My gamepad loves E30
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
My gamepad loves E30
От скука вече се чудех какво да правя, когато ми дойде на ум идеята да врътна няколко обиколки пред шайгата...Извадих gamepad-a, нагласих се на стола и пуснах играта...Известно време се чудех какво да избера: "Дали да не Е90?" М-м-м.. не, по скоро не... Играта предлагаше и други възможности, алфа, сеат, шевролет... нищо не ми хваща окото. Реших да се върна няколко поколения назад в шампионатите и каква беше радоста ми, когато открих, че програмистите са "оборудвали" творението си със злобна Е30-ка, чийто оборотомер е завъртян обратно на часовниковата стрелка, тъй че 8500 да се падат точно на 12 часа..."Интересно" викам си аз, техническите х-ки показват 300 коня под капака... защо да не опитам..Изкарах звяра от гаража и бавно заизлизах от боксовете."Не повече от 4000, не повече от 4000..." повтарях си наум след като си спомних, че в менюто преди това бях изключил всички асистенции освен ABS, а над 4000 навлизам в една трудна за удържане зона. Докато изреждах предавките на секвенционалната кутия, скоростта бързо достигна 100км/ч, а вече трябваше да намалям за първия остър десен завой. 65-70 км/ч няма проблем с взимането! ОК! Ще знам за втората обиколка. Лека доза прав участък 100-110 и отново десен завой, който без пролеми се взима с над 80км/ч. Супер! "Пистата обещава да е доста интересна..." казах си наум и продължих да я изучавам завой по завой с известна доза предпазливост в "десния крак"...Как продължих във втората обиколка вижте сами...
http://4storing.com/luo1q/06ddb2fef27f4 ... a74ba.html

http://4storing.com/luo1q/06ddb2fef27f4 ... a74ba.html

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6