Мнооооо странно..........или не?!?!?!?!!?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
Мнооооо странно..........или не?!?!?!?!!?
Значи тръгвам вчера за Враца от София около 18,30 и спирам да зареждам на ОМВ на Ботевградско при което забелязвам WV Golf 3 двулитров кабриолет (аууууу страшен-острилка!!!
) Седи си голфчето така с отворен капак и един от пичовете от ОМВ налива ли малива масло 4л. До тук нищо интересно обаче аз както си чакам на касата идва една девойка и носи туба масло,след нея влиза същия пич който сервизираше голфчето и отива при нея!Аз ги гледам и си мисля това не може да е истина мацката се е убъркала той нали току що наля масло, обаче не пича и взе маслото и се върна при голфчето а мацката разправя на касиерката с много самочуствие "Ами така е като се кара 180-200 по магистралата" при което вече не можах да се сдържа и се изсмях! (невъзпитано но какво да се прави не съм съвършен) Излизайки забелязах как от голфчето обилно капеше масло, но нейсе! Тръгнах от бензиностанцията и вече забравил за каката с голфа продилжих да се ядосвам защо по дяволите колата ми няма ниски обороти и работи като зил!!! Поради същата причина си бях наложил (този път успях) да не карам бързо, ноооооо уви не било писано.Излизайки на магистралата се започнаха редовните откакто имам тази кола изпълнения от типа "я сега да го напраиме за резил тва издухано BMW 320" ,нали знаете вектри, голфове GTI, аудита и т.н.
А аз изках да си карам колата нормално, дори успявах до момента в който каката с голфчето от ОМВ-то, да да точно това сръхзвуковото ме настигна но вече с някакъв пич зад волана и познайте какво направи!!
Мммдаааа показа ми среден пръст, защо ли и трябваше да го прави???
Много невъзпитано!!! В този момент не знам защо
в главата ми изплува фрзата на Уил Смит от Лоши Момчета 2 "not to be fuck with" и се започна едно сменяне на скорости, едни скорости, едно наказване УЖАС!!! Е както и да е свърши магистралата. Влязох в отбивката за Ботевград отново с ясното съзнание че сега ще карам нормално и пак успявах! Бях първа и единствена кола на пътя в този момент и се спусках по пътя съвсем кротко на скорост с около 80-90(две ленти в посока отделени с мантинела) когато след един завой -радар,куки, акт!!! Е да му е..... м....... дори не карах бързо,обаче ограничението било 60, лошо 88 са лекичко отгоре!!! Следвачите 40-50 км до Враца ги взех много бързо,след Мездра дълги и 180
ей така щот като карам нормално ми пишат актове, а когато карам като идиот никой не ме спира!!! Но най голямата изненада тепърва предстоеше!
Спирам пред блока в който отивах и оставям колата да работи на тихи обороти за да се охлади малко добичето и какво мислите забелязвам О, ЧУДО двигателя мърка като коте, никакви вибрации никакъв шум ужас не ми се слиза!!!
Та от цялата тая история останах да се чудя по следните въпроси:
1. Кога ще се науча да не се напъвам като гореспоменатите автомобили постоянно не наказват по пътищата?!?!?!?
2. Как така става, че тая кола смотана стара като я караш с такива скромни скорости почва да работи както трябва???? Може би това е нормалния и работен режим!!!!!!
3. И кога ще престанат да ми пишат актове точно когато карам нормално - това си е чиста проба провокация!!!
Моля ви хора кажете това нормално ли е или аз нещо от жегата ......???

А аз изках да си карам колата нормално, дори успявах до момента в който каката с голфчето от ОМВ-то, да да точно това сръхзвуковото ме настигна но вече с някакъв пич зад волана и познайте какво направи!!
Мммдаааа показа ми среден пръст, защо ли и трябваше да го прави???
Много невъзпитано!!! В този момент не знам защо

Спирам пред блока в който отивах и оставям колата да работи на тихи обороти за да се охлади малко добичето и какво мислите забелязвам О, ЧУДО двигателя мърка като коте, никакви вибрации никакъв шум ужас не ми се слиза!!!
Та от цялата тая история останах да се чудя по следните въпроси:
1. Кога ще се науча да не се напъвам като гореспоменатите автомобили постоянно не наказват по пътищата?!?!?!?
2. Как така става, че тая кола смотана стара като я караш с такива скромни скорости почва да работи както трябва???? Може би това е нормалния и работен режим!!!!!!
3. И кога ще престанат да ми пишат актове точно когато карам нормално - това си е чиста проба провокация!!!
Моля ви хора кажете това нормално ли е или аз нещо от жегата ......???

1 мнение
• Страница 1 от 1