 9:37

Абе Насти караи си кошника радваи му се кво се опитваш да обедиш фен на БМВ че има и други коли....................има ама кошници
Опитаи смъртта но не умираи

старши ентусиаст
Аватар

И АЗ

Мнение от Любо Мегов » 03 Юли 2003, 10:27

и аз като Nasti не бих отказал някой наточен Мерседес........ :oops:

само дето ще го продам в рамките на няколко часа било и на половин цена и мисля че парите ще ми стигнат за някое ///М......... :lol:

ТАКА ЧЕ МОМЧЕТА НЕ ОТКАЗВАЙТЕ АКО ВИ ПРЕДЛОЖАТ МЕРСЕДЕС........ :P :P

Следваща

Назад към Страхотни истории