За ползата от приятелствата от форума...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E30 biTurbo

За ползата от приятелствата от форума...

Мнение от Barovski » 20 Яну 2009, 23:17

Това е една история,за това какво ми се случи вчера (понеделник 19.01.2009г),която може би няма да направи впечатление на много хора,но за мене е от голямо значение.
Искам да започна с благодарностите към hhhman и Васко от Пловдив (не му знам ника).
С hhhman се запознах от форума. Имаше машинки за централно,които ми трябваха. Имах пътуване до Пловдив и заради климатичните условия минавам през София. Разбрахме се с него,като минавам през околовръстното на София да се видим и да взема въпросната машинка. В процеса на разговора му казах,че ще пътувам за Пловдив и той ме попита дали ще е проблем да закарам един диф на едно момче от Пловдив (Васко). Казах му че няма никакъв проблем. Чухме се и с васко по телефона да се разберем къде,кога и как да се видим да му дам дифа.
В 8 часа сутринта бях на бензиностанция "Shell" на околовръстното. Звъннах на hhhman,дойде,взех дифа и машинката,поприказвахме си,обсъдихме колите,и тръгнахме. Силно впечатление ми направи след като тръгнахме (понеже той тръгна преди мен),как ми звънна да ме предопреди,че има полицаи (това никога не съм го очаквал от човек,който познавам от 20 минути,останах приятно изненадан). Благодарих му,че ме предопреди и си хванах пътя за Пловдив.
Когато пристигнах в града и вече бях близо до мястото на срещата,изведнъж в тунела след хотел "Тримонциум" колата изгасна. Дойде ми като гръм от ясно небе.Завъртях 2-3 пъти и запали. Помислих си,че или е смукнала въздух,или ми е задръстен филтъра. Стигнах на паркинга,където се бяхме разбрали да се чакаме с Васко. Той дойде след няма и 5 мин. След като му дадох дифа се заговорихме и с него. Каза ми,че работи в автосервиз. Споделих му за проблема,който ме изненада малко по-рано. Той ми каза,че като си свърша работата мога да му се обадя и да мина през сервиза да ми сменят горивния филтър (почти 100% сигурен бях,че е от нея). Разделихме се ,хванахме който на където и няма и след 20 метра колата ми пак изгасна. ПОмислих си,че като завъртя пак,ще запали. Да,ама не!Няма палене. Обадих се на Васко,обясних му къде съм,дойде и ме издърпа до сервиза. Започнаха да гледат от какво може да е проблема. След около 10 мин остановиха,че проблема е в нафтовата помпа,която е отзад в резервоара. Започнаха да звънят по магазините в Пловдив,за да поръчат въпросната помпа,понеже вечерта трябваше да пътувам обратно към Ловеч. Да,обаче по закона на Мърфи няма такава помпа никъде. В крайна сметка се намери в един от магазините,само че в Хасково. Пратиха помпата. Във времето,което прекарах в сервиза,получих много и полезни съвети,както и много отговори на доста мои въпроси (искрено се надявам да не съм им досадил на момчетата). Дет се вика покрай ремонта,или по-точно смяната на помпата,дет се вика за без пари ми оправиха и проблема с централното,който ме мъчеше от доста време. Оправиха колата,разплатих им се и успешно благодарение на тях успях да се прибера в Ловеч вечерта.
Отново искам да благодаря на тези момчета! Надявам се,че недай си боже на всеки един колега от форума ако му се наложи където и да било в България да получи помощ,нека тя да бъде от някой друг колега. Мисля,че ако може да се разчита така на всеки,няма да имаме грешка. И hhhman и Васко могат да разчитат винаги на мене в нашия район.
Със здраве,момчета! :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от hhhman » 20 Яну 2009, 23:39

за нищо колега :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 20 Яну 2009, 23:58

Евала момчета :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 21 Яну 2009, 3:01

hhhman написа:за нищо колега :yes:

Само така човече:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 21 Яну 2009, 11:00

Не се отчайвайте!!!Все още се намират свестни и точни хора :D .Тази тема го доказва...Евала на колегите... :!:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 21 Яну 2009, 14:24

Този форум е виновника и за много страхотни мои приятели на които мога да разчитам :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 21 Яну 2009, 17:32

Такива теми ме карат да се чувствам горд, че карам БМВ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 21 Яну 2009, 18:11

БМВ ги събира... :)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 21 Яну 2009, 20:21

То не случайно е тръгнала приказката, че БМВ е секта! Евала!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 21 Яну 2009, 20:29

Vlados написа:То не случайно е тръгнала приказката, че БМВ е секта! Евала!
Изображение

Напълно вярно :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 21 Яну 2009, 22:11

иха, похвалиха ме :) радвам се и аз че всичко е точно, малко неприятно дойде за джоба проблема с помпата, ама сега нали сичко е ок :)
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 22 Яну 2009, 1:30

BMW и IRON MAIDEN :) :) :) мн се кефя на такива истории
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 22 Яну 2009, 20:13

j0r33tt0 написа:BMW и IRON MAIDEN :) :) :) мн се кефя на такива истории

То си е за кефене - чувстваш се СЕКТАНТ :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 23 Яну 2009, 0:22

браво на момчетата от сервиза :clap: ,от доста време не съм попадал на такава хибава историка която завършва със добър край.още веднъж браво 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от EkZeKuToRa » 24 Яну 2009, 14:16

Евала на колегите!
когато прочетеш нещо подобно,можеш да се заредиш с доста положителна енергия.Още един път евала! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш..."

Следваща

Назад към Страхотни истории