Странно нещо, тази вечер !?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Странно нещо, тази вечер !?
Тази вечер бягме с приятелката ми пред тях.Седяхме говорегме си в колата знаете как е сами
Случката става в Надежда 5-та част много близо до Билата...
Гледам едно красиво Е36 (черно) и от някаде се появи едно момче, завъртя се около него няколко пъти...Бръкна си в jобовете и колата започна да издава зжуков сигнал, като на вклучване и изключване не аларма...Помислих си, човека си гледа нещо колата...
Фаровете също светкаха при звука, незнам как е с ваще коли, но на моята не и светкат когаси си играя с алармата, както и да повечето май
Бях оставил колата на габарити, но явно този не ни видя...
По едно време се огледа и точно в този момент ни видя.Остави колата и така дискретно се направи, 4е утива да пусне една вода.Тръгна към нас, гледахме го много внимателно той последна за секунда и после ти отмести погледа.Работата найтина много съмнителна когато този си продължи на долу по-улицата и не влезе в никой от входовете, което очаквах да направи...Тази кола май я погледна да я вдигне...Незнам на какъв принцип работят точно алармите (в смисъл за да ги изключиш ) без дистанционно, но явто това момче знаеше и правеше нещо, незнам...Преди окол месец пък (там някаде) пак си седяхме в колата, но този път бях паркирал и не бях на габарити.беше доста тъмно и почти не се виждаше много.Гледам едно момоче смени рязко посоката си на ходене и тръгна към колата, като го видях това се чудех дали да паля или да излизам и да си бъркам в джоба
.Тожа става за секунди, стигна на 1-2 метра от колата и извади нещо от якето си, светна със някаква синя светлина и като видя, че има хора смени курсани на 90% и прибра това което беше извадил..Незнам и това ми се струва меко казано странно, забелязах, 4е пу6е6е доста нервно като идваше насам и непрестанни и бързи дръпки на цигарата.Сега за първата случка...До Е36-цата имаше чисто нов Citroen C4 който стои там няма и от месец, него него и погледна даже 

Случката става в Надежда 5-та част много близо до Билата...
Гледам едно красиво Е36 (черно) и от някаде се появи едно момче, завъртя се около него няколко пъти...Бръкна си в jобовете и колата започна да издава зжуков сигнал, като на вклучване и изключване не аларма...Помислих си, човека си гледа нещо колата...
Фаровете също светкаха при звука, незнам как е с ваще коли, но на моята не и светкат когаси си играя с алармата, както и да повечето май

Бях оставил колата на габарити, но явно този не ни видя...
По едно време се огледа и точно в този момент ни видя.Остави колата и така дискретно се направи, 4е утива да пусне една вода.Тръгна към нас, гледахме го много внимателно той последна за секунда и после ти отмести погледа.Работата найтина много съмнителна когато този си продължи на долу по-улицата и не влезе в никой от входовете, което очаквах да направи...Тази кола май я погледна да я вдигне...Незнам на какъв принцип работят точно алармите (в смисъл за да ги изключиш ) без дистанционно, но явто това момче знаеше и правеше нещо, незнам...Преди окол месец пък (там някаде) пак си седяхме в колата, но този път бях паркирал и не бях на габарити.беше доста тъмно и почти не се виждаше много.Гледам едно момоче смени рязко посоката си на ходене и тръгна към колата, като го видях това се чудех дали да паля или да излизам и да си бъркам в джоба

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Wise man тпчбва да ти дадът медал за опазване не коли от кражби
. Имали са голям касмет тзи собственици на коли с теб .

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Аз имам запис на кражба на касетофон пред охранителна камера. Крадеца е с крадена мазда 323Ф - оказа се, че наскоро е пуснат от затвора и явно пак му се влиза. Сега очакваме родните полицаи да го намерят.
Така че, ако видите такава Мазда, се оглеждайте за колите си.
Така че, ако видите такава Мазда, се оглеждайте за колите си.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
На колегата jk Е36-цата явно не нощува в Надежда 5 ...jk написа:Страхотна История!

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
ре
А бе ти много неща правиш в колата на габарити май а?
спестил си от наем за детективски офис май май
!?!

спестил си от наем за детективски офис май май

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
liort написа:Wise man тпчбва да ти дадът медал за опазване не коли от кражби. Имали са голям касмет тзи собственици на коли с теб .

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- _BoBI_
- ентусиаст
-
liort Няма нужда от медал, аз съм скромно момче
Приятели на вас като си базикате алармите светкат ли ви фаровете
Сега се сетих и за още, но не съм бил свидетел...
Преди месец беше някаде едно Е46 Touring му бяха разбили задните стъкла и бяха взели колоните и незнам какво още не...Забелязах, че колатата е наскоро внесена и нямаше застраховка (беше с транзитни номера ), странно ми е как са разбрали като колата беше с тъмни стъкла и най-вероятно аларма
Личеше си, че ги бяха нагрява ли стъклата с нещо и най-вероятно така са ги спукали незнам, неразбирам от тези неща.Минах след 20 минутки колата я нямаше вече.Ако, 4овека си е оставил тама за малко те явно веднага са деиствали
Хора пазете се и си застраховаите колите !
В провинцията такива проблеми хората можеби непознават, като ходих на море забелязах по4ти всички коли от по-малки градове нямаха застраховка, а имаше и коли за по 10 хиляди, не видях една кола от София или друг голям град без застраховка, това е като мое впечатление...ПРедполагам всички ние си ги знаме тези неща.Аз напомням, защото човек никога незнае кой какво му мисли 

Сега се сетих и за още, но не съм бил свидетел...
Преди месец беше някаде едно Е46 Touring му бяха разбили задните стъкла и бяха взели колоните и незнам какво още не...Забелязах, че колатата е наскоро внесена и нямаше застраховка (беше с транзитни номера ), странно ми е как са разбрали като колата беше с тъмни стъкла и най-вероятно аларма

Личеше си, че ги бяха нагрява ли стъклата с нещо и най-вероятно така са ги спукали незнам, неразбирам от тези неща.Минах след 20 минутки колата я нямаше вече.Ако, 4овека си е оставил тама за малко те явно веднага са деиствали

- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Моите фарове на реагират. При заключване и отключване имам само сигнал от мигачите. На I-во положение на контакт и отворени врати мигачите се активират: последователно 10 пъти. Иначе всяка консумация на енергия (фарове и стъкла) задейства сирената...
Не съм попадала на кола, чиито фарове се контролират или имат връзка с алармата. Може би има начин релето да се върже към инсталацията на алармата, но ми се струва, че смисълът е едната тузария...
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Да се използва само с образователна цел!!!fastestbmw написа:... Може би има начин релето да се върже към инсталацията на алармата, но ми се струва, че смисълът е едната тузария...
Повечето аларми се свързват към мигачите за светлинен сигнал. Нищо не пречи да се свържат към къси, дълги, клаксон, чистачки, габарити ... Въпрос на вкус

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

fastestbmw написа:Приятели на вас като си базикате алармите светкат ли ви фаровете
Моите фарове на реагират. При заключване и отключване имам само сигнал от мигачите. На I-во положение на контакт и отворени врати мигачите се активират: последователно 10 пъти. Иначе всяка консумация на енергия (фарове и стъкла) задейства сирената...
Не съм попадала на кола, чиито фарове се контролират или имат връзка с алармата. Може би има начин релето да се върже към инсталацията на алармата, но ми се струва, че смисълът е едната тузария...
На служебното Есперо, което сега е в Русе светкат фаровете

- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
На служебното Есперо, което сега е в Русе светкат фаровете (ако се сещаш)
ммм...да

10s

Обаче то не е ли фабрик така?

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2