Благодарности на Engi

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Юли 2004, 0:21

PIONEER написа:и аз бях така след като ме повози братчед ми....тоз е нечовек. :twisted: направо кат слязох се чувствах супер бавен...а вътрешностите си ги чувствах залепи за гърба ми...искам пак..ама нека го хванас некое болидче че тогава.... :twisted:

А брадчет ти с къф самолет е??? да не е някое турбинирано Алеко :?: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :ok: :1:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Юли 2004, 0:58

ЙЕППА!!!

Един ден на ... PIONEER ==>

Тия москали, мого бегът, един път на село като бееме, оно я гледам, нещо ручи, ама куту селскостопански самолет, и оно язе съ оглеждам да видим кво иде, що си мислим, че може некой гражданин да е дошъл, ама не... оно бай Гочо, изкарал ЗЕЛЕНИЯ ЗМЕЙ (сиреч зелен москвич) да го пораскара из сельото, ама оно ручи яко и свисти се едно ша фръкне... ма язе си помислих, че това може да е от прахосмукачката дето му е сложил (това играе ролята на турбо) ама язе съ опитъх да го спрем и викам...

-Бай ГОЧЕеееееееееееееее... ЕЙйййййййй, запри да разгледам москвичу, па мое и йедно кръгче да ми дадеш да се повозъ, да сфалям малко селски фусти!

-Неможе млади пайнерчо, бай ти Гочо колко паре е фърлил по тоя мохер, ти ще земеш да се замажеш некъде с 250+ км/ч и 12те въздушни възлгавници немъ да те спъсът! Или пъ шъ земеш да идеш на онова, къ му са викаше, дето са сбират селяни, аааа БОЖОРИЩЕ и да се състезавъш, па язе тъкму съм и сложил прахосмукъчкътъ и двата таковъ, чипъ и бъгажника и не връви бъш, може съединителу да ми преебеш!!! Я може сеги да те повозим малку, седи си на д***то и съ учи, бай ти Гочо кък е карал едно време... сеги баш ниможа, ма те, помнъ доброто старо време ( бел. авт. 1942 година )

-АААААА добре бай Гоче!!! Ма йа нали може да надуем касетофону (бел. авт. Pioneer разбира се :wink: )

-Може бе чадо!

И така, язе си надух касетофону и като задумка онова ми ти ЛАС-МАГИ ДЖАС-МАГИ дискотеки-маратони, кастофони, мастофони и други шукарийки и я си отворих шибидаху и джама... и са кефим и гледам селските фусти ка ми съ кефът и викат "лелей, па наш пайнерчо у къв нов москвич съ возиииииии"

Вози ме бай Гоче, па като излезна на онаа ми ти магистрала, като настъпи оня ми ти МОСКВИИИИИИИИИИЧ и като са включи прахосмукачката след 2500 оборота, щот он бай Гоче ги разбира тези работа и я е направил да лови у ниските... и бам стрелката откина ограничителу и вече бееме с над 200 км/ч с москвичу и я съ кефим още повече, ама съ бех поуплашил, не щот москвичу не е сигурен (бел. авт. 12 Bags (сиреч 12 възглавници, не въздушни) ), ми щото он бай гоче мое да е малко дрът 80 годин ги гони, ама си кара като Шуми... (поне не е гей като него, има внуци :roll: ) ама ми беше могу кеф!!!

И така, язе съ прибиръм у назе, кусъм бобец и съ кефъ как съ возих с зеления москал!!! МОГО е ЗЪЛ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 23 Юли 2004, 1:32

PIONEER написа:и аз бях така след като ме повози братчед ми....тоз е нечовек. :twisted: направо кат слязох се чувствах супер бавен...а вътрешностите си ги чувствах залепи за гърба ми...искам пак..ама нека го хванас некое болидче че тогава.... :twisted:

:banghead: :banghead: :banghead: :bang: :bang: :bang:

vicho направо ме разби :mha: :mha: :mha: :mha: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

...

Мнение от Mr Charger » 23 Юли 2004, 17:05

Това нещо не можах да го разбера! :(
В смисъл като подигравка към москвичите ли? Напразно: много бегат бре! :wink: :wink: :wink:
Това на 412 си е М10 двигател, само дето повече алуминий е наблъскала щедрата руска душа. Кво да правиш: ресурси бол. :wink:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 23 Юли 2004, 18:06

Как не знаете за брат'чеда с Мондеото,бе :?: :twisted:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 23 Юли 2004, 18:45

Иии, таман се притесних,че има бегачка,дето още не сме я виделе... Вичооо, сърце нямаш с тия разкази, има да сънувам прахосмукирани мохери сега...
Never mistake motion for action...

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 23 Юли 2004, 20:30

вичо ти си нечовек бие :mha: :mrgreen:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 24 Юли 2004, 8:41

голяма зарибявка бие дайте една прахусмукацкъ и на мен ама дали са стани за фордя :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 24 Юли 2004, 12:28

нищо няма да казвам...просто се уверих че има големи лайна във форума...аз исках да споделя преживяване а вие пак "ай нека го поебаваме с моска пак а? :lol: "
братчед ми няма значение какво кара...не е алеко спокойно" москвич фенове"...ще му предложа да си взме па може да се съгласи...даже ще му кажа да се консултира с вас,защото като гледам може да му дадете съвети с какъв двигател да си вземе и как да си го турбинира...
:lol: ай много здраве продължавайте да се правите на глупаци...хубави коли карате ама с някои приказки падате много в очите на хората... :? мое си вижадане де....ай след 2 години ще се видим кой какво кара...
Изображение
8.32

Предишна

Назад към Страхотни истории