Трагична история...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 09 Окт 2007, 22:44

Ай стига ве :shock: Леле колко се вмирисало всичко в тва "министерство"... :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 09 Окт 2007, 23:06

Аз живея в малък град и тука не се стрещат чак толкова подобни случай и някои разказаните истории направо ме покъртиха .. ебати поицейската идиотщина :(

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 10 Окт 2007, 0:38

Ето и един пресен случай и от мен.
На 07.10.07год имаше концерт на площад Батемберг.Та каква картинка видях там. Беше пълно с развеселени непълнолетни тинейджъри.Върху една телефонна кабинка се бяха качили 3 деца на по 12-15 години.Танцуваха отгоре.Кабнката се люлееше и можеше да падне.Гледам аз 3-ма полицай отиват на там.Викам си-Браво тия ще ги свалят от там.Но какво става.До кабинката има огромно количество кашони пълни с Вафли Морена.Нашите родни "милиционери" си взеха по 4-5 кутий с вафли и си тръгнаха без да има направи впечатление че има опасност за живота на няколко деца.Яд ме е че не си извадих тела и да ги снимам.А ако беше нещо станало(както в дискотека Индиго и още много такива трагични случки) Какво правим тогава.

Моето мнение е че кварталните куки са най-тъпите и ограничени полицай в цялата система.Това мога да го подвърда с още един случай.
Една вечер неможах да заспа и както се излежавах в леглото и чаках да стане време за работа, чувам че на сестра ми колата свири алармата.Показвам се на балкона и гледам някакво ко....е тича по тротуара. Слезах за няма и 5 мин, само видях че е счупено стъклото и запалих мята и тръгнах да обикалям квартала за да мерна нещастника.Но уви боклука изчезна в дън земя. Обаждам се на родните полицай и ги питам какво да правя. Да ги чакам ли или да закарам колата на паркинг защото не мога да я паза до сутринта. "Умният" дежурен ми се тросва: аз ли да дойда да ти я пазя.Кипнаха ми говната и му викам:Абе тъпак мисля че точно това ти е работата.Нали взимаш заплата за да пазиш живущите в квартала и тяхната собственост.Теглих му една пу...ка майна и затворих.Точно след 10 сек ми се обаждат следствената група и ми разправят че са в Железница и щели да дойдат чак сутринта.Попитах ги най-културно да ги чакам ли или да я карам на паркинг.Викат ми карай я няма проблем.Записаха я за протокол и ОК. Просто онова копеле извади късмет.Беше ми крив ден и за капак това-просто ми беше паднало пердето.Незнам какво бих направил ако го бях добарал тоя.
А имам още много случки които само ме убеждават че родната полиция става само за закрила на бандитите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 10 Окт 2007, 1:10

Аве като знам кви хора се натискат да карат курсове за ченгета направо започвам да се чудя каква е тая подигравка със системата....
Тука в Свищов има само 3-4-ма сериозни ченгета другите са за ташак на публиката... Трагедията е пълна...
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 10 Окт 2007, 14:10

... нищо не може да ме учуди вече, вчера към 3 през нощa в ст.град, точно пред Jim Beam 5-ма кукери излезли пред един Дифендър и най-спокойно си пииваха някви питиета в стъклени чаши поставени на капака на джипа :shock: :shock: :shock: , бяха по 2. 100% беше някъв алкохол, и то пред очите на всички шофьори, студенти и др.... Ебаси ккаъв пример дават само... :shock: :mhihi:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

Предишна

Назад към Страхотни истории