'95 OPEL ASTRA GSI 2.0 16V 150 hp СРЕЩУ '84 BMW 728i 12V
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
'95 OPEL ASTRA GSI 2.0 16V 150 hp СРЕЩУ '84 BMW 728i 12V
Нека ви разкажа малко от хрониката на една гондола 728.
Става въпрос за същаят модел Астра,дето разправяте по-долу.Докараха я някви тунинг майсторчета и цялата митница в Пловдив ахна.Отличен феислифт и едни огромни надписи по праговете ИРМШЕР или нещо от сорта тип ЕЛА ВЪЛЧО,ИЗЯЖ МЕ.
Шушуканията тръгнаха-тази ще мине гондолата,тая върви да си е.. майката,има спортен разпред_лителен вал.....150 ++++коня,....абе резачка е!
Жоро веднага припали и застана на линията!Най-известните разбирателчета от Кастрола в Кичука ,веднага започнаха да се изфърлят:тва двутонното ще стане за смях,залагам за Астрата,БМВ-то няма никакъв шанс!
За резултата няма да говоря,повече от гавра с труп!Гочето я издуха като fxmaker дизелов мерцедес!
Нека Милко Печатара потвърди думите ми,защото тогава и той не вярваше на моята прогноза,но....се убеди!Смешна работа беше а Милко!Е гати и Бързата Тунинг Астра с моята(сега на Недялко) 320-ска ,така ще и скъсам трътката ,че Ауди Яйце ще снесе!
Това обаче е нищо!Нека ти разкажа драги ми смехурко,за един друг случай ,този път обаче от пистата в Първенец.
Тази същата гондола ноо се разчу и идва МИСТЪР ЧАМП ГЕТОСУПЕРСТАР от другия Кастрол в Кършиака с цел да наказва ударната група-БМВ ТИМ ПЛОВДИВ!
Значи говорим за последните КАДЕТИ GSI-ки от 90 или 91-ва година(тези с дигиталните табла).Та тази кола беше от-до ЛЕКСМАУЛ.Чипове,валове,смукатели и изпускатели лексмаул и тн. простотий и всичко това със сертификат от динамометричен стенд ДОКАЗАНИ 195-200 КОНСКИ СИЛИ и естествено тествани на Нюрбургринг и тн. глупости.Демек голямата резачка,идваме да наказваме Баварци.
"КАДЕ Е САНДЪКА?"-земи тоя сандък 3:0 старта,ай бегай да играеш на Нюрбургринг!
"Аааа,ма то ноо камъчета имаше по асфалта,а ти си със блакаж на прасето!"
И Жоро му вика-смятай как ще те резна на асвалт!
Онзи пак упорства-ма ти ма водиш с 2-3 метра,пък аз до 200 ще те резна ,но за съжаление всичко свърши до тук!
После тези същите доидоха с 3 литрова МОНЦА!Е това пък колко не може да върви!!!Не е вярно!Не е истина!
Така че момчета знайте едно нещо:В ТАЗИ ДЪЖАВА ИМА И ГЛЕДАНИ БМВ-ТА,НЕДОКАСВАНИ ОТ ДАПАДЖИЙ И ХАМАЛИ И НАЙ-ВАЖНОТО....НЕДОКОСВАНИ ОТ ГНУСНИЯТ,ОТВРАТИТЕЛЕН,НИЩОЖЕН ПРОПАН-БУТАН!
А на този дето пусна темата бих отговорил с въпросите:
1.Как така е28 520i-83год,минава не една,не две,а три е36 320 24V.А пък тези 320-ски е36,сравнени по между си вървят абсолютно еднакво до милиметър?+
2.Как така 325 е30,без проблеми минава 325 е36?
Примери в който по-старите Баварци,издухват по-нови,макар и с по-малко кубици мога да ти давам до утре сутринта,пък дано се сетиш къде се губи истината а!
Другото много интересно нещо е колко голям процент от собственицате на БМВ-та НЕ МОГАТ ДА КАРАТ МАШИНИТЕ СИ!!!
Толкова да не усещат колите си ,че няма на къде повече!
И резултата се вижда:баварците изобилсват в автоморгите със зверски удари,а не като Опелите и Фордовете с грохнали мотори и гнили купета!После колите са виновни-нестабилни са!
На всичкото отгоре твърдят и че колите им не въвят!Е как ще вървят,като не усещат мотора си,не знаят връзката между въртящия момент,ускорението и превключването на предавките!
Ама айде да не раздухваме повече,а да успеем се видим напролет и да разтълкуваме смисъла на понятието BMW POWER!
Пък ако не успеем,онези от М ,ще ни го обяснят към края на годината с още една титличка във Формулата!
Аре войводииииии!
Става въпрос за същаят модел Астра,дето разправяте по-долу.Докараха я някви тунинг майсторчета и цялата митница в Пловдив ахна.Отличен феислифт и едни огромни надписи по праговете ИРМШЕР или нещо от сорта тип ЕЛА ВЪЛЧО,ИЗЯЖ МЕ.
Шушуканията тръгнаха-тази ще мине гондолата,тая върви да си е.. майката,има спортен разпред_лителен вал.....150 ++++коня,....абе резачка е!
Жоро веднага припали и застана на линията!Най-известните разбирателчета от Кастрола в Кичука ,веднага започнаха да се изфърлят:тва двутонното ще стане за смях,залагам за Астрата,БМВ-то няма никакъв шанс!
За резултата няма да говоря,повече от гавра с труп!Гочето я издуха като fxmaker дизелов мерцедес!
Нека Милко Печатара потвърди думите ми,защото тогава и той не вярваше на моята прогноза,но....се убеди!Смешна работа беше а Милко!Е гати и Бързата Тунинг Астра с моята(сега на Недялко) 320-ска ,така ще и скъсам трътката ,че Ауди Яйце ще снесе!
Това обаче е нищо!Нека ти разкажа драги ми смехурко,за един друг случай ,този път обаче от пистата в Първенец.
Тази същата гондола ноо се разчу и идва МИСТЪР ЧАМП ГЕТОСУПЕРСТАР от другия Кастрол в Кършиака с цел да наказва ударната група-БМВ ТИМ ПЛОВДИВ!
Значи говорим за последните КАДЕТИ GSI-ки от 90 или 91-ва година(тези с дигиталните табла).Та тази кола беше от-до ЛЕКСМАУЛ.Чипове,валове,смукатели и изпускатели лексмаул и тн. простотий и всичко това със сертификат от динамометричен стенд ДОКАЗАНИ 195-200 КОНСКИ СИЛИ и естествено тествани на Нюрбургринг и тн. глупости.Демек голямата резачка,идваме да наказваме Баварци.
"КАДЕ Е САНДЪКА?"-земи тоя сандък 3:0 старта,ай бегай да играеш на Нюрбургринг!
"Аааа,ма то ноо камъчета имаше по асфалта,а ти си със блакаж на прасето!"
И Жоро му вика-смятай как ще те резна на асвалт!
Онзи пак упорства-ма ти ма водиш с 2-3 метра,пък аз до 200 ще те резна ,но за съжаление всичко свърши до тук!
После тези същите доидоха с 3 литрова МОНЦА!Е това пък колко не може да върви!!!Не е вярно!Не е истина!
Така че момчета знайте едно нещо:В ТАЗИ ДЪЖАВА ИМА И ГЛЕДАНИ БМВ-ТА,НЕДОКАСВАНИ ОТ ДАПАДЖИЙ И ХАМАЛИ И НАЙ-ВАЖНОТО....НЕДОКОСВАНИ ОТ ГНУСНИЯТ,ОТВРАТИТЕЛЕН,НИЩОЖЕН ПРОПАН-БУТАН!
1.Как така е28 520i-83год,минава не една,не две,а три е36 320 24V.А пък тези 320-ски е36,сравнени по между си вървят абсолютно еднакво до милиметър?+
Примери в който по-старите Баварци,издухват по-нови,макар и с по-малко кубици мога да ти давам до утре сутринта,пък дано се сетиш къде се губи истината а!
Другото много интересно нещо е колко голям процент от собственицате на БМВ-та НЕ МОГАТ ДА КАРАТ МАШИНИТЕ СИ!!!
Толкова да не усещат колите си ,че няма на къде повече!
И резултата се вижда:баварците изобилсват в автоморгите със зверски удари,а не като Опелите и Фордовете с грохнали мотори и гнили купета!После колите са виновни-нестабилни са!
На всичкото отгоре твърдят и че колите им не въвят!Е как ще вървят,като не усещат мотора си,не знаят връзката между въртящия момент,ускорението и превключването на предавките!
Ама айде да не раздухваме повече,а да успеем се видим напролет и да разтълкуваме смисъла на понятието BMW POWER!
Пък ако не успеем,онези от М ,ще ни го обяснят към края на годината с още една титличка във Формулата!
Аре войводииииии!
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: '95 OPEL ASTRA GSI 2.0 16V 150 hp СРЕЩУ '84 BMW 728i 12V
edni nadpisi ne praviat kolata po burza az na moita moga da i sloja
STEINMETZ naprimer,no tova ne promenia neshtata tazi astra spored men si
e bila 4ist 150 konia dvigatel po koito ne e pipano nishto ,a samo
vunshnia tunning e na IRMSCHER .Pak kazvam vunshnia vid ne e vajen
vajno e kakvo stoi pod kapaka i kakvo moje da napravi tazi kola.
Neznam kakvi sa tezi tunning maistori deto sa ia dokarali,no ako verno
sa bili takiva nemashe da vzemat astra s tozi dvigatel
prikazki samo

STEINMETZ naprimer,no tova ne promenia neshtata tazi astra spored men si
e bila 4ist 150 konia dvigatel po koito ne e pipano nishto ,a samo
vunshnia tunning e na IRMSCHER .Pak kazvam vunshnia vid ne e vajen
vajno e kakvo stoi pod kapaka i kakvo moje da napravi tazi kola.
Neznam kakvi sa tezi tunning maistori deto sa ia dokarali,no ako verno
sa bili takiva nemashe da vzemat astra s tozi dvigatel

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
абе много ми се
много ще ми се вдигне реномето бе хора
щото последния път като се срещнах тая е23 728 ..............

щото последния път като се срещнах тая е23 728 ..............

- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: абе много ми се
//MegOFF написа:много ще ми се вдигне реномето бе хора
щото последния път като се срещнах тая е23 728 ..............![]()
![]()
opredeleno dosta ,no neka da doide vremeto kogato shte zastanem
edin do drug

Re: абе много ми се
//MegOFF написа:много ще ми се вдигне реномето бе хора
щото последния път като се срещнах тая е23 728 ..............![]()
![]()
Ма тая дет се бега с тебе не беше ли на газ??? (зелената)
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

Re: '95 OPEL ASTRA GSI 2.0 16V 150 hp СРЕЩУ '84 BMW 728i 12V
Роската написа:
Ъъъъъ... 520i e28 беше с ремък май, да не заради това?

Не, без майтап. Предавам се. Къде е разликата?

Абе тия бегачки не бяха ли с по 4 опорни лагера само?
Само Дизел!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2