Някой виждал ли е такава кола?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Някой виждал ли е такава кола?
На 23.05 след разходката до село Гуцал се прибирам към София. И понеже, както вече може би сте чели, аз имах честта да водя колоната към селото и се представих много добре
спазвайки всички ограничения на скоростта. Та връщам се ама сърце юнашко не трае. Знаете как е - магистрала, хубаво време, мадама до тебе (е в моя случай е съпруга, но е същото), 170-180 км/ч. По едно време, малко преди Вакарел гледам настига ме някаква Шкода, ама така някак международно ме настига. И чак ме издухва. Заглеждам се аз по колицата и нещо не разбирам
Мяза на Шкода СуперБ, ама емблемата една такава странна: голяма стилизирана буква К. И отзад не един, а два аспуха
. Давам газ да я настигна, а той реши че няма да се даде. И така стигнахме 200 км/ч. Не щеш ли обаче стигнахме баира преди Вакарел и мойта колица започна полека лека да намалява скоростта. Падна на около 190-195, а оня продължава да се отдалечава все едно, че не се катери, а се спуска надолу
И изведнъж от дясната лента един фен на ГОЛФ реши да изпревари тир със 120 км/час. Това тотално ми уби скоростта и успях да настигна странната кола чак преди карулката. Свалих джама за да го питам каква е колата, но шофера явно много се гордееше с придобивката си и даже не ме удостои с един поглед, а натисна газта и замина напред. Когато се прибрах питах един познат, който има сервиз за ауди и ФВ каква е тая кола. Той предположи, че е 2.5 ТДИ, но няма представа какъв е тунинга и не е чувал за такава емблема. Аз разгледах и една Шкода 2.5 ТДИ в махалата, не беше с две цеви. Та ако някой има инфо за тази кола, ще бъда признателен да го постне тука.
П.С. Съжалявам, че не я снимах, но мисля че при тази скорост не беше много разумно да пускам волана заради едната амбиция.

П.С. Съжалявам, че не я снимах, но мисля че при тази скорост не беше много разумно да пускам волана заради едната амбиция.

1 мнение
• Страница 1 от 1