готска вечер
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
готска вечер
Днес всъщост вече е вчера решихме да излезам навън с приятели.Аз бях с кола и затова и бях решил че ще се позабавлявам.Първия ми опит не завърши особенно добре.Реши да дрифтна на един завой обаче отсреща яко коли и замалко да се прасна в едно Ауди(което после се оказа че RS4) за което се извинявам на човека беше тъпо от моя страна да се правя на мъж точно на този завой. Намалих темпото и започнах да карам спокойно (видяло се е че днес няма да е деня за изцепки).Спрях при НДК и докато пресичах светофара се случи смешна сцена един Форд Ескорт бе доста тъпо ударен от едно Ауди .Докато слизаше пича от Форда забрави да дръпне ръчната колата се върна на зад и пак удари Аудито,а човека от Аудити вика извинявай загледах се (беше си забавна да ги гледаш как се карат).Махнахме се от НДК и по обиколихме малко София накрая викам аре на Бояна.Минахме през един приятел да вземем нещо за снимане и потеглихме.На светофара след Екото до мен спира едно Ауди А6 2.4(е тая вече ми вървеше на такива коли)не мислех че ще се пробва пък и след първата изцепка реших да не се пробвам ама не светофара на Билата реши аре квото става да става настъпих ме и идвамата.На първа и на втора бяхме горе долу равни ,но после започна бавно да се отдалечава (аз и го очаквах де бях 4 човека в колата е неговата беше и по мощна така че....)Стигнахме до Бояна там няма жив човек еми са кво да правиме реших ме да се състезаваме моето БМВ срещу Шкодата на моя приятел.Квато и преднина да му давах накрая всеки път бях победител (естествено вие какво очаквахте)По едно време пристига едно БМВ е36 320 и вика аре да се бегаме викам ок няма проблеми ама аз съм бавен.Първия старт му го взех с много но после на към края на 2 ме настигна и ме мина с малко.На втория старт тръгнахме горе долу равно и там се видя разликите между двете коли.Би ме с около кола и половина.Доволен викам аре да си ходим ,ама една приятелка вика дай малко да покарам .Аз взех че се съгласих .Тя включва първа газ до дупка кола лети към бордюра аз викам спирачка ,а тя най спокойно започва да върти волана и спира до бордюра(никои друг път не съм се мисли че ще се ударя толкова лесно).И така си тръгнах за вкъщи доволен от стартовете(нищо че повечето ги загубих) и леко притеснен от двата удара който можеха да станат!!
Надявам се историята да ви е била интересна!!!!!
ПС :забравих да кажа на пича с БМВ за форума ,но може той вече да го знае

Надявам се историята да ви е била интересна!!!!!

ПС :забравих да кажа на пича с БМВ за форума ,но може той вече да го знае

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
1 мнение
• Страница 1 от 1