Почти катастрофа с куки накрая

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Почти катастрофа с куки накрая

Мнение от drinoff » 11 Сеп 2009, 19:27

Та карам си аз из нашия мегаполис (Разград) :D ,демек слизам на сутрешно кафе... и както си карам правя десен завой , и веднага след десния на 10-15 метра правя ляв завой за да влезна на паркинга , но понеже имаше движение срещу мене трябваше да пропусна една кола.
Та цакнал съм мигача налево и чакам аз да мине тоя.Мина той и аз инстиктивно отпускам съединителя и в този момент некаф Голф ме изпреварва зверски с много шум и прах, и аз едва не го удрям.Забивам спирачки светя , крещя , псувам...ма оня замина ...но... на 100-тина метра патрулка..Бела Астра.. и оня яде палката... спира той... аз ядоса... махам мигача и отивам... стигам до тех спускам пасажерския Джам и некаф мангал(нищо лично).И аз.. абе боклук.... кво праиш ти бе.. аиде мани колите ще ни убиеш бе...мангал с мангал.. аман от вас.. как си вземате книжките вие бе...и оня.. ТИ КВО' ИСКАШ ВА....и аз.. скачам от колата и крещя ..един ден ше ве паля бе боклук......как да е успокои ме куката... махнах се аз...

Обаче....

след кафето... реках да се прибирам и парво треаше да отида до КАУФЛАД ..но като тръгнах за там забелязах че има патрулка спряна на едно крастовище дето има знак 40...

Тръгвам да се връщам от Кауфланд и просто треа да мина от въпросното кръстовище.... двупосочен разделен с Банкет посредата и има две платна за всяка посока... обаче аз си карам отляво... и ...наречете го намеса на Господ.. или проста случайност.... мангото с голфа зад мене.... обаче много засилен... а аз знам че има полицаи и си карам с 39 примерно.. :)
А мангото святка , набива клаксона кат за световно... но аз не му давам път докат не доде време за лекия наклон кадето са се скрили патрулката.... и си викам ей са ти еб*х мамата... и точно 2 метра преди наклона се дърпам рязко в десно.. и той ...Pedal to the Metal.. и като ме изпреварва .. ми маха нещо ухилен до уши... и аз му посочвам в същия миг.. патрулката... и той некви бесни спирачки......Обаче Отново Яде Плаката..... и аз некав ухилен до уши като минавам му козирувам по газарски и дим да ме няма....

Bottom Line:

Хора земете научете правилата за движения ...Разград е село.. а 80% карат грешно... неискам да мисля кво ще стане кат иде и удари некой Х6 в София... нали ще го запалят жив...
Изображение

Neverborn...

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 11 Сеп 2009, 20:57

После още някой да дойде да ми каже, че тва за гоуфаджийте не било така...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от go play » 11 Сеп 2009, 21:31

:D
-=No Try 2 Fly=-

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 93 BMW 325 TD
Мечтае да кара: BMW E30 ///M3

Мнение от BuLdwAiZeR » 11 Сеп 2009, 21:46

Ех тея Голфове значи........ :confused:
Изображение

eVerY NiGhT In mY DrEaMs i tOuCH yOu i fEeL YoU- mY BMW ///M3 http://vbox7.com/play:9acbe8bb

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 11 Сеп 2009, 21:58

Колеги, Гоуфа е само механиката, позволяваща на тиквата да прави зулуми :!:
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 14 Сеп 2009, 9:26

мамини златни...
голфа е кола. и игра.
колата се кара от индивиди. БМВ също е кола. и тя се кара от индивиди.
по умните вече го осъзнаха отдааааавна. ама като гледам има още, дето не им попива...
БМВ не е символ на голяма пишка, голф тоже.
айде да спреме категоризациите а? :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 14 Сеп 2009, 11:50

Аз не съм целял категоризация...

прочети добре какво съм писал след..... Bottom Line:
Изображение

Neverborn...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 15 Сеп 2009, 16:36

Ами то 99% няма умен човек с голф,по-простата причина ,че ако имаш акъл не би си купил такава кола....Те и малките деца , като видят БМВ го познават.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 15 Сеп 2009, 22:08

Dpy написа:Ами то 99% няма умен човек с голф,по-простата причина ,че ако имаш акъл не би си купил такава кола....Те и малките деца , като видят БМВ го познават.

drinoff сега разбра ли какво имам предвид? :help: :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 15 Сеп 2009, 23:20

напълно :)
Изображение

Neverborn...

Потребител
Аватар

Мнение от Nesho » 16 Сеп 2009, 8:29

Хаха нещата са се развили точно по сценарий :) Жалко , че точно такива хора от малцинството петнят марката :|
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 16 Сеп 2009, 9:09

ами то можеше и БМВ и ауди и всичко да е важното е че аз акцентирам на начи а на каране и неспазване на правилата за движение по пътищата.... в едно село като Разград където нема никаф трафик.... смисъл карането е безпролемно....
Изображение

Neverborn...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Re: Почти катастрофа с куки накрая

Мнение от BMWPetio » 27 Сеп 2009, 23:31

Аз имах подобен случай като твоя. Един ден пътувам си аз от Калояново към Пловдив и на двулентовия път от Труд към Пловдив където е детелината за включването към автомагистрала Тракия си изпреварвам едни камиони и си карам аз нормално , защото и пред мен има други коли който изпреварват и по едно време гледам зад мен се засвяткал като лошо време един форд мондео комби и ми присветка да се дръпна но няма къде да влезна м/у другите и гледам да намера подходящо място да мина в дясно. Тоя седи зад мен и постоянно присветка аз като можех да се върна в дясното платно се върнах и тоя минава покрай мен и вътре двама гологлави на видима възраст 30г се обръщат към мен и ме гледат лошо но аз нищо.Минават пред мен и нещеш ли ги настигам в града но познавам добре движението и ги надхитрих и минах преди тях и тия побесняха. На светофара на надлеза на входа на Пловдив съм първа кола и тръгвам да се качвам по надлеза и ми идва на ум , че много често като тръгнеш се спускаш на долу има полицай и карам с 40. В момента в който се изкачвам най-горе тия убосници ме изпреварват с някаква страшна скорост обаче минавам 5 метра и гледам долу на светофара полицая си счупи ръката да маха със слънчогледа и аз минавам покрай тях и ги поглеждам усмихнат.Каква е поуката : като си в друг град гледай знаците и карай по правилата за движение по пътищата вместо да се правиш на рацер.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 28 Сеп 2009, 8:08

VarVariN написа:Аз имах подобен случай като твоя. Един ден пътувам си аз от Калояново към Пловдив и на двулентовия път от Труд към Пловдив където е детелината за включването към автомагистрала Тракия си изпреварвам едни камиони и си карам аз нормално , защото и пред мен има други коли който изпреварват и по едно време гледам зад мен се засвяткал като лошо време един форд мондео комби и ми присветка да се дръпна но няма къде да влезна м/у другите и гледам да намера подходящо място да мина в дясно. Тоя седи зад мен и постоянно присветка аз като можех да се върна в дясното платно се върнах и тоя минава покрай мен и вътре двама гологлави на видима възраст 30г се обръщат към мен и ме гледат лошо но аз нищо.Минават пред мен и нещеш ли ги настигам в града но познавам добре движението и ги надхитрих и минах преди тях и тия побесняха. На светофара на надлеза на входа на Пловдив съм първа кола и тръгвам да се качвам по надлеза и ми идва на ум , че много често като тръгнеш се спускаш на долу има полицай и карам с 40. В момента в който се изкачвам най-горе тия убосници ме изпреварват с някаква страшна скорост обаче минавам 5 метра и гледам долу на светофара полицая си счупи ръката да маха със слънчогледа и аз минавам покрай тях и ги поглеждам усмихнат.Каква е поуката : като си в друг град гледай знаците и карай по правилата за движение по пътищата вместо да се правиш на рацер.

:bowdown:
Изображение

Neverborn...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 28 Сеп 2009, 8:08

drinoff написа:
VarVariN написа:Аз имах подобен случай като твоя. Един ден пътувам си аз от Калояново към Пловдив и на двулентовия път от Труд към Пловдив където е детелината за включването към автомагистрала Тракия си изпреварвам едни камиони и си карам аз нормално , защото и пред мен има други коли който изпреварват и по едно време гледам зад мен се засвяткал като лошо време един форд мондео комби и ми присветка да се дръпна но няма къде да влезна м/у другите и гледам да намера подходящо място да мина в дясно. Тоя седи зад мен и постоянно присветка аз като можех да се върна в дясното платно се върнах и тоя минава покрай мен и вътре двама гологлави на видима възраст 30г се обръщат към мен и ме гледат лошо но аз нищо.Минават пред мен и нещеш ли ги настигам в града но познавам добре движението и ги надхитрих и минах преди тях и тия побесняха. На светофара на надлеза на входа на Пловдив съм първа кола и тръгвам да се качвам по надлеза и ми идва на ум , че много често като тръгнеш се спускаш на долу има полицай и карам с 40. В момента в който се изкачвам най-горе тия убосници ме изпреварват с някаква страшна скорост обаче минавам 5 метра и гледам долу на светофара полицая си счупи ръката да маха със слънчогледа и аз минавам покрай тях и ги поглеждам усмихнат.Каква е поуката : като си в друг град гледай знаците и карай по правилата за движение по пътищата вместо да се правиш на рацер.

:bowdown:
Изображение

Neverborn...

Следваща

Назад към Страхотни истории