да е*а и девнинскигте ченгета и всички като тях!?!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

да е*а и девнинскигте ченгета и всички като тях!?!

Мнение от LuBo1 » 18 Юни 2003, 8:55

Значи караме си с един авер пътя Девня едно село и ми светва лампата за резерва скивам един Лукоил и газ . Да ама не ,радара спокоен не писка всичко ОК музиката на ниво настроението на ниво всичко ОК. Давам аз газ 140-150км/ч и в следващия момент ги скивам гадните ченгели да чакалят преди Лукоил-а. Спряха ме . Слизам и онея почват да се заяждат с мене що съм слязъл що не си стоя в колата и аз както отворен 18 годишен пич му казвам че не ми е баща и ще си прая квото си искам.Следващото за което се заядоха беше що не съм спрял там където ми бил посо4ил ->посредата на пътя викам му ако някои тир ме отнесе тои да плаща колата на баща ми и с цялата си наглост почва да ми се смеее :P Аз съм луд за връзване и викам на моя човек ся ги напраих криви ама не не тръгнаха да ме праят криви :!: :shock: Накараха ме да си вляза в колата и идва единия и ми се представя като някакъв и вика документите за проверка и аз вкарах някакъв отвратителен смях (музиката нарочно беше сменена на Азис) дадох му докумнетите като за всеки му обяснявах какъв кои го е издал защо го е издал аве базик си праих от всякъде ама ми казаха да изчакам минаха кум 8-9 песни и оня се връща и вика сваляи лепенките и аз съответно му казвам на прост БГ език да си гледа работата аз съм дал пари за тях (лепенките са голям надпис LuBo1 OMV ,"нямам спирачки")онея не та не ся ще спират колата от движение викам спираи ама после да не ставеа туи да ми се извиняваш 1 ден. Отговора на ченгето(личеше му че е нов ):Що :!: :?: :!: Моя (заядлив) Ми пищете и ще разберете след 1 час аз веднага ще си отида в Варна и ще скивате като се върна с онея от техническите прегледи .Тогава ще видите кои крив кои прав и шефа на КАТ Варна технически прегледи И ме пуснаха след 30 мин стоене под слънцето на около 35 градуса жега .Тръгването беше стил много мръсна газ и малко въртене на гумите :!: :?: :!: :roll:

П.С Искаха да я спрат от движение щото нямала спирачки :!:
ИзображениеИзображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 18 Юни 2003, 9:43

ай сиктир и тъпите ченгели

ама да ти кажа аз съм се убедил вече че със заяждане не ми върви
мамицата им като ги захяпа или ми взимат книжката или минавам поне с 50 лв. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

отг.

Мнение от Bobby » 18 Юни 2003, 9:54

И аз така ги захапах и сега 8 месеца без книжка :cry: , и 200 кинта глоба. Сега ме дебнат да ме хванат, че карам без книжка, та да е по-сериозна работатата, и да отнеса 2 годинки....

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: да е*а и девнинскигте ченгета и всички като тях!?!

Мнение от BMW_POWER » 18 Юни 2003, 10:35

LuBo1 написа:Значи караме си с един авер пътя Девня едно село и ми светва лампата за резерва скивам един Лукоил и газ . Да ама не ,радара спокоен не писка всичко ОК музиката на ниво настроението на ниво всичко ОК. Давам аз газ 140-150км/ч и в следващия момент ги скивам гадните ченгели да чакалят преди Лукоил-а. Спряха ме

Слизам и онея почват да се заяждат с мене що съм слязъл що не си стоя в колата и аз както отворен 18 годишен пич му казвам че не ми е баща и ще си прая квото си искам.

Следващото за което се заядоха беше що не съм спрял там където ми бил посо4ил ->посредата на пътя викам му ако някои тир ме отнесе тои да плаща колата на баща ми и с цялата си наглост почва да ми се смеее :P Аз съм луд за връзване и викам на моя човек ся ги напраих криви ама не не тръгнаха да ме праят криви :!: :shock: Накараха ме да си вляза в колата и идва единия и ми се представя като някакъв и вика документите за проверка и аз вкарах някакъв отвратителен смях (музиката нарочно беше сменена на Азис) дадох му докумнетите като за всеки му обяснявах какъв кои го е издал защо го е издал аве базик си праих от всякъде ама ми казаха да изчакам минаха кум 8-9 песни и оня се връща и вика сваляи лепенките и аз съответно му казвам на прост БГ език да си гледа работата аз съм дал пари за тях (лепенките са голям надпис LuBo1 OMV ,"нямам спирачки")онея не та не ся ще спират колата от движение викам спираи ама после да не ставеа туи да ми се извиняваш 1 ден. Отговора на ченгето(личеше му че е нов ):Що :!: :?: :!: Моя (заядлив) Ми пищете и ще разберете след 1 час аз веднага ще си отида в Варна и ще скивате като се върна с онея от техническите прегледи .Тогава ще видите кои крив кои прав и шефа на КАТ Варна технически прегледи И ме пуснаха след 30 мин стоене под слънцето на около 35 градуса жега .Тръгването беше стил много мръсна газ и малко въртене на гумите :!: :?: :!: :roll:

П.С Искаха да я спрат от движение щото нямала спирачки :!:

=============
Първа грешка:
Само с 60 км си над разрешеното ....
Втора грешка:
Като те спрат, седиш и чакаш. Нямаш право да излизаш без разрешение. Могат да го сметнат като нападение над длъжностно лице и да ... покараш трамвая доста дълго време.
Трета грешка:
Като не си 100% изряден - не се заяждай. Безмислено е.
============
Не ме разбирай, че ги защитавам. Веднъж си забравих документите и ... ме спряха. Добре че намерихме общи познати. Иначе по закон могат да ме затворят за 24 часа, до изясняване на това, кой съм всъщност.
Заяждането никога не води до добро.

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 18 Юни 2003, 10:57

BMW_POWER е прав - ако си изряден и се заяждат - прави ги луди мамицата им :x , но иначе вместо да се дървиш - по-бързо се решава проблема с 10лв и добър тон, или още по-просто - само с добър тон (е, отнема малко повече време :) ) :wink: ... Иначе ясно, че са шибаняци и малоумници, що се чудиш...

Сигурно има някъде из България и свестни пътни полицаи, но аз досега не съм срещал такива... :roll:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 18 Юни 2003, 19:47

Аз като се държа добре с тех и ме пускат обикновено, но ако се заяждаш и верно не си изряден може и да гризнеш дървото :? Има такива, които не знаят за какво става дума, но има и ченгели, които знаят къде да се хванат. Ако е някой по-зелен може и да се уплаши. Тука в Банкя са доста наплашени щото не знаят на кой си син :D Тука има само депутати, Бойки Борисовци и престъпници. Както и някой ми каза, че некав не знам си къв си представител на БМВ за България имал вила :shock: Като бях по-малък минаваме с баща ми през Велико Търново и ни спира някав млад ченгел. С доста голяма скорост бяхме и баща ми излиза и го гледа страшно все едно му казва "Кой си ти да ме спираш бе пич" :) Показва му лепенката на ВИС-2 и му вика "Виждал ли тва лъвче? Ако му кажа ще те изяде с парцалите" :) Нещо подобно беше. И оня вика "Приятен път..." :) :) :) Е тва ще го помня цял живот. Иначе ако се държиш добре с полицаите и даже весело те също могат да бъдат точни колкото и странно да звучи. Поне ако съдя пак по баща ми, който кара с ебати скоростите и няма радар детектор. Спират го и той им се нахилва и им говори като на стари приятели. Веднъж профучаваме при караулката към Перник ( преди Владая ) спира ни некав и се нахилва. На Великден беше. Вика на баща ми "Са като знаеш, че ще те спра поне едно яйце да ми беше донесъл :) " Та така... :) По-добре се дръж добре и приятелски и повече успехи ще има :) После само намаляваш да те видят, махваш им за здрасти и пак скачаш на газта :twisted:
Изображение
Изображение

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 18 Юни 2003, 22:15

Провадииски , девнински и шуменските ченгели са наи гадните

П.С явно съм забраил да кажа че колата ми е китосана без решетка мръсна една сива седи аве луда работа ама можеха да не ме държат половин час.
ИзображениеИзображение

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 19 Юни 2003, 7:42

Е така става с непознатите куки!
Аз поне във Варна знам доста от КАТАДЖИЙТЕ от 2-ро районно, та те проблеми не правят!!! 8)

Иначе такива селски куки повече се интересуват от модела на колата!
Ако е няква бегачка те спират да я разгледат малко, щото на село такива коли няма.

Пресен пример, Куката: А гледаи го това ФИАТ-че има електроно табло (дигитално). Ииии ама то има бяло фолио с натписи!!
Колегата му се обажда: А то и ТУРБО лепенки има!
После ония ми вика: Абе момчето Уно с ТУРБО няма бре, какви са тези фалшиви емблеми!? :oops:
Аз направо паднах, и му викам: Верно ли няма такова нещо?
Другата кука: Абе този е сина на Славито!
Куката: Аааа, то неговите коли се нещо са преправени да знаеме го него :idea: , сигурно тои му е сложил ТУРБО :idea: !

Смях направо много зле са тези ''селските'' куки, ама кво да ги правим!
Иначе са маняци момчетата, като минават около нас винаги спират до легена и го зяпат като извънземни :P!
Да гледат да се учат, щото на село малко са Унотата + такива с турбо са голяма рядкост 1/100 :lol: ! Бухахаха

П.с Колко ли инфо имат за по-яките коли тези разбирковци!

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 19 Юни 2003, 8:56

е ти ще ми я скиваш колата като се върнеш . Тя ще е в същия вид като сега лаисни млаисни решетки надписи :oops: ,ся като написа за ко ставало дума ми стана ясно :roll:
ИзображениеИзображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 19 Юни 2003, 9:16

Като каза, че се чудели на фиат уно турбо, нема да ви описвам какъв разпит ми теглиха :lol:, като ме спряха миналата седмица с прекопаното турбо фиатче на един приятел, от което само купето и част от мотора са оригинални май. "ТОВА КАКВО Е/КЪДЕ Е/ЗАЩО Е/А ОТКЪДЕ Е ?!"... Много са любознателни бе мамка им **** :cop:...
Идеше ми да му кажа на RoboCop-а "А ТИ КОЙ СИ? КЪДЕ СИ? ТАМ СТОЙ СИ! АААЗ НЕ КАРАМ РОЛС-РОЙСИ..." :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:

viper
Аватар

Мнение от viper » 19 Юни 2003, 9:52

Свинска им работа :evil: :evil:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 19 Юни 2003, 11:22

Хах спомних си как един ден бях спрян от некви :cop: Двама-по младия дойде и ми взе докоментите :arrow: Вадя ги от задния джоб но махам и колана :arrow: Дотук нищо ново нормална рутинна проверка :mha: Обаче идва по стария-личеше му по избелялата коса :arrow: Та значи тоя идва и гледа колата и се чуди и мае :arrow: ОТ колко време я карате тая кола :?: :arrow: Хух що за въпрос и кво общо има той със нещата нйкое незнае :arrow: "От 6 месеца" "ЕЕЕ крайно време е да се научите да си я карате с КОЛАН" :shock: :shock: Бах мама му че аз преди малко го свалих да си изкарам документите от задния джоб "Колега верно ли тоя младеж караше с колан :?: " "Е деа знам май да щото се замота докато изкара документите" "АА добре значи с колан си я карате :!: " "Колко кубика е :?: А върви ли :?: " Тук последва забиващия от мен отовор 220км/ч :arrow: е с надолнище но кво щи му обясням на ченгела как и защо :arrow: :shock: :shock: ЕЕЕ вие сте млади хора карате бързо аз наскоро си купих такава кола (Сеат Толедо) ама мойта е от по старите и е 1,6моно :arrow: Изплю си камъчето значи :arrow: При което последва щателен оглед на колата от двамата :cop: а младия май още ми държеше документите в ръцете си без да е правил каквото и да е :arrow: Пролича си че ме спират за подвижен авто салон и им направих едно демо на характеристиките на колата :mha: ето тук е 500 литровия багажник при което и двамата :shock: :shock: :++ :++ ето тук екстри мекстри тва тука е мотора ала бала и онея до като не им показах всичко не спряха да вървят след мен :mha: :mha: Накрая старшия каза само "ЕЕЕ новото си е ново добре са го направили" получих си документите и по живо по здраво си тръгнах по пътя :arrow: Извода от цялата работа ВЪТРЕШНО с 15-20 мин а трябваше да бързам :oops: :oops: Добре поне че не ме спряха за скорост че тогава............. :wave:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 19 Юни 2003, 19:13

Абре хора, вие се радвайте на нашите ченгата до като е време че после...тежко ни. :cry:

Какво имам в предвид...ами е ми отговорете си сами какво предпочитате:
1. да ви спре неква кука от сорта на американските и да ви напише акт за това че карате с 5км/ч над разрешеното и за най-малко нещо да може да ви заключи като след това оставате в компютара им като криминално проявен или...
2. Да ви спре наше ченге и да ви вдигне самочуствието като ви разпитва за колата....пак и да се отнесе с вас като с равен...и не на последно място да е подкупен???
Изображение

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 19 Юни 2003, 19:35

LuBo1 написа:е ти ще ми я скиваш колата като се върнеш . Тя ще е в същия вид като сега лаисни млаисни решетки надписи :oops: ,ся като написа за ко ставало дума ми стана ясно :roll:

Готово бе LUBO, като си доида ще я видя Астрата :) .
Последна промяна Uno TURBO mk1 на 19 Юни 2003, 19:53, променена общо 1 път

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 19 Юни 2003, 19:51

Ами KGB прав си!!
По-добре е да те спре наша кука, отколкото някои Американец! :)
Защото тука за +5 маила могат да те направят крив! :twisted:
Ако караш със 100mph и те спрат могат да те вкарат в затвора! :evil:

П.с Помня в Софиа питахме една кука за един магазин, и онзи ''пак'' започна да зяпа колата!!!
След като разгледа таблото и прочете ''made by *ORI*'' каза на колегата си: Това Уно е в правено в Гърция :-)))

Неее бре УМЕН, просто таблото е правено от един Гръг Ори от Варна! :)

П.С ОРИТО вярвам Варналий го знаят, онзи с червения ФОРД Капри! 8)

Следваща

Назад към Страхотни истории