Една невероятна история от последните дни.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Една невероятна история от последните дни.
Преди месец някаде се "похвалих" в една друга тема как ми бе отмъкната предната емблема на Е30-ката. Примирих се със загубата и си карах без нея този месец, доката вчера напук на всички оплаквания за кражби и вандалски прояви при поредното поглеждане към колата дали всичко е наред ми се стори че има емблема. Помислих си че просто ме лъжат очите от умора. Днес сутринта на тръгване към работа отидох до колата и се загледах и наистина имах емблема. При това чисто нова, не мога да позная дали е менте или оригинална. Днес цял ден мисля кои може да направи това добро дело, мина ми през ум какво ли не. От това че може да е някои определен съсед, почитател на марката видял ме да си човъркам нещо, ядосам баща на дете, което си е взело емблемата. Абе какво ли не. Надявам се да съм уцелил правилното място за темата. Но просто исках да кажа на хората, че все още се вършат и добри дела и да вдъхна надежда, че всеки може да се събуди с чисто нова емблема, била тя и турска
.
Поздрави на всички и лека нощ.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тая турската като я пръснах с малко стана мноу лоша ама на една автомивка отлете от пароструйката
и взех оригинална, която впрочем е почнала да се отлепва отвътре за по-малко от година. Тия емблеми станаха консуматив...

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Евала , хората правят и добри дела!
Че в тия вълчи времена по вероятно е да си сложиш ти нова и пак да тия отмъкнат!
Че в тия вълчи времена по вероятно е да си сложиш ти нова и пак да тия отмъкнат!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Е то и аз така.. на Ролото преди няколко дни си намерих стикер на VW клуб 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Flash написа:Е то и аз така.. на Ролото преди няколко дни си намерих стикер на VW клуб
То некой нарочно го е изхвърлил.. Убираш само боклуците на хората

- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
lups,пожелавам ти утре да си намериш колата с чисто нови 17-ки и вместо 5,5000лв да си намериш
Не всеки ти мисли лошото,останаха в тая държава и добри хорица.Дай боже всеки му твоя късмет,колега 

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
А днес задната ми броня беше изяла един шут по незнаино каква причина дано се смили някои да ми сложи нощес една 

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Re: Една невероятна история от последните дни.
сигурно последното се е случило извън българия нали?luspa написа:Преди месец някаде се "похвалих" в една друга тема как ми бе отмъкната предната емблема на Е30-ката. Примирих се със загубата и си карах без нея този месец, доката вчера напук на всички оплаквания за кражби и вандалски прояви при поредното поглеждане към колата дали всичко е наред ми се стори че има емблема. Помислих си че просто ме лъжат очите от умора. Днес сутринта на тръгване към работа отидох до колата и се загледах и наистина имах емблема. При това чисто нова, не мога да позная дали е менте или оригинална. Днес цял ден мисля кои може да направи това добро дело, мина ми през ум какво ли не. От това че може да е някои определен съсед, почитател на марката видял ме да си човъркам нещо, ядосам баща на дете, което си е взело емблемата. Абе какво ли не. Надявам се да съм уцелил правилното място за темата. Но просто исках да кажа на хората, че все още се вършат и добри дела и да вдъхна надежда, че всеки може да се събуди с чисто нова емблема, била тя и турска.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2