Да чакаш...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Да чакаш...

Мнение от The7omahawk » 29 Окт 2008, 8:47

Беше странна сутрин.Събудих се два часа по-рано от обикновеното, но не бях сънен.Бях зареден с ентусиазъм, защото отивах към КАТ да си подам документите за книжката.Оправих се, навлякох се и отпраших.Чаках в КАТ за реда, после трябваше да чакам да ми станат готови "актуалните" снимки в близкото фото, после трябваше пак да чакам на опашките.Докато правех това често си говорех с приятел, който живееше наблизо - да ми каже къде е фотото и тн.След като приключих всичко, му звъннах и той ми каза "чудесно, хайде да се срещнем еди къде-си".
Моят приятел вече имаше книжка.Но караше старото мицубиши на майка си.Отидох на мястото на срещата, умрял от глад.Седях 5 минути и не издържах, влезнах в някакъв супермаркет да си търся сандвичи.Търсех, търсех и на края една услужлива лелка ми ги показа.Купих си сандвичи и ги ометох, но докато ида пак на мястото на срещата - нямаше никого все още.Лоши мисли почваха да ми минават през главата - да не би моят приятел да си е тръгнал, защото спомена, че има някаква работа, а на мен ми падна батерията на телефона и нямаше как да му звънна.Но реших - ще го чакам.Седях, вече наяден и си мислех, как ако не дойде до 10 минути ще се чудя как да се прибирам и как да си изгубя времето.10 минути минаха , и аз почнах вече да откачам, но си казах - ще чакам! И чаках.
В един момент от уличката в далечината нещо ми хвана окото.Кснонови angel eyes сякаш ме погледнаха, и започнах да следя приближаването на черната красавица.Беше Е46, M-Paket II, и доближаваше бавно.Все повече се влюбвах в красавицата, когато доближи и видях джантите й, а тези angel eyes не спираха да ме гледат, сякаш ме търсеха.
Прекрасната баварка спря до мен.Когато видях вътре моят приятел, когото чаках, очите ми се ококориха.Той споменаваше, че скоро ще сменя колата си, но по дяволите, той бе фен на Мерцедес! Не искаше BMW, или поне с много уговорки.Както и да е, той ми каза "скачай" и втора команда не ми трябваше.Влязох вътре и Individual оранжевата кожа, М мултифунционалния волан, екрана на навигацията - тези така прекрасни неща почнаха да ми се набиват на очи.Лошите неща, като лоста на автоматичната скоростна кутия също, но моят приятел беше фен на автомата.Скромно попитах - кой мотор е.Оказа се, че така прекрасната красавица е 320d.Той реши да ми покаже какво може - 60-80-100, спирачки, айде опит за с вратите напред в един завой.Усилихме музиката.Беше сменяна - имаше един огромен бас в багажника.И определено когато колата дърпаше напред и се опитваше да те залепи за седалката, баса се опитваше да те бутне към стъклото :mhihi: Докато се возех, усмивката не слезна от ушите ми.И тази на моят приятел също.След това просто тихо спомена, че вече BMW му е любимата марка на кола.

Още един заразен има.А аз когато се прибирах погледнах тъжно оставената пред блока Alfa 145, която ще карам когато след 2 дена взема Зокумента.За баварец...ще чакам.Но ще си струва :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Delphin metallic

Мнение от vromosa » 29 Окт 2008, 10:26

Нема се палашиш.И аз 2 години карах Фиеста-ам ся се радвам на две бими :winky:
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 29 Окт 2008, 10:46

Бате както са казали хората всичко с времето си. Аз като взмемах книжка карах един мускал осмак, беше с пилена глава и колкото пишеше на километража толкова дигаше в случая 160 или 180 не помня точно мй беше 160 макса :mhihi: :mhihi: :mhihi: ! След това карах на бащата Реното 2-3 години, и наи накрая си вземах бимата и сега съм много щаслив. Така че вземи книжката придобии малко опит като шофер и си вземи една баварка и си ти успех... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Delphin metallic

Мнение от vromosa » 29 Окт 2008, 10:59

Много добре казано колега :yes:
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 29 Окт 2008, 11:06

И аз имам много познати, които говорят лошо или с недоверие за БМВ, но като се повозят малко и нещо им се изкривява в мозъка и проглеждат къде е истината :mhihi: Това всичко да си е на точното място, все едно за теб е правена тази кола.. няма по-приятно нещо 8)
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 29 Окт 2008, 11:34

Да прав си колега, и аз имах един френд дето беше маняк на хонда и по точни сивик, даже си купи една беше некав кенеф 1.4 ама пълна кошница. След изввесно време го гледам с една 525 и на въпроса какво стана с Хондата каза че я продал и вече не иска да чува за нея. :lol: :lol: :lol:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 29 Окт 2008, 12:09

4 години - Кадет .. 1.7d 57 hp

След 1 месец живот и здраве - E39 .. 525d 163 hp

Само да покарам няколко дни и ще напиша цял ферман от впечатления :)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 29 Окт 2008, 13:33

добър ден колега :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Окт 2008, 17:06

Шкода 120-ка от 2 години :dunno: . Но някой ден ще си взема BMW със сигурност и то Е 30 :driving:
Никой не мое ма връне на селу!

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 30 Окт 2008, 18:11

Е, Алфата не е чак толкова зле, верно - щом не е BMW е компромис, ама... И тя притежава дух и страст, същата диагноза е :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 30 Окт 2008, 18:23

и аз като зех тефтера карах 1 година на баща ми пежляка и служебната вектра.ма като свикнеш на гадно ,после ти е още по яко.въпреки 4е алфата е по добре от куптора на баща ми

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 30 Окт 2008, 21:01

Аз пък сегашната ми м43-ка си ми е първата колца.
Винаги съм знаел,че ще е БМВ.Когато се интересувах от цени никога не съм поглежал други автомобили,единствено и само БМВ.
Някой приятели ме питат "аве баце ти ся като обикаляш автокъщите какви са цените на а4-ките вр"
и аз отговарям "ооо батка не съм ги и поглеждал даже аз си търся определена марка,другите просто не ги забелязвам".
Такаче се чувствам късметлия,че успях да изпълня това мое желание,вярно много ми костваше изключително много но си заслужава :D
Късмет колега :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 30 Окт 2008, 21:29

А на мен ми е доста тъпо понеже имам още 2 години до книжка а тази 3-ка ме зове ... Само не знам как ще я храня, но няма значение :twisted:

Човече , не се тревожи Alfa Romeo също са притежание на BMW ;)
Изображение
M - The most powerful letter in the world

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 30 Окт 2008, 21:31

Що бе .... ти пак добре си почнал с алфа...някой хора с жигули и лади почват :D
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 30 Окт 2008, 21:37

3 години трабант... сега мечтата е30 :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории