Вечерен дрифт (от полицейска гледна точка)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Вечерен дрифт (от полицейска гледна точка)

Мнение от Castor » 18 Мар 2004, 10:40

Понеже знам, че Turbo Maniak-а е скромно момче, аз бързам вместо него да напиша какво му се случи вчера, на което cj и аз станахме свидетели...
След гонките във Варна, вчера вечерта се запътихме да хапваме... на път обаче изведнъж Turbo Maniak-a пуска мигач и завива пред автогарата към циганската махала... cj вика: аха отиваме на кръговото... и наистина там отидохме и като започна едно въртене на БМВто (то сега е с летни гуми), но и Тони се е усъвършенствал и се върти доста бързо и почти не изтърва :D И така от шума се понасъбраха хора, както и коли на входовете на кръговото, които не смееха да влязат... и аз тъкмо се смеех на това как чакат колите и изведнъж на тавана на едната светна един син буркан и догони БМВто и спряха... ние със cj спряхме на около 10м и усилено започнахме да слушаме какво ще говорят... Понеже не чухме много от разговора - дано Turbo Maniaka напише повече... но аз чух като каза на единия полицай: Еми не мога да карам поднесе ми се колата, какво да правя некадърен съм :D Както и да е след разправията му взеха документите и в КАТ... Изчакахме го ние отпред и като излиза носи най-интересното - АКТА... и се смее :D Вътре четем следното (цитирам по памет)... Лицето управлява автомобил БМВ 316 като обикаля в кръг на кръгово кръстовище като постоянно превърта гумите си при което вдига излишен шум и прах :lol: Акта се чете доста трудно поради грозния почерк, но скоро ще го сканираме и ще го постнем, но вчера доста се посмяхме на гърба на Turbo Maniak, който обаче не се обезсърчи и след тръгването на патрулката (преди и ние да се отправим към КАТ) се "обиколи в кръг още няколко пъти като превъртя гумите си и вдигна излишен шум и прах" за свое и удоволствие на събралата се публика :D

Накрая искам да напиша, че ние уважаваме полицаите и те са в правото си :idea: :!: :arrow: Просто е интерсно да се види какво е дрифт от полицейска гледна точка
RESPECT към полицията, която се грижи за сигурността по пътищата и се старае да си намираме в повечето случаи колите там където ги оставяме :)
STREETRACERS.HIT.BG

Назад към Страхотни истории