едно тьжно преживяване

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

едно тьжно преживяване

Мнение от S 70/3 » 23 Авг 2008, 18:37

може би темата не е за този раздел но реших да я пусна тук..та карам си аз сутринта кам 8.45 (карам такси) и се прибирам от нощна смяна и на бул. Гео Милев виждам до бурдиура да се мята безпомощно едно...гьлаб4е спирам аз отивам до него (минават хора по тротоара но хи4 не проявяват желание за помощ) взимам го имаше проблем с кра4етата ина4е крилата бяха ок поне махаше с тях и прибирам го ж кьщи на балкона слагам му вода и овесени ядки да яде и лягам да спя..сьбуждам се кам 17 4аса и гледам го стои си там на балкона и аз ок..преглеждам форума тук и 4ужам някакво прахтене на балкона и хоп то влезе при мене :D аз отивам до него взимам го и го остаям на балкона пак давам му да пие вода да яде но уви :bcry: то умря ж рьцете ми отпусна глави4ка затвори о4и4ки и си отиде преди малко :bcry: отиде си стана ми гадно ...
та моля ви като карате внимаваите за животинките на пьтя толкова сгазени гьльби сам вийдал 4е 4ак ми е отвратително и не само гьльби и ку4ета и котки ...внимаваите..аз винаги се сьобразявам И С ТЯХ
БЛАГОДАРЯ 4е про4етохте това

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Авг 2008, 19:38

ми.....!! не е приятно.....!!! ама ако внимаваме и за гълъбите....!!то трудно за кучетата и котките внимаваме,а и за гълъбите ше е още по-.....!! я си прочети една глава от пауло куельо и си пусни некоя баладка и забрави за ядовете...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 23 Авг 2008, 21:55

на мен ми стана гадно само като го четох....

но погледнато от положителната страна, радвам се че има и свестни бакшиши

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 23 Авг 2008, 22:10

Те някои за хора не внимават камоли за гълаби 8) но иначе е хубаво да се внимава :idea: аз лично внимавам само мравките газя :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 23 Авг 2008, 22:15

до сега не ми правеше чак толкова впечатление специално за птиците згазени по улиците,но от разказа ти ми стана и на мен тъжно нищо че е няква нищожна животинка

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Авг 2008, 23:00

Fking написа:на мен ми стана гадно само като го четох....

но погледнато от положителната страна, радвам се че има и свестни бакшиши
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 23 Авг 2008, 23:14

Евала, че си му помогнал!!! :D

Много се радвам на хората, които забелязват малките неща и се опитват да помогнат с каквото могат!!! :D :D :D

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: едно тьжно преживяване

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Авг 2008, 2:09

S 70/3 написа:може би темата не е за този раздел но реших да я пусна тук..та карам си аз сутринта кам 8.45 (карам такси) и се прибирам от нощна смяна и на бул. Гео Милев виждам до бурдиура да се мята безпомощно едно...гьлаб4е спирам аз отивам до него (минават хора по тротоара но хи4 не проявяват желание за помощ) взимам го имаше проблем с кра4етата ина4е крилата бяха ок поне махаше с тях и прибирам го ж кьщи на балкона слагам му вода и овесени ядки да яде и лягам да спя..сьбуждам се кам 17 4аса и гледам го стои си там на балкона и аз ок..преглеждам форума тук и 4ужам някакво прахтене на балкона и хоп то влезе при мене :D аз отивам до него взимам го и го остаям на балкона пак давам му да пие вода да яде но уви :bcry: то умря ж рьцете ми отпусна глави4ка затвори о4и4ки и си отиде преди малко :bcry: отиде си стана ми гадно ...
та моля ви като карате внимаваите за животинките на пьтя толкова сгазени гьльби сам вийдал 4е 4ак ми е отвратително и не само гьльби и ку4ета и котки ...внимаваите..аз винаги се сьобразявам И С ТЯХ
БЛАГОДАРЯ 4е про4етохте това

Колега, взилам ти в положението!!! И на мен ми е умирало животинче в ръцете, но просто културата ни не е такава. Трябва да внимаваме, но не го правим. ФАКТ!!! Куче, котка...да, ама гълъб!!! Колкото и да съм ЗА, всички знаем, че няма да се промени!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Авг 2008, 9:48

Умните животни пресичат на зелено на пешеходна пътека, не се базикам, виждал съм псета, които да го правят! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 24 Авг 2008, 12:02

да така е или 4акат да минат с някои 4овек ..аз пак им давам пьт :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 24 Авг 2008, 12:08

Аз съм спирал колона от автомобили зад мен, за да може едно гълъбче да литне, че нещо го зореше гравитацията.. И ще продължавам да го правя!
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 24 Авг 2008, 13:46

Човек, бих ти стиснал ръката - браво за добрата постъпка, много се радвам, че има хора като теб :P . Лека й пръст на животинката :( .

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 24 Авг 2008, 14:08

acer написа:Умните животни пресичат на зелено на пешеходна пътека, не се базикам, виждал съм псета, които да го правят! :mhihi:

То,гълъбите като не пресичат на зелено не значи ,че не са умни.Гълъба си намира дома от стотици километри,за сметка на някои Хомо сапиенс на няколко напитки,който и на четири крака му е трудно да си открие къщата. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 24 Авг 2008, 14:28

GVT написа:
acer написа:Умните животни пресичат на зелено на пешеходна пътека, не се базикам, виждал съм псета, които да го правят! :mhihi:

То,гълъбите като не пресичат на зелено не значи ,че не са умни.Гълъба си намира дома от стотици километри,за сметка на някои Хомо сапиенс на няколко напитки,който и на четири крака му е трудно да си открие къщата. :mhihi:

Тва беше яко :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 24 Авг 2008, 14:28

мен се ми се смеят като помагам на животни ама и те имат нужда понякога
браво колега ;)

Следваща

Назад към Страхотни истории