Е за Т'ва няма си мръдна малкия пръст повече...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Е за Т'ва няма си мръдна малкия пръст повече...

Мнение от Burningparis » 10 Дек 2008, 23:00

Само аз ли нещо съм изтрещял и си фантазирам или народа по пътищата яко изперка в последно време. По принцип през деня ми се налага да обикалям с колата и прекарвам доста време зад волана....днес , като за сефте един слезна да ме бие ...
..... давам ляв мигач и гледам зад мен се сили голф комби....отпред обаче е червено и ясно се вижд, че няма за кво да бърза, та давам ляв мигач и влизам пред него с нормална скорост без да го засичам зверски. Оня обаче се напекъл да ме минава и клаксон яко... от там аз естествено се изкоментирам " Е добре де кат ти е червено и съм ти дал мигач гоолям зор да минеш" и спирам зад последната кола. Обаче в огледалото вижда, че 50 годишния шофер слиза към мен с думите " Е са на тоя му е-ах ма-та " ....

Седя и си мисля....ся на тоя да му слезна ...ше се сдърпаме ще ми прецака костюма....да ама ако ми набие тупалка както съм се вързал с колана ще е екстра тамън да не мога да мърдам... да вдигам джама ... кат некъв бъзел да си крещим през стъклото не става.... и съответно седя и го гледам той вече до мен и намила за майка ми за баба ми за мигачите и техните роднини...... и тръгва да ме удря....от там аз му викам.."бе ти кво искаш бе? Ся ше ме биеш ли ? А после?" ...оня седи и ме гледа и вика "Кат те измаам ей там ше отидеш" .... гледам аз и вика.... "така ли се бият хора бе?" ....последва мълчание ... отново яка псувня и определението към мен "Боклук, изчезвай че кат те удара..." ми аз като за първи път се почувствах мн тъпо и си тръгнах ....

Вечерта отиам да си мия колата и някв главун реши да минава през мивката на пряко ама по англииското движение ...естествено пак ситуация....айде и тоя много отвоен ...скандал че му преча да си минава през мивката (шорт кът)....

Писна ми вече, нестига че половината си бъркат по носовете и по кръстовищата тръгват след 10 сек зелено, ами и.....

утре пак си слагам бухалаката в колата и съм му -е-ал ма-ката. Некст лузър ще го отнесе и за другите... явно ше сме като едно време 90-десетте години ...ше го играем мутри.

И отделно от това на пук на всички пъти дето съм помагал на всеки закъсал с каквато и кола да е няма да си мръдна пръста повече ...да се оправят ... само на хора от форума ... баси и кухите лейки в тая държава мършава....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 10 Дек 2008, 23:17

купи си спреи наистина деиства :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 10 Дек 2008, 23:22

електро шок :twisted: и следващият нагъл бияч ще разбере какво е да си мангал крадящ кабели

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 10 Дек 2008, 23:51

Мен пък никой не ми е налитал да ме бие :roll:
Пък и аз няма да се поколебая ако някой посмее...
И мерси за предимството преди Син Сити,от тогава не сме се виждали ;)

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 10 Дек 2008, 23:54

Абе и на мен ми се върти в главата електрошок или палка пък съм му ебал мамата само малоумници . Преди се сещам бях полудел вече ми беше паднало пердето . И некъф мутрас със гола тиква . Гола гола ама празна ми сече пътя без мигач . Натиснах мазно клаксона на служебния бус . Оня спря обърна се и ми маха с ръце какво ... Свалих джама и са развиках - Добре дошъл на пътя тука ползваме мигачи ... и оня ме гледа 5 секунди странно и замина :shock: Еба* трябва да пускат направо кабели от мигачите да се вързват с мозъчната кора за да предсказва действията им и автоматично да ги включва . И пак ще се намери някоя куха манерка да се осере . Хубаво че мойта кола си я карам предимно вечер :confused:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 10 Дек 2008, 23:57

Имал съм два случая в които се е стигало до саморазправа. Единия помислил че съм го напсувал и слезе да ме удари пред доста хора беше в един наш лайнян морски курорт. Беше към 50-те, но доста едър и реших да не се излагам допълнително. Открихме къде паркира и му натрошихме прозорците с гаечен ключ, като за десерт изяде един як шут във вратата.
Втория път един се ядоса че го изпреварих пред кифлата му и на светофара хвърли бутилка по колата ми. Тоя мина леко, с един приятел направихме визитация до блока пред който спира и му стоварихме една плоча на предния капак, но без да искаме му счупихме и стъклото :confused:
Та какъв е извода, с такива простаци или лошо или нищо. Ако разкажа на някой германец например, какво става по нашите пътища сигурно ще ме помисли за луд :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 '88 & e34'95

Мнение от Turbonetics » 11 Дек 2008, 0:25

Мишу написа:купи си спреи наистина деиства :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
B.M.W. Motorsport

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAM-FR » 11 Дек 2008, 0:40

Тъй като доста се придвижвам си с колело преди около 2 месеца един варненски селянин с голф 2 щеше да ме бие. Защото се качи на тротоара без да погледне изобщо аз минах пред него и му показах един определен знак със средния пръст. Малко след това бях изпреварен от същия голф и засечен с доста заплашителни думи. Ама някакси нито дебелака от вътре е по-бърз от мен нито голфа може да мине през местата от който аз с колелото :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 11 Дек 2008, 1:30

Кофти история. Все пак, прибягването към саморазправа си е слизане (цяло падане) до нивото на въпросния олигофрен. Друг е въпросът, че има моменти, в които няма как да стоиш и да гледаш как ти намилат кифлата.
Всеки има и кофти дни. Както колегата каза:
утре пак си слагам бухалаката в колата и съм му -е-ал ма-ката. Некст лузър ще го отнесе и за другите... явно ше сме като едно време 90-десетте години ...ше го играем мутри.
.

Преди няколко седмици имах подобна случка, но от другата страна - бях скапан, много скапан (снощен). Прибирам хората по домовете, че бяхме на бунгала и в Трошево, от една пресечка ми изскача някакъв. Аз на кучките, той също. Потеглайки, започвам да си мисля, че аз бях в нарушение, защото той е дясностоящ, без значение, че излиза от улица, тип пътека. И тъкмо мисля да пускам аварийки, че поне да види, че съм разбрал и да се извиня, аверът до мен започва да маха средни пръсти и да гледа лошо ...

БТВ, не оправдавам дядката с Голф-а (и аз бих му се издразнил), но мигачът не дава предимство!
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Дек 2008, 1:37

На паркинг на Била по случайност се отворил коридор между всички редици от коли ...и един с газ до ламарината отлетя ...нямам думи . Докато го запсувам и изчезна . Врата да се беше отворила или човек да минаваше ....
    Народа откача . Всеки си има причина сигурно но откача .

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 11 Дек 2008, 3:41

Спирам на бензиностанция и почват да ми зареждат гориво, докато зареждат аз влизам вътре с нагласата да си платя по бързо и да се махам. Плащам си тръгвам към колата и някакъв спрял зад мен, влизам си в колата и го гледам на огледалото почна да се размахва да ме псува. Обърнах се теглих му една майна и един среден и си тръгнах. Извода: немога да се разправя с утрепки.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Дек 2008, 5:46

:ranting: Стига му на човек един такъв да му изпари кефа от шофьорлъка :(
Никой не мое ма връне на селу!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 11 Дек 2008, 8:25

Burningparis написа:електро шок :twisted: и следващият нагъл бияч ще разбере какво е да си мангал крадящ кабели

Именно, да знаеш и най-отворените как дрисват като ги друсне тока :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Дек 2008, 8:53

RAM-FR написа:Тъй като доста се придвижвам си с колело преди около 2 месеца един варненски селянин с голф 2 щеше да ме бие. Защото се качи на тротоара без да погледне изобщо аз минах пред него и му показах един определен знак със средния пръст. Малко след това бях изпреварен от същия голф и засечен с доста заплашителни думи. Ама някакси нито дебелака от вътре е по-бърз от мен нито голфа може да мине през местата от който аз с колелото :mhihi:

Във връзка с темата ... аз съм възхитен от начина на движение в Холандия след 2 години шофиорски експириънс в София ...
Първо за колелото - тук по закон колоездачите са с предимство преди всички (даже и пред пешеходците), понеже са в изобилие.... По закон , независимо дали колоездач се е напил и е изкочил пред колата ти и си го ударил - ти отнасяш всичко .... :confused:
За начина на движение - всичко е толкова спокойно ... че клаксон не съм чул и когато спра на аварийни и запуша цялото движение хората вадят вестници и те чакат най културно... Първият път ми се случи на мен един такъв да спре и аз с целия си Софийски манталитет почнах да свиря като луд а човека идва до вратата и вика "I am really sorry, Have a nice day". С две думи е удоволствие да караш. Цялата система е така устроена , че много рядко попадаш в задръстване , полиция те спира само когато нарушиш закона по пътищата и пробите за алкохол : всяка вечер към 11 патрули се разпределят по всички главни улици в Хага и спират всяка една кола в редица и се почва ' духане'.

П.С Сега ми предстои да се прибирам за празниците и просто незнам със сегашният ми манталитет на шофиране как ще се впиша в БГ - style :confused: :confused:
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Е за Т'ва няма си мръдна малкия пръст повече...

Мнение от bat_lyubo » 11 Дек 2008, 9:30

Burningparis написа:..... давам ляв мигач и гледам зад мен се сили голф комби....отпред обаче е червено и ясно се вижд, че няма за кво да бърза

Колега, не че човека от голфа е имал каквото и да е право на саморазправа с тебе, но искам да знаеш, че правилника за движение по пътищата не ти разрешава маневрата, която си направил.

Следваща

Назад към Страхотни истории