историйка с SL55 AMG

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

историйка с SL55 AMG

Мнение от ngc7052 » 12 Апр 2004, 16:31

Мале ква случка ми се случи оня ден по пътя от Пловдив към Хасково.Не е истина просто.Аз и един много добър мой приятел заклет фен на бмв(всъщност той още от малък ми въздейства и ме запали по марката),НО в случая бяхме с Ауди 100-то на чичо му 2.0 16кл.Та както си карахме след Първомай движението беше дяволски натоварено особено в насрещната лента и просто изпреварването беше възможно в много каратки участъци.Та нали има доста коли и в нашата лента та те карат с по 110-120 и изпреварването ставаше на 3-та.Изведнъж зад нас като от никъде се лепна един SL55AMG ,и нали не обичаме много,много Мерцедесите и пича до мен реши да не го пускаме до колкото е възможно.И се почна...Пътя е двупосочен и както поясних вече просто има много малко(и много кратки) моменти ,в които може да стане изпреварването просто защото имаше страшно много коли...и 500коня звяр не може да мине 140коня Ауди ,ние въобще не махаме мигача и щото моя приятел зна е наизуст пътя във всеки възможен момент изпреварваме ...Пича с SL-a надува клаксона ,мига с фарове...ама седи зад нас и не може да ни мине ,баси майтапа дето стана...а оня отзад просто подивя!Като излезохме обаче на четирилентов път просто ни се влоши настроението ,пича с Мерцедеса сигурно просто вкара 3-та и от 110 едни пушаци едни работи и не го задържахме в полезрението си много дълго.Ама пак се накефихме ,че скъсахме нервите на тоя заблуден пич ,който си е взел Мерцедес.
But does a human form display to those who dwell in realms of day

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 12 Апр 2004, 17:08

Звучи кат фън. Само не знам тоя с Мерцедеса къв е бил.

Щото ако е некой по на-горе, може другата седмица
'случайно' да се излее един тон бетон на Аудито на твоя приятел. :roll:

Потребител
Аватар

Браво бе,баси феновете сте с Ауди-то!!

Мнение от BMW Maniak » 12 Апр 2004, 17:24

Мноо ме изкефи,щото мразя МЕРЦЕДЕС(Мерджан) :twisted: :twisted: [/img]

Назад към Страхотни истории