Е като Дружба втори кв. няма..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Е като Дружба втори кв. няма..
Тази вечер 23.30 Ж.К."Дружба" 2 на новия асфалт зад блок 269-270-271 един Москвич в опита си да направи така нареченото "Американско слънце" се обърна на една страна и след като се влачи 5-10 метра на странични врати, падна му предното стъкло и му се поугънаха ламарините се спря в кофите за смет :mha:
Дружба 2
много луд квартал!!! :mha: 
Дружба 2

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Пострадали няма.
Аз само го видях не съм учатвал но момчетата ги знам.. обърнаха я и явно нещо и имаше защото я бутаха.
"Американско Слънце" е това което във всички Американски филми правят (най-често полицейските коли).. караът на зад навъртат волана, колата се завърта и дават газ и автомобила продължава напред ...но Москвича стигна само до завъртането и се оказа по врати. :mha:

Аз само го видях не съм учатвал но момчетата ги знам.. обърнаха я и явно нещо и имаше защото я бутаха.

"Американско Слънце" е това което във всички Американски филми правят (най-често полицейските коли).. караът на зад навъртат волана, колата се завърта и дават газ и автомобила продължава напред ...но Москвича стигна само до завъртането и се оказа по врати. :mha:
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Някои му викат полицейското 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
krika написа:Някои му викат полицейското

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
8 мнения
• Страница 1 от 1