История за ченгета!(Part.4)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320
Мечтае да кара: 650

История за ченгета!(Part.4)

Мнение от makavel4o » 14 Ное 2008, 12:09

Така колеги става дума за една случка миналата година когато ходих до Берковица.

Та тръгваме ние с 2-ма мой френдове по Ботевградско и карам аз в най-лявата лента и цепя яко с около 80км/ч при ограничение 40 или 50 не помня точно
при което на КПП-то пагона изкача пресича лентите пат с палката на мен от най-лявата лента спря цялато движение да отбия и слизам гледам радар няма значи нема как да ме манипулират че съм с превишена скорост..

Отивам при куките и почваме разговора:

Милиционера:Така мисля че ти е ясно защо те спряхме...?
АЗ:Е не ми е ясно явно (понеже си мислих че е за скорост, а то немаше радар и се прая )
Милиционера:Ами караш без фарове...(а аз си бях със фарове)
АЗ:ЕЕЕ тоя път ме разбихте тотално ...(понеже имах един изтичащ акт и общо взето все ми праскат някви измислени актове и тоя път яко ме изнервиха)
как ще съм карал без фарове като бях..
Милиционера:Беше... ама нямаше...
АЗ:ЕЕ изкате да ме изкарате че незнам кво имам и кво нямам ...пишете актове колкото си щете тогава аз няма се разправям с вас по друг начин ще оправим нещата.

Милиционера замълча и отиде при по вишестоящия от него пагон и му даде документите..
След малко ме вика тоя другия пагон отивам аз и:

Милиционера:Сигурен ли си че караше на фарове...?
АЗ:Е много ясно, аз ако не съм кой?
Милиционера:Сигурен си така ли?
АЗ:ДА!
Милиционера:На ти документите и бегай....

Та продължаваме по пътя отидохме до Берковица и на връщане след Петрохан гледаме на един завой един джип по таван..Спираме излизаме оглеждаме ситуацията постояхме 2-3 мин. и решихме да се махаме...Тръгваме и след 2 завоя наще момчета спират наред колите и както се сещате аз съм им абонат...
Спирам и се почва:

Милиционера:Вие ли спирахте при джипа?
АЗ:Е много ясно защо?
Милиционера:И защо спряхте?
АЗ:Ами да видим дали няма някой пострадал да помогнем...
Милиционера:А на вас не ви ли е ясно че ние сме първи навсякъде???????
АЗ:И кво да не спирам да помагам на хората така ли ?
Милиционера:........замълча си (но нали знаете мълчанието е знак на съгласие)

и така нашибаха ми акт за без винетка понеже беше март месец, а аз нещо се бях oбъркал си мислих че е от дата до дата важи винетката и ....

А м/у другото джипа беше на някво падре (отче,поп) който бързал за сватба или погребение беше не помня точно и се преобърнал, тръгнал на стоп и заебал джипа...Докато ми писаха акта пристигна с пътната помощ!(Все пак Господ му е навигатор)...

Просто от сутринта както искаха да ме цакат за без причина до вечерта успяха с причина... така е неможеш да избягаш от дългата ръка на закона:)

айде и нали знаете F*ck the cops !!!
Не признавам системата Големи-Малки..Има два вида хора Достойни и Жалки!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 14 Ное 2008, 13:13

Баце като ти чета историиките, за ушевите и се сетих една историика. Беше ми се случила преди два месеца ако не се лъжа. Идвам от стденски и тръгвам посока Итерпред, и ушевите ме спират за превишена скорост, която си беше реална, и след дълаг 20 мин разговор докато се разберем за пари аз се усетих че нямам една стотинка имах две банички, и предложих тях и ония ме изгони като парцал.......
А като гледам ти си абониран за фирма КАТ и правиш много често вноски там....

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 14 Ное 2008, 16:27

Kregec написа:Баце като ти чета историиките, за ушевите и се сетих една историика. Беше ми се случила преди два месеца ако не се лъжа. Идвам от стденски и тръгвам посока Итерпред, и ушевите ме спират за превишена скорост, която си беше реална, и след дълаг 20 мин разговор докато се разберем за пари аз се усетих че нямам една стотинка имах две банички, и предложих тях и ония ме изгони като парцал.......
А като гледам ти си абониран за фирма КАТ и правиш много често вноски там....

Ще ме умориш от смях :mhihi: Евала ти бичим...ще им предлагам и аз банички вече :mhihi: Просто съжалявам, че не съм бил там да им видя физиономиите на тия просяци!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 14 Ное 2008, 16:39

Ами бате бях виновен и нямах никви кинти и само това имах, ония ме изгони като парцал, а пък си беше сутринта и бях с добри намерения към тях да закусят и тоя ме изгони..........

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 14 Ное 2008, 17:05

Kregec написа:Ами бате бях виновен и нямах никви кинти и само това имах, ония ме изгони като парцал, а пък си беше сутринта и бях с добри намерения към тях да закусят и тоя ме изгони..........

Е кво и пука...пак ти си бил напред ;)
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: История за ченгета!(Part.4)

Мнение от saleen » 14 Ное 2008, 17:24

айде и нали знаете F*ck the cops !!![/quote]
Не, не знаем :winky:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 14 Ное 2008, 20:07

Ако всеки пусне по една тема за това как е подкупил куките на какво ще заприлича форума :roll:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 15 Ное 2008, 0:16

Другите истории ти са поне са литературно издържани (силно казано, но...), ама тази... какво й е страхотното - че си бил в нарушение и са ти написали акт... наистина страхотна история...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320
Мечтае да кара: 650

Мнение от makavel4o » 20 Ное 2008, 14:29

баце нали за това е темата ...?
ти като имаш по-добри напиши ги ...
ако ще е така напишете какво Неможем да пишем ...
Не признавам системата Големи-Малки..Има два вида хора Достойни и Жалки!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Ное 2008, 4:14

аз за това в портфейла докато карам си държа само дребните пари, пък останалите другаде по колата, и като извадя портфейла с 2 лева и някакви касови бележки се отказват от раз, тая вечер за пореден път го пробвах и действа, въпреки че не се бях провинил кой знае колко много
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 28 Ное 2008, 16:19

NaKi4_pZ написа:Ако всеки пусне по една тема за това как е подкупил куките на какво ще заприлича форума :roll:

Най-вероятно на БГ деиствителност :)

Та значи преди едно известно време - да кажем 2 месеца си карам аз по булевард Яворов с посока на движение към заведението кошарите.
Имаики на предвид че бях с мотора (Kawasaki ZX6R) скоростта бее нещо от сорта на 120. Бях се отнесъл в някакви мисли и ъобще не бях забелязал с колко карам, докато пред мен не "цъфна сланчоглед" тоест не изкочи чичко полицай с палката.... Понеже никога не съм бягал та дори и с мотора ... чинно намалих пуснах мигач и спрях (ато предварително проверих показанията на километража). та спрях си аз и чакам да почне т.н. пазарене - тоест колко скъпо кафе ще им купя.
Идва полицая озадачен до мотора и ми иска документите като допълва че въобще се очудва че съм спрял.
Подавам документите и в този момент забелязах че нямат радар... огледах огледах радар нямаше. хмммм помислих си.. щом не е за това какво ще е ?
Провери ми документите и зададе традиционният въпрос - За къде бързате толкова?
Аз вече видял че няма радар се правя на тарикат - Бързам ли няма такова нещо ... закъде да бързам
П - Ами защо тогава летеше така отдолу
Аз - е как да съм летял карах си нормално
П - Аиде Аиде нормално... ама нали си отворен сега ше ти пишем едно актче та другият път да внимаваш....
Аз - И за каква скорост ще е актчето?
П - като ти го дам да го подпишеш ще си го четеш

Тотално изпаднал в недоумение се зачудих какво става и дали не съм пропуснал наличие на радар?

Аз - е добре де аз искам да си видя скоростта - може да не е моита искам да видя също какво е точно по радар и кога последно е минал радара преглед, също така искам да видя документ удостоверяващ техническото състояние на радар - демек че е годен и също искам да ми се представите по чин.
П - Ти келеме на важен ли се правиш а? Аз тея като теб с моторите ви знам що за стока сте...
Аз - добре де господине ще ми покажете ли изисканите документи или да се обадя и да докладвам в антикорупционният телефон?
При тази моя реплика полицая се умълча и поседя известно време замислен докато аз вече се разсъбличах и се опитвах да стигна до телефона си защото бях обезумял т яд и бях твърдо решен да не го оставя така това...
В следващият момент доиде другият полицай - Колежката. Двамата се дръпнаха настрани и след половин минута разговор тя доиде с документите при мен с следните реплики (това става след като вече съм махнал екипировката и най накрая съм стигнал телефона си).
Кол. - Еи ти документите и бягай...
Аз - добре де вие наистина ли си вярвате че след като ме направихте на незнам какво просто чинно ще си взема документите и кои откъде е?
Кол - нали ти казах да си взимаш документите и да си тръгваш тои колегата се е объркал.
Аз- Аз пък ви казвам че ми е дошло до гуша и няма да го оставя така... вземете ми документите и ми пишете акт...нали това беше целта.... но аз пак ви казвам че искам данните ви и да видя радара с показанията и документите към него.
В този момент до мен спря втора патрулка (предполагам че те са я викнали.... от нея слезе един с много пагони и без да се церемони ме изпъди...
не се ослушах дълго че знам ли? качих се на мотора и да ме няма... и все пак и до този момент ме е яд че не се заядох ама по дяволите бях сам и ни свидетел ни чудо...
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 03 Дек 2008, 16:04

Айде и аз:

Карам си преди месец или два, непомна там некъде към 10 - 11:00.
Та карам си по Ал .Малинов, ама си се возаде с 50 на 4 лекичко и ми е едно съботно неделно, та горе след хита има една пеш пътека, с светофар, наближавам гледам аз 5-4-3-2...., и си викам бе нема да спирам то нема жив човек, а и ся тряя да спирам да чакам, после да вкл 1ва после 2ра, нали се сещате едно ти е такова мързеливо викам си неам да спирам, ше мина и минах /с около 40 вече, понеже от чудене кво да права / , беше некво жълто червено, ама май към червено клонеше. и от нема никаде жив човек там точно преди да влезеш наляво / към мл.4/, измежду дървтата изкача първия, с палката. Викам на женами д..ба им май...та, аз съ с акт. Та спирам , нали чакам вътре с колана, деда ги знам може да не са видели, в тия храсти.
П1 ( добро ченге, той ме спря) П2 (лошото) А( АЗ)

П1: документи
А: земи

след 5 мин

П1: слезте от МПСто

А: да

П1: каде ти е талона
А: ми неам, зеха го в КАТ. Там е акта /показвам му къде точно е/

П2: Знаеш ся що те спираме
А: ми не
П2: мина на червено, кво не
А: А жълто беше.
П2: кво жълто има секундарник, ше гледаш, пишем акт.
А: Ай стига де, имам акт вече, а и ше ми зимат книжката.
П1: иии верно ли бе що.
А: ми карах си по магистралата и те така.
П1: я да видим, ииии верно глей карал с 174км/ч тва е леле с 54 км повече, пич 3 месеца си без книжка.
А: не два, 44 по магистрала вече е 130.
П1: е да де, лошо , а колега дай да го пуснем бе а?
П2: и ква да му се извина ли , пишем.
А: Айде бе и вие сте хора, а?
П2: Не не пишем.
П1: Айде ходи си и да почерпиш.
А: пак му давам документите, той пак ги преглежда, и кой от къдее.

П2: не спираше да ме гледа лошо, и не се сеща че нее КАТ, а е неква квартална кука и неможе да пише актов , ама нли ми беше едно съботно неделно та викам ай да пият едно кафе , че у тия храсти..
:mhihi: :lol: :winky:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW M5 G -Power Hurricane(730 Коня)

Мнение от bbbmmmwww » 09 Фев 2009, 19:01

Имам книшка от септември 2008г. Още не са ме спрели макар, че вчера минах по главната покрай тях с около 80 с буса на баща ми... гоних се с един фиат браво 115 коня (неможах да го изям естествено). Пък и буса е 65 коня...
Нз ко да правя като ме спрат :mhihi: :mhihi:
Максималната скорост с която можеш да излезеш от завой,е много близка до тази с която не можеш...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 09 Фев 2009, 23:36

Аз затова талона си го държа в кат повече от година да си седи там и въбще не го искам...
-минах на зелено, писаха че съм минал на червено(нямах свидетели)
-завих надясно при знак "само направо и наляво"(защото няма друг начин да се стигне до паркинга, за който се бях запътил, а този паркинг)
-без фарове(колата беше с автоматичен режим на фаровете и съм се заблудил като тръгвах-светеха в сервиза,като учтиво обясних на господата)

Аll cops are bastards... или поне повечето, че има и свестни.

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 10 Фев 2009, 1:02

Kregec написа:..... и след дълаг 20 мин разговор докато се разберем за пари аз се усетих че нямам една стотинка имах две банички и предложих тях

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории