Малко парзаляне за закриване на годината!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Малко парзаляне за закриване на годината!

Мнение от ТУРБО » 02 Яну 2008, 12:24

Случката се разиграва на 31 вечерта,отиваме на вилата на едно проятелче в с. Мирково(малко преди Пирдоп)за посрещането на новата година!Тръгваме в 18:30 от София три коли Мерцедес 124,Аз с моя комбинизон и един Фиат Браво(Караме в същата последователност).Краме си ние,а аз си мисля как ще дойде момента когато ще почнат завойчетата след с. Горно Камарци :lol: .Дойде желания участък,пътя беше влажен и с доста пясък по него,усетих как на колата и се танцува.Първи-пробен завой на 3-та с 50 пояукване по съединителя колата леко се поднася,следва плавно отнемане на газта колата се изправя моментално(жената вика-ПОЧНА СЕ,свикнала ми е).Следва един ляв завой-връщам 2-ра и газ тръгна по перфектния начин само я припомпвам лекои и я държа в границите окола 3500об.,завоя се оказва продължителен и потръпнах от радост защото колата се държеше точно по правата която мислено си чертаех-щелия завой беше превзет по прекрасен начин.Чакам си аз едни широки S-образни завойчета като през това време не пропусках да се хлъзна на почти всеки завой който ми се вижда с добър градус и има добра видимост.Чудих се защо приятелчето ми не се хлъзга пред мен,защото и той е с такива наклонности,но явно жена му го гледаше на криво и той си караше много примерно. И стигнахме до желаните завойчета първият от които е ляв,пуснах Мергела малко да дръпне на пред и се почна 2-ра и газ колата ми се подчинява безкомпромисно,но в середата на завоя ме изненадват наслоявания от асвалт във формата на бабунки :shock: ,колата почна да подскача и трябваше да върна газта прди да съм счупил нещо,много ме хвана яд :evil: ,но следваше продължителният десния завой на който също нямаше насрещно движещи се автомобили,пуснах пак 124-ката да се отдалечи на 40 метра напред и почнах с фиестата,Баварката тръпнеше в очакване на десния ми карак-задоволих и ояакванията и,изнесох се леко в насрещното и последва десен и газ гумите почнаха да копаят по пясъка,а купето вървеше на една страна и следваше неотлъчно движенията ми сякаш четеше мислите ми,шпера си вършеше работата по перфектен начин и ми доставяше максимално удоволствие.В край на сметка пристигнахме на мястото без никакви инциденти само с приятни моменти :D .

П.С. За пореден път с моята Бима си прекарахме чудесно и се подчинявахме един на друг.[/b]
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 02 Яну 2008, 14:10

За много години!!! :D Супер сте си изкарали май с това представление :mhihi: И браво за жената че ти е свикнала,прати й много поздрави между другото, :D и внимавай че гледай кви бели стават напоследък :confused:

луд с палатка
Аватар

Мнение от ТУРБО » 02 Яну 2008, 14:17

Мерси ,Жив и здрав и ти! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 02 Яну 2008, 18:03

:yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 03 Яну 2008, 0:45

А аз си карам пред теб и ме сърби да 2 не виждам.Ама нали знаеш репликата:НЕ си го и помисляй.Гледам само как фаровете изчезват зад мен.Особено S образния завой го взе много добре.Сърцето ми се напълни.

За много години на всички.

луд с палатка
Аватар

Мнение от ТУРБО » 03 Яну 2008, 22:47

ivanhow написа:А аз си карам пред теб и ме сърби да 2 не виждам.Ама нали знаеш репликата:НЕ си го и помисляй.Гледам само как фаровете изчезват зад мен.Особено S образния завой го взе много добре.Сърцето ми се напълни.

За много години на всички.

Жената в багажника и газ да не гледа кво става :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Назад към Страхотни истории