Гонка между Тико и Мохер :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Гонка между Тико и Мохер :)
Снощи като си тръгнахме с лудия от ОМВ-то ... минахме той да си вземе мохер-а през ЕКО-то .. и след това бавно към Надежда ... и .... бавноо ... бааавнооо ... и така до Централна Гара .. при което лудия получи пристъп на лудост .. и като настъпи мохера .. и се чи изсвирване на гуми .. при което на мене ми стана ясно какво ше става .. и от спокойно каране на 4-та върнах и аз втора и почнах да го гона нагоре към надлеза надежда ... настигнах го тамън .. и срещу нас светофара на 7-ма поликлиника червен ... и аз турих 40-та и си я пуснах ... обаче светофара по луд и от лудия нещеш ли зема че светна зелено ... и аз докато се усетя лудия върна 2-ра(после ми каза) и почна да ме изпреварва ... при което аз не можех да остана безучастен върнах си 3-та и почнах и аз да набирам нагоре към надлеза ... луидия като тури 3-та се чу зверско изсвирване на гуми .. месните жрици на любовта гледаха така
... стигнахме до разкола за към кръговото и аз гледам едно ренде се разкарва на средата .. лудия му тругна от ляво .. аз не мога да спра и викам .. тва ше е .. гаааазззз и в дясна лента ... тоя горкия като виде как москвич го минава с над 100 се уплаши и наби кучки и тръгна на дясно към мене от там дългите, свирнах му предупредително ... и гаааз да догона лудия ... едвам намалихме да видиме идва ли някой по кръговото .. и като видях че лудия даде газ .. вобще не погледнах .. и аз след негооото .. по кръговото на 3-та с газ ... с над 50 км/ч .... по кръгово с тико и с тая скорост си е опасна работа ... както и да е .. престраших се ... от там надоло към надежда ... лудия така набримчи мохера че едвам го стигнах .. ... и така се преибрахме .. живи и здрави
П.С Няма надежда за лудите от Надежда !

П.С Няма надежда за лудите от Надежда !

R.I.P Landikar
- Новини
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Как можа съдбата да ме събере с такива като вас

Ако ще и с колелета да сте пак ще се бегате

П.С. Наистина няма надежда за лудите от Надежда
May the BMW force be with you!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе вие сте НЕчовеци
Хубавото в случая е, че поддържате имиджа на "Лудите от Надежда". Газ до дупка и ви пожелавам безсмъртие.
П.С. То и ние снощи с Цанков за малко да се размажеме на "Д. Несторов", но това е друга тема

Хубавото в случая е, че поддържате имиджа на "Лудите от Надежда". Газ до дупка и ви пожелавам безсмъртие.
П.С. То и ние снощи с Цанков за малко да се размажеме на "Д. Несторов", но това е друга тема

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ние си правихме гонки с два скутера единия от които 81 набор. Беше голяма смехория и емоцията беше доста доволна.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
Хахахха и аз днеска се опитвах да догонвам бат Явор с миксера. Ама най интересното е че го стигнах е естествено като спря на светофара на Александровска и аз гордо спирам до него и му викам: Ама дали не те стигнах А? А той се оправдава и вика нещо се разщрака по таблото.
Така че не само надежда няма за лудите от Надежда ами за простаците от Лозенец.
Така че не само надежда няма за лудите от Надежда ами за простаците от Лозенец.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
sonny написа: А той се оправдава и вика нещо се разщрака по таблото.
не знам ама супер смешно ми стана

8.32
54321 написа:Кажи кога да те пробвам със служебната Варга на ГАЗ? Много бега
ООО колега и ти с ВАРГА а?
Снощи на гонките в СТЗ една варга,на един авер скъса задника на Опел Кадет 1.8i ,ама хората мноо са накефиха.Гонката беше заснета с видеокамера.
http://www.WartburgTeam.hit.bg
BMW RuLzZz !!!
15 мнения
• Страница 1 от 1