малка семейна драма в плод-зеленчука :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
малка семейна драма в плод-зеленчука :)
влизам аз в зарзаватчийницата да купя 2 краставици и тръгвам към тях но при гледката която се открива пред мен се спирам веднага...
едно същество от женски пол (май) високо около 1.40см широко около 150см (сещам се за норматива по БДС за ширина на коридорите - 130см, горката сигурно сигурно се чувства като дядо коледа в комин
) та въпросното женище пълни една торба с картофи и ги подава на гаджето си (тоя взе че я целуна публично.... безсрамник)аз се опитвах да си разея погледа като огледам плодовете и зеленчуците, но не се получи - то на където и да си обърне човек главата вижда все нея... ТАЯ Е НАВСЯКЪДЕ !!!!
ТА ставам свидетел на следния диалог:
-това са много картофи не ни трябват чак толкова...
-как бе точно толкова са си, даже ми се струват малко ама айде...
- е как аз повече от 3-4 картофа не мога да изям
женището го поглежда застрашително (тя беше с гръб към мен но в изражението на мъжленцето се четеше "страх у ужас"
)
- ти кой ще наричаш дебела беееееее (с леко грухтене)
- ама скъпа аз не казах това - дори и не си го помислих!
- ти такова мнение ли имаш за мене ве олигофрен скапан.. а вечер като ме **** туууууууууууутттт*** не се оплакваш нали?
в тоя момент ТЯ застрашително тръгва към него, Той отстъпва към изхода... Тя осъзнава че Той е по-бърз (все пак е поне 2 пъти по слаб) и го замеря с един картоф... момчето се навежда и картофа излиза навън.... тя изпада в истерия:
- ти на кого ще залягаш беееее от мене ли ще се криеш!
и почва бързо бързо да хвърля картофите по бедното момче (което е около 20-22 годишно, "каката" е натрупала невероятната си маслена маса за около 16-17 години)
за негов късмет го уцели само с два - веднъж в главата и веднъж в гърба..... той излезе, след него и нея
а аз с магазинерката останахме в недоумение и потреса в следващите 5-6 минути
едно същество от женски пол (май) високо около 1.40см широко около 150см (сещам се за норматива по БДС за ширина на коридорите - 130см, горката сигурно сигурно се чувства като дядо коледа в комин

ТА ставам свидетел на следния диалог:
-това са много картофи не ни трябват чак толкова...
-как бе точно толкова са си, даже ми се струват малко ама айде...
- е как аз повече от 3-4 картофа не мога да изям
женището го поглежда застрашително (тя беше с гръб към мен но в изражението на мъжленцето се четеше "страх у ужас"

- ти кой ще наричаш дебела беееееее (с леко грухтене)
- ама скъпа аз не казах това - дори и не си го помислих!
- ти такова мнение ли имаш за мене ве олигофрен скапан.. а вечер като ме **** туууууууууууутттт*** не се оплакваш нали?
в тоя момент ТЯ застрашително тръгва към него, Той отстъпва към изхода... Тя осъзнава че Той е по-бърз (все пак е поне 2 пъти по слаб) и го замеря с един картоф... момчето се навежда и картофа излиза навън.... тя изпада в истерия:
- ти на кого ще залягаш беееее от мене ли ще се криеш!
и почва бързо бързо да хвърля картофите по бедното момче (което е около 20-22 годишно, "каката" е натрупала невероятната си маслена маса за около 16-17 години)
за негов късмет го уцели само с два - веднъж в главата и веднъж в гърба..... той излезе, след него и нея
а аз с магазинерката останахме в недоумение и потреса в следващите 5-6 минути

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-

това ми напомня на реклама на "Хитч" с Уил Смит - една девойка залива момчето, с кеото е излязло, а то само вдига рамене и с най-искрена изненада крещи след нес - "но аз само попитах, дали е диетична" (тоест интересувал се от колата, не че намеквал, че момичето е дебело).
ХАХАХА, но твоето, лелеееее, много добро, много

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Не знам как ти е психичното състояние след това твое преживяване,ама аз не бих преживял такова нещо...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
..
Добре,добре ....
Има мноо такива табуретки ама то си е за тях кат не се поддържат - никой не ги ще,а мажете ако ще да са глътнали футболна топка е важно кво каратт и колко е дебелината на портфейла....

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Да, всъщност при мъжете наистина тези неща са доста по-опростени.
Става ми мъчно за "непривлекателните" дами, които са обречени да не изживеят някой моменти, просто щото огромната част от мъжете сме с доста... доста елементарно програмирани мозъци.
Става ми мъчно за "непривлекателните" дами, които са обречени да не изживеят някой моменти, просто щото огромната част от мъжете сме с доста... доста елементарно програмирани мозъци.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328

табуретките са скандални!
Абе чувала съм , че дебелите жени били по-добри в леглото?
Не знам де ама са доста цапнати в устата и ще има своеволия,
докогато някои мъже не си отвържат езиците!Като има кой
да им върви по свирката....не стига че дебели , че и нахални

DEFF кофти гледка май
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
ако сте гледали 'How High' истината е Big Cushin' fo' Big Pushin'
горкият пич, сигурно не му е леко, но го е страх, че ако скъса с нея, тя 6те го намери и 6те му седне отгоре.

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
GaD написа:Мен от дебела жена ме е страх !
аз нямам нищо против дебелите жени - даже познавам няколко такива дето са с мн готини характери....
ама тая направо уби всичко детско в мен

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
bawarka написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
табуретките са скандални!
Абе чувала съм , че дебелите жени били по-добри в леглото?
щото, казват, го правели като за последно..

Бабуна е прав и то доста.
Не искам да го оправдавам, но при нас генетично е заложено да разпръсваме семето си колкото се може повече, но на индивиди, които да са здрави и да осигурят добър плод. То и генетично е заложено да не подминаваме блондинки, защото русата коса е признак за наличието на голямо количество ...а сега де, забравих името на хормона, ще го допиша после, както и да е - този хормон е важен за имунната система и за мъжкия индивид това е първосигнален признак, че жената е здрава (знаем, че днешно време вече са изкривени тези неща и въобще русата коса от тази гледна точка нищо не значи). Не ми идвайте с : аз си падам само по брюнетки. Не става въпрос за предпочитания, става въпрос че не бихте "подминали" русокоса девойка.
Та при мъжете фактора за избор е жената да е здрава и това е - доста ограничено наистина, защото мъжа е повече самец и е нормално да има повече жени (говоря по биологично предназначение), докато при жените избора е доста по-труден - тя трябва да може да разчита на него да я пази, да носи храна и вода, защото по време на бременност и докато е малко детето иска грижи и освен това да е здрав, което да осигури здрав плод. Дори първото е по-важно за жената - затова често красиви девойки се женят и са щастливи с мъже тип чиновник или счетоводител, защото е надежден, а пребиваването с типове, които се чудят как да счупят звуковата бариера без екипировка е по-скоро мимолетно, като авантюра, но не за дълго.
Но като цяло на жените им е по-трудно.
Защо го написах това всичкото и аз не знам....
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ати,това което написа са си истините от живота - много добре го каза!
Имаше една приказка каква жена е добре да си намериш - ниска (да ти е до .... по всяко време),яка с дълги ръце и дълъг нос(да може да носи торбите с бурканите от село и да натиска звънеца с носа
После идва най-бруталното - вечер един вибратор в г..а и шут
Абе аз може да съм 60 кила ама в момента,в който се приберем в къщи с това ..... (незнам как да го нарека) БООООЙ и после от това другото, и без телевизия
Георги Пенчев
Имаше една приказка каква жена е добре да си намериш - ниска (да ти е до .... по всяко време),яка с дълги ръце и дълъг нос(да може да носи торбите с бурканите от село и да натиска звънеца с носа

После идва най-бруталното - вечер един вибратор в г..а и шут

Абе аз може да съм 60 кила ама в момента,в който се приберем в къщи с това ..... (незнам как да го нарека) БООООЙ и после от това другото, и без телевизия

Георги Пенчев
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2