"раздвижване" по Петрохан....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
"раздвижване" по Петрохан....
днес се случи така,че бях към Драгоман и от там трябваше да ида към Враца и реших да мина през прохода Петрохан. отдавна не бях минавал и след като подразбрах,че все пак е почистено тръгнах нагоре. първо минах през някакви незнайни селца,дето живота май е спрял преди 20г ,нямаше никакви коли,пътя беше добър и попришпорих...! за първи път карам новата ми по такива завои/може би само на Халкидики имаше подобни/ и направо ги яде като змей. имам чуството,че колкото повече и по-завъртяни са завоите-толкова по-кеф и става на тая кола,а от там и на мен..! отсамната страна беше доста суха ,но е изкачване и тръпката беше стабилна.има едни замръзнали водопадчета,дето щях да ги снимам ако не бях минал с такава скорост покрай тях,че почти се размазаха покрай мен и така и нямам снимки. от север на слизане стана още по-интресно,щото там снега си седеше и се получаваха едни сърцеразтупващи опашки. по едно време изключих и на първата степен "ангелите-пазители" ,но работата бая загрубя и бързо-бързо се върнах в норамелн режим на ДСЦто,щото можеше са мъкна престилки и брони в багажника.
обще взето добро каране с много емоция,здрави завои и прекрасно усещане като подадеш газ в средата на завоя как те побутва задницата ,а предните захапват и те вкарват като по релси към следващият. има една поредица от много остри и близки завои ,в която даже проминяш тежеста на тялото на седалката все едно караш мотор.
и така! приятна работа беше!!!
хубав ден с хубаво каране!!!
обще взето добро каране с много емоция,здрави завои и прекрасно усещане като подадеш газ в средата на завоя как те побутва задницата ,а предните захапват и те вкарват като по релси към следващият. има една поредица от много остри и близки завои ,в която даже проминяш тежеста на тялото на седалката все едно караш мотор.
и така! приятна работа беше!!!

хубав ден с хубаво каране!!!
Последна промяна SKISA на 21 Фев 2008, 13:59, променена общо 1 път
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Много го обичам тоя Петрохан, ама там по пътя останал ли е асфалт?
Never mistake motion for action...
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Яко е по завойчетата да сучеш задницата и аз го правя от време на време , ала гледам да е по много самотни пътища ( където няма начин и да влезеш в насрещтното), защото не съм толкова уверен шофьор, само от 1 година имам БМВ и още се уча и възхищавам от удоволствието , което може да предостави - задно предаване + завой + лека липса на разсъдък
. Продължавай да се кефиш колега и внимателно ! 

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- SKISA
-
-
има много малко места с лош асфалт и понеже има видимост на тях може да се влиза в насрешното ,за да се избегнат ако ,сестесвено няма отсреща коли!! друг такъв път ,който ми харесва много като за "сучи-върти"
тва пътя към Бистрица и от там към Железница. подобно е ,но има доста пропадания и изкачвания. петрохан ако е леко мазен от снега е перфектно да лъзнеш леко. не посмях да натисна и задържа бутона на ДСЦто ,за да изключа всичко докрай ,щото и аз още свиквам с тая кола-от няколко месеца я имам и засега проучвам и напасвам карането...! само ме е яд,че нямах време за снимки...!! иначе бабите в Гинци ме натовариха с прясно сирене и мед,а при Бързия купих страхотни щуки и снощи като ги чистих се оказаха пълни с хайвер и са имам два буркана бит хайвер...плюс приятен спомен!! 

т север на слизане стана още по-интресно,щото там снега си седеше и се получаваха едни сърцеразтупващи опашки. по едно време изключих и на първата степен "ангелите-пазители" ,но работата бая загрубя и бързо-бързо се върнах в норамелн режим на ДСЦто,щото можеше са мъкна престилки и брони в багажника.
това е първия признак че годинките ти тежат

- SKISA
-
-
grnka написа:т север на слизане стана още по-интресно,щото там снега си седеше и се получаваха едни сърцеразтупващи опашки. по едно време изключих и на първата степен "ангелите-пазители" ,но работата бая загрубя и бързо-бързо се върнах в норамелн режим на ДСЦто,щото можеше са мъкна престилки и брони в багажника.
това е първия признак че годинките ти тежат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
акъла ми тежи...не годинките!!!

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Leon написа:Много го обичам тоя Петрохан, ама там по пътя останал ли е асфалт?
Има и то бая.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Екстра си е.В събота го минах 2 пъти.Лош асвалт имаше на не повече от 200-300 метра в един участък.Абе в сравнение с други години си е екстра.При излизане от Гинци към София също има едно пропадане и ако човек не го знае е малко кофти,но то си е така от как се помня.И в четирите сезона няма по хубав от Петрохан.А най-обичам да хапвам шкембе на разклона за Годеч и кебапчета малко преди Бързия. 

Всеки има значение,иначе никой няма значение.
10 мнения
• Страница 1 от 1