ПЛОВДИВ 23.05. - Събор Соц Автомобили

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

ПЛОВДИВ 23.05. - Събор Соц Автомобили

Мнение от Tano » 25 Май 2004, 13:16

На тази дата се проведе мисля че първия Събор на Соц автомобили, организиран от колегите от Автоклубовете на Лада, Шкода, Москвич, Трабант, Вартбург. Ние с Chico решихме да отидем, все пак сме и автоентусиасти, тъй като един наш приятел с 5-ца :twisted: (2105) искаше да ходи. Тръгвайки от Метро-то на Горубляне развяхме :bgflag: , поради което макар никой да не ни познаваше ни удостоиха да водим колоната (3 Лади и една Шкода) по магистралата. Стигнахме полигона, където беше организиран събора (оказа се че е същия където е била сбирката на sparco и Babuna). Пловдивчани вече ни чакаха, заедно с няколко варненски шкоди. Пристигаха постоянно и нови ентусиасти, пловдивчани главно. Една софииска лада, и една пловдивска шкода въртяха малко, доста добре за лада и шкода. Забавно беше, пичовете бяха веселяци, като имаше и доста добре направени от пловдивските колеги. Както и да е, в един прекрасен момент аз спрях да се чудя дали все пак е било яко, защото на входа на паркинга се появи КОЛАТА - :bowdown: :bowdown: :bowdown: 532 :bowdown: :bowdown: :bowdown: на Пловдив склад. НЯМА ТАКЪВ автомобил. Аз открих колата на Сърцето си. Поседя малко, колкото да предизвика огромна благородна завист в мен, към пича който я караше. Тръгвайки показа какво е 6 в РЕДИЦА ПОВЕР, като ако не се осветило филмчето ще видите и вие, остави и една перфектна окръжност, а за звука няма да коментирам, още е в ушите ми. Както и да е, поседяхме още малко, останалите тръгнаха към Бачковския манастир, ние поради финансова невъзможност си тръгнахме към София. По пътя на връщане, отново :bgflag: като бипкахме (бипката на лада-та е много изродска) на всеки който ни подминаваше или ние подминавахме. Настигаме една Лада с 4-ма дядовци и една баба и подминавайки ги им бипкаме, мислейки че даже няма да ни погледнат, обаче в следващия момент виждам че от огледалцето виси :bgflag: и 5-мата се ухилиха и ни замахаха. Стигнахме до София, бидейки атракцията на Магистралата. :bowdown: на момчетата които организираха това нещо, колкото и да беше слабо като участие (общо към 30 коли, като 20 бяха пловдивчани). Евала и на пловдивчани, които показаха че са истински автоентусиасти, защото ладите им бяха страшни. За Бялата магия няма да коментирам, който я е виждал или чувал, ще знае за какво иде реч.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Назад към Страхотни истории