Мокро Време

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар

Мокро Време

Мнение от Racer Mani@k » 22 Ное 2010, 23:23

Здравеите колеги карачи, реших да напиша няколко реда. Това което ми направи Впечатление за тази тема е невнимателното шофиране през мокрият период на пътя. Днес 22,11,2010 вечерта около 21:30часа видях една много грозна(жалка) картинка на ентосиазиран младеж, който бе влязъл във филма.
Тъй натам карайки си с моята машина по Столичен булевард попаднах на следната картинка, изтрелвайки се от съседна пряка на булевардчето дето си карах се изнесе колегата опоменат по-горе с стремглава газз! поднесе неговата кола под десен шир, при което "мокро мокро колко да е мокро"захапаха гумите над мокрия асвалт изритвайки колата му с 90градуса откат, следващото което беше на бътя му бе един висок стълб, чак лампата овисна от мекия допир. В крайна сметка шофьора беше добре слава богу нищо му нямаше,което е най важното, но за колата яд ме хвана хубавица била.
Искам да помоля познати непознати филмирайте се със съвест защото това си го правим за нас, всички караме свойте коли поне да ги запазим здрави да се видим, кой квото има после. Но пък и обратното е в сила после от каде части да има, в крагъ на шегата!!

КАРАЙТЕ С ГЛАВАТА СИ!!
Последна промяна Racer Mani@k на 23 Ное 2010, 0:02, променена общо 1 път
Кацнал на едно Дърво

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
Мечтае да кара: ново БМВ
Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D

Re: Мокро Време

Мнение от e39 FEN » 25 Ное 2010, 2:56

Ех тея камшици, кат няма спортно и шпер.. Шегувам се, коварно е и трябва да се мисли преди да се предприема каквото и да било :yes:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 25 Ное 2010, 9:04

Трудно ми беше да ти проследя мисълта, но по принцип съм прав. Трябва да се внимава.

:yes:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 30 Ное 2010, 21:36

дет се вика -никой не го е карал да натиска газта :yes: за това има шофьори-и шофьори-единият знае как да пипа педа;ите,другият мачка без грам мисъл-важното да е в секса :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 01 Дек 2010, 8:21

Много грешки , бе мен :no: .....
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 01 Дек 2010, 13:25

Racer Mani@k написа:Здравеите колеги карачи, реших да напиша няколко реда. Това което ми направи Впечатление за тази тема е невнимателното шофиране през мокрият период на пътя. Днес 22,11,2010 вечерта около 21:30часа видях една много грозна(жалка) картинка на ентосиазиран младеж, който бе влязъл във филма.
Тъй натам карайки си с моята машина по Столичен булевард попаднах на следната картинка, изтрелвайки се от съседна пряка на булевардчето дето си карах се изнесе колегата опоменат по-горе с стремглава газз! поднесе неговата кола под десен шир, при което "мокро мокро колко да е мокро"захапаха гумите над мокрия асвалт изритвайки колата му с 90градуса откат, следващото което беше на бътя му бе един висок стълб, чак лампата овисна от мекия допир. В крайна сметка шофьора беше добре слава богу нищо му нямаше,което е най важното, но за колата яд ме хвана хубавица била.
Искам да помоля познати непознати филмирайте се със съвест защото това си го правим за нас, всички караме свойте коли поне да ги запазим здрави да се видим, кой квото има после. Но пък и обратното е в сила после от каде части да има, в крагъ на шегата!!

КАРАЙТЕ С ГЛАВАТА СИ!!

:OT: Без лоши чувства, но това е брутално.Оцветени са само тези, които ме разбиха :OT:
Иначе е ясно - по пътищата е пълно с потенциални убийци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Дек 2010, 8:18

raduslaf написа: :OT: Без лоши чувства, но това е брутално.Оцветени са само тези, които ме разбиха :OT:
Иначе е ясно - по пътищата е пълно с потенциални убийци.

абре (Х)Асане, като махнат "Х"-то от българската хазбука, как ще пишеме хасфалт, бря? :mhihi:

по темата: на мокро е по-тегаво, отколкото на сухо :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 03 Дек 2010, 8:53

е са пада белия и глеи колко интерестно става -удар след удар
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от michi69 » 09 Дек 2010, 0:22

абе трябва да се обуват хубави зимни гуми, а не 5 употреба това е
Естествено трябва и да се мисли малко когато се кара
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 10 Дек 2010, 12:33

michi69 написа:абе трябва да се обуват хубави зимни гуми, а не 5 употреба това е

Каквито и гуми да имаш ако нямаш акъл ще намачкаш тенекиите.
Хората много грешат като си мислят, че новата кола, която е с много ексти, хубави гуми и т.н. е безопасна и може да се настъпва десния педал.
Хора карайте разумно. Ако ви се дрифти отидете на полигон и дрифтете. В малките улички е тясно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Мнение от Bavariqtamniska » 14 Дек 2010, 14:01

bmw325tds написа:
michi69 написа:абе трябва да се обуват хубави зимни гуми, а не 5 употреба това е

Хората много грешат като си мислят, че новата кола, която е с много ексти, хубави гуми и т.н. е безопасна и може да се настъпва десния педал.
Хора карайте разумно. Ако ви се дрифти отидете на полигон и дрифтете. В малките улички е тясно.

Даже е прекалено тясно по малките улички а и всичко става за секунда и е доста тъпо след 2 секунди да не си гъзар с БМВ ами собственик на парче скраб.
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Мнение от Bavariqtamniska » 14 Дек 2010, 14:01

bmw325tds написа:

Даже е прекалено тясно по малките улички а и всичко става за секунда и е доста тъпо след 2 секунди да не си гъзар с БМВ ами собственик на парче скраб.
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

ентусиаст
Аватар
Кара: 24 Клапанова гад!!!
Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

Мнение от delas_328 » 19 Яну 2011, 13:45

bmw325tds написа:

Колега ужасно си прав аз ако знаете на какви селяни съм ставал свидетел на простотийте им :
Купил нов джип с каско и вика не ме интерисува даже и в насрешното ще карам :shock: ,как да се кача при този :dummy: ,пак хубаво че не е мой приятел ами на един авер :ok:
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 316 84г. м10б18
Мечтае да кара: на рали съзтезание :)

Мнение от cargo22 » 21 Яну 2011, 21:15

Хех, абе който го е страх да си кара лекичко. Стига с тия забележки,
Bavariqtamniska написа:и е доста тъпо след 2 секунди да не си гъзар с БМВ ами собственик на парче скраб.

"гъзар с БМВ", това ми звучи ултра яко. Според мен БМВ не е гъзария, а е удоволствие от карането :driving: , а като си караш нормално по-добре си вземи нещо с предно, та да си още ултра по-спокоен зиме-лете и тн. О забравих тогава нема да си гъзе. :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 21 Яну 2011, 22:56

От подобен камшик на един авер ми замина старото БМВ :banghead:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Следваща

Назад към Страхотни истории