Да е жива и здрава конкуренцията
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Да е жива и здрава конкуренцията
Малко увод: В Пловдив повечето от вас може би знаят че покрай центъра си имаме мн дълъг и широк булевард който ако не е натоварено движението е идеален за дърпане...Та на тоя булевард има тунел след който мн често седят куки с радари да дебнат но се скатават и не се виждат..
Към 22:30 се пребирам към нас и се влача с 40-50 км и си мисля как блаженно ще омета половин кило пържолки които си бях поръчал
на 200-300 метра преди въпросния тунел има светофар - 3 ленти...Спирам си културно и тогава един дивак с голф 3 Джи Ти Ай с едно к**ва вътре се тросва до мен. И почва да ми прави знаци да пилим...не ми трябваше много
. Забравих набързо за софрата в нас и се наточих....Както и да е, тръгнахме и малко преди тунела го водех с 2-3 метра когато антирадара ми побесня да квичи...викам си ТВА е!
- ще има куки. Намалих леко - оня се изравни с мен, леко спирачките и 50ина метра преди куките го пуснах и се скрих зад него - оня пич нещо се накефи вътре ама кефа му траеше точно 2 секунди преди да види стоп палката...скоростта му трябва да е била около 140 долу-горе по моя преценка....честито!

Към 22:30 се пребирам към нас и се влача с 40-50 км и си мисля как блаженно ще омета половин кило пържолки които си бях поръчал

на 200-300 метра преди въпросния тунел има светофар - 3 ленти...Спирам си културно и тогава един дивак с голф 3 Джи Ти Ай с едно к**ва вътре се тросва до мен. И почва да ми прави знаци да пилим...не ми трябваше много

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
рейсър
рейсър с голф пък си няма радар ....
има една приказка: кой както се уреди.. успял е скрил се е ....

има една приказка: кой както се уреди.. успял е скрил се е ....

Е нещо подобно се получи и снощи...
карахме си към ОМВ-то (аз, евгений и войков) и изведнъж евгений ме надминава, веднага слагам 3 и аз газзззззз и го гледам той намалява...минавайки покрай него виждам войков и го настигам (някъде с към 140), дори за момент го изпреварих, но намалих защото идваше скоро завой и точно когато той ме задмина куките изкочиха от храста и айдеееее....Войков изгоре с 20лв....
Кофти ситуация..
Евгени требваше да ни пресветне...или и аз незнам..
карахме си към ОМВ-то (аз, евгений и войков) и изведнъж евгений ме надминава, веднага слагам 3 и аз газзззззз и го гледам той намалява...минавайки покрай него виждам войков и го настигам (някъде с към 140), дори за момент го изпреварих, но намалих защото идваше скоро завой и точно когато той ме задмина куките изкочиха от храста и айдеееее....Войков изгоре с 20лв....
Кофти ситуация..
Евгени требваше да ни пресветне...или и аз незнам..
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
с rtzankov имахме късмет, куките бяха спрели едно АУДИ 80 и не ни закачиха... не ми се мисли противния случай!
Колегиалност е думата която явно не съществува в БГ... или поне не е на почит...

Колегиалност е думата която явно не съществува в БГ... или поне не е на почит...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
alx - под "конкуренция" не съм имал никакво намерения да се заяждам с голфа - всеки кара каквото може. Дори родната ми сестра кара Джи Ти Ай а и аз понякога защото толкова мога!
-имах предвид че се дърпахме и толкова - без значение кой с каква кола е. А относно куките - по-добре другия отколкото аз нали 

Re: Да е жива и здрава конкуренцията
Metallium написа:...един дивак с голф 3 Джи Ти Ай с едно к**ва вътре се тросва до мен....
...скоростта му трябва да е била около 140 долу-горе по моя преценка....честито!![]()
![]()
Да се хванем ли на бас, че ако дивака беше с BMW, реакцията ти щеше да бъде друга, а пък и развръзката може би... А предполагам, че усмивката ти е била от ухо до ухо като са спрели човека.
Но пък то така и трябва, и всички знаят че alx говори пълни глупости - кви знаци "по-бавно", кви 5 лева. Нека му на тъпия голфаджия дето дръзнал да се гони с великия BMW Driver. Всички дето караме VW, Audi или друга марка различна от BMW нямаме място на пътя, освен в аварийната лента. Нали така?
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ivo-G, аз лично не съм на това мнение. БМВ феновете не са чак толкова лоши хора, а Металиум... и той не е лош.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
0889 22 66 88
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Ivo-G написа:... лъха злоба към GTI drivers. Тва ако го отречете...
Аз не

Избора на автомобил има и дълбока психология ... може би хората които карат ГТИ и въобще голф притежават характер които изобщо не си пасва с моя и за това няма начин за любов помежду ни сори не ме е срам от това

May the BMW force be with you!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Лично при мене никаква злоба няма към кой да е по-динамичен автомобил - дори се кефя на GTi-ките. Трябва субектът да е мноооо нещо си, за да мрази - тоест да се хаби за глупости. Това си мисля.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
0889 22 66 88
0889 22 66 88
Babuna - нямам нищо лично против теб, както и към Metallium. Просто коментирах поста. А към Василен -
за искреността, но не мислиш ли, че освен на дълбока психология, избора на автомобил в БГ, все още е и въпрос на дълбочина на джоба? Не ни съдете, че не можем да си позволим BMW. А GTI е пример за евтина кола, която е сравнително бърза (когато не е в бокса) - доста подходяща средностатистическия кандидат-streetracer.

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Vasilen написа: ... може би хората които карат ГТИ и въобще голф притежават характер които изобщо не си пасва с моя
и с моя

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2