Младите шофьори
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Georgi_123
- Потребител
-
- Кара: BMW M43B16 / M47B20 E91
Младите шофьори
Вчера ми се наложи да пътувам по пътя за месноста Бряновщица но по пътя ми се случи нещо дето не беше предвидено
Един младок се качваше нгоре по пътя и караше буквално в средата на пътя искаше да сече един завой в тва време аз си слизах и на тоя завой за да не ударя младока се опитах да мина в краино дясно
но пътя нямаше аванс и излетях от него колата се спря в едно дърво
задната врата и стаклото се счупиха. Знам че има и по лоши случай но искам да питам горе - долу колко ще струва ремонта досега само знам че има боя която струва 140лв.(Металик)

Един младок се качваше нгоре по пътя и караше буквално в средата на пътя искаше да сече един завой в тва време аз си слизах и на тоя завой за да не ударя младока се опитах да мина в краино дясно

но пътя нямаше аванс и излетях от него колата се спря в едно дърво
задната врата и стаклото се счупиха. Знам че има и по лоши случай но искам да питам горе - долу колко ще струва ремонта досега само знам че има боя която струва 140лв.(Металик)
- Georgi_123
- Потребител
-
Оня се беше уплашил повече от мен де ама спря и се опита да помогне
въпреки че беше без резултат штото колата беше паднала отсрани на пътя а там е пропаст не голяма ама колкото да се обърне колата ако не беше дървоо сигурно штях да се превъртя 5-6 пъти. И тогав щеше да стане лошо.[/list]
въпреки че беше без резултат штото колата беше паднала отсрани на пътя а там е пропаст не голяма ама колкото да се обърне колата ако не беше дървоо сигурно штях да се превъртя 5-6 пъти. И тогав щеше да стане лошо.[/list]
- Georgi_123
- Потребител
-
Vladi написа:Може да са се договорили щом оня така се е бил стресирал.
Вярно е договорихме се човекът разбра вината си и се разбрахме че ще поеме разходите засега плати само за вратата и прозореца.
за това питам колко пари е боята та да го набутам малко

- Georgi_123
- Потребител
-
А бе когато човек кара в ляво и се блъсне кои ще е виновен питам за боята защото ас карах с 40км/h а оня се подаде с най малко 80
квода направя да го одаря челно ли? и не искам да искарам пари от една боя пък и да искараш най- много 100лв. и със тях и без тях се тая.
Аз харесвам колите БМВ и искам да си я направя каквато беше
със испънати врати и сив металик.
квода направя да го одаря челно ли? и не искам да искарам пари от една боя пък и да искараш най- много 100лв. и със тях и без тях се тая.
Аз харесвам колите БМВ и искам да си я направя каквато беше
със испънати врати и сив металик.

Bavarische Motor Werke
Пичове, такъв филм "то му е простено ,защото е млад шофьор" не съществува!!!!Не можеш да подхождаш безотговорно към нещо, от което зависи не само ТВОЯ живот!!!!Като е млад шофьор ще си кара с нормална скорост, няма да сече завоите и няма да прави глупости!!!Защото това не е компютърна игра, на която като се блъснеш цъкаш рестарт и почваш наново!!!На пътя всяка грешка се заплаща дебело!!!И не мисля, че е правилно да се оправдава младия шофьор в такава ситуация.Чест му прави на тоя специално, че не се е чиртосал нанякъде, но това в никакъв случай не го оневинява!!!Защото тука освен ламарини има и ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, с който никой от нас не може да си играе!!!!Аз също съм млад шофьор (имам книжка от по-малко от 1 година и съм минал около 7000км, за които вече имам една лека (слава Богу) катастрофа, която беше ИЗЦЯЛО по моя вина!Оттогава 100% вниманието на пътя,защото никога не знаеш какво може да се случи!!!И ако случайно се наложи, да можеш да реагираш своевременно, а не като стане белята (пази Боже) да се оправдаваш : "Еми да, виновен съм, ама все пак съм млад шофьор и ми е простено!!!"
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
ISATIS напълно съм съгласен.наистина не трябва да му се нахвърля човек ама не и да се оправдава.пък и за боята.що да не си плати?тва колкото и да е си е негова вина.от какъв зор да дава Georgi_123 парите си като не си го е направил той
всеки си плаща грешките..не ства дума само за финансова страна на проблема
"мани за една боя ли си"...не искам да влизам в личен спор ама по принцип като е на нещо чуждо "ай забрави бе"..големи паралии ставаме.не е така.и левче са е с труд се изкарва.
не знам ама колкото и да е парите са си пари.средтво за оцеляване и не трябва така да се постъпва.

8.32
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
аз да попитам . МЛАД ШОФИОР ли съм ??? Имам книжка от 1 година и 40000км за гърба си и 7 ПТП-а сичките с незна4ителни материални щети
Отговора: разбира се че съм млад , само на 19 години съм

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2