FUN FOR FREE

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

FUN FOR FREE

Мнение от CERT » 24 Фев 2004, 11:45

:twisted: AAXaXaXaaaa......та значи пичове....зимате най-дървеното тиксо дето може да намерите и дето едвам фаща збираш ли...лепи се един голям плакат на предния капак - по ваш вкус и по един на вратите, номерата задължително мърляви като козлодуйски циганин...да не се виждат....и само си харесвате патрулка за гонене...НАЙ-ДОБРЕ Е да е лада с АГУ и три-четири милиционера...та да е по-неравностойно....ГАЗ А ГАЗ ГАААЗ....А ГАЗ ДЕЕЕ....пред тех и бегай бегай....като ви изпуснат....тва е 100% ако гореописаните условия са налице.....каширате се некаде разлепвате плакатите и вече сте с друга кола...забърсвате номерата....и сте готови...като натрупате малко expirience може да дърпате и 16 винтиловите астрички...но незапочвайте с тях...тука неважи правилото , че от ОПИТ ГЛАВА НЕ БОЛИ...яко :P
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 24 Фев 2004, 13:37

ЛУД, кога ще се запознаем с теб :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 24 Фев 2004, 18:37

Да :arrow: все сам тръгнал да се състезавам с някви полицаи пък и да си губя времето за плакатииии.....па после и да бърша :!: :lol: Не не това занимание не е за мен :!: :D Ина4е интерестно като предложение и със сигурност ще бъде fun :!: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Фев 2004, 18:47

така и така прайш нарошения, земи си махни НОМЕРАТА!!!!!! хич няма да е лошо, недай си боже да ги разчетат, мъка ми е после...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 24 Фев 2004, 19:43

В нашо село мноооо вентилови астри има :lol: А мене ма спря един с лада с буркан (опита се да ме блъсне) и ми взе книжката за 2 месеца ХАХАХАХАХА
ИзображениеИзображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Re: FUN FOR FREE

Мнение от I.Voykov » 24 Фев 2004, 20:05

CERT написа::twisted: AAXaXaXaaaa......

Серт считай този ми постинг за последно предупреждение :!: На мене лично ми омръзна да чета как си се гонил с полицията и как си им избягал :!: Тук не е мястото за избиването на детските ти компелкси и най-малко се съобразявай, че това място е лицето ни пред света а никоя нормална организация не би искала да гледат на нея като на дете с комплекси което на всичкото отгоре нарушава всички закони и се хвали с това :!: От тук нататък всеки твой подобен пост ще бъде изтрит а ако упорстваш и ти ще бъдеш изтрит :!: Надявам се да бях достатъчно ясен :evil:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 25 Фев 2004, 13:30

на тоя не му е лесно :D :D :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

ХОРА ПЪТИЩА АВТОМОБИЛИ

Мнение от CERT » 25 Фев 2004, 23:55

Когато аз съм се регистрирал в този форум такива изисквания не е имало в правилата за участие.Всеки има правото да пише и казва това ,кето иска и никой няма правото да му го отнема.Когато каже нещо всеки носи отговорноста и последствията зо себе си.Има органи ,които решават кой крив - кой прав.

НЕ АЗ ИМАМ КОМПЛЕКСИ, АЗ ПРОСТО ПИША КАКВО СЪМ ПРЕЖИВЯЛ, СПОДЕЛЯМ С ХОРА ЗАЩАТО СМЯТАМ ,ЧЕ ИМА И ТАКИВА НА КОИТО ЩЕ ИМ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО,ТОЗИ КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ОПРАЖНИ НЯКАКВА ВЛАСТ И ЗЛОУПОТРЕБЯВА С НЕЯ ЗАДА СЕ НАПРАВИ НА ВЕЛИК ИМА КОМПЛЕКС,СМЯТАМ ЧЕ КОЙТО ИСКА ЩЕ ЧЕТЕ НА КОЙТО НЕ МУ Е ИНТЕРЕСНО ИМА ПРАВО ДА ИЗРАЗИ МНЕНИЕТО СИ КАКТО ВСЕКИ, ЗАЩОТО ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ

:idea: :arrow: Значи, това ми прилича на КАЗОС
Вие сте написали - Офицялен форум на Българските БМВ ентусиясти!
Хубаво, но в същото време вие забранявате на хората да пишат на латиница, от там следва ,че имате етнически предрасъдаци и забранявате човек да пише на майчиният си език...нарушавате правото на свободното писане!
Вие забранявате да пишем каквото мислим значи вие нарушавате основното човешко право на свободна реч.
Заплашвате с изтриване на коментари и възгледи, с изтриване на участници от форума...колеги това е диктатура а не свободен модерен и демократичен форум...това - кажеш нещо лошо срещу нас и те трием ми прилича на комунизма...враг на народа и изчезваш...щото си искал да си купиш салам например ,а нема и щото продават по 5 лади 10 москвича на година...
НЕКА БЪДЕМ КНКРЕТНИ И ТОЧНИ - ТОВА НЕ Е ПОВЕДЕНИЕ НА ФОРУМ ИМАЩ СЕБЕ СИ ЗА ОФИЦЯЛЕН...ТОВА ПОВЕДЕНИЕ Е СТРОГО ПОДСЪДИМО И В ПРОТИВОВЕС С ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ЗАКОНИ...
Единствено закона и неговите представители могат по съдебен ред да докажат ,че някой е извършил неща които са незаконни в действителност..а немога да разбера какъв ентусияст ще съм ако не споделям мнението и идеите си с хора носещи сходни идеи и ценности...имащи духа на истински ентусиясти...а каде да срещам такива хора освен именно тук в този ОФИЦЯЛЕН ФОРУМ!?!?
За членовете на клуба може да има такива изисквания...но само когато са сред членове на клуба и то наживо...а не в интернет СНАТ...

Мисля ,че е неуместно да изписваме на дълго и на широко закона и да се ровим като глиган в жълъди...истината е че има органи които да го четат има органи които го разбират има и органи които го защитават...

Колеги по този начен ще се стигне единствено до клониране на форума...ще се зародят издънки...защото всички имат интиреси и когато не ги намират тук ще ги потърсят другаде...а това неизменно ще доведе до издънки на този форум които пак ще водят до него!
Ще се появи например - Форум на БГ БМВ ентусиясти които бегат на куките - и какво, ще има форуми тва тука може тва там...ТОВА Е НЕЛЕПО И ГЛУПАВО...всички сме ентусиясти и ако искаме един ден този форум да се чете от малки и големи...да се чете и от хора които нямат автомобил с марка БМВ или въобще нямат автомобил но все пак им е интерестно и ги влече трябва да сме модерни и съвременни хора а не да се правим на психолози, ти имаш комплекси аз немам...ала бала...това не е ентусиязъм...това не е лицето ни пред света...това е фалш а сред искрени и себеоважаващи се хора няма място за фалш...има място за адреналин и добри преживявания ,защото от сън спомени нема, това че съм написал еди кво си не конпроментира НИКОЙ...дори и мен...НЕКА НЕБЪРКАМЕ ЧЛЕНСТВОТО В КЛУБА БМВ И УЧАСТИЕТО В ФОРУМА ЗАЩОТО ТОВА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА!!

ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО СЪМ ЗАСЕГНАЛ НЯКОЙ, НО ТАКАВА Е ДЕЙСТВЕТЕЛНОСТА, НЕКА ПОМИСЛИТЕ НА НАПИСАНОТО ОТ МЕН НА ПО 4 - 5 - 16-есе бири и решете форума офицялен ли е нее ли..не позволявайте разпадането му...всеки греши и в това няма нищо срамно и лошо...лошо е когато не разбира и не поправя грешките си а ги повтаря...И ЕДИН ОСНОВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИНЦИП -
КОГАТО ИМА ПРЕДЛАГАНЕ ИМА И ТЪРСЕНЕ И ОБРАТНОТО!!
НЕКА И НИЕ НЕПРАВИМ ТЛУПОСТИ КАТО наще велики нородни представители, навсичкото отгоренема един от тех да представя моите интереси...дигнаха горива мита данъци...представители те представят единствено своите интереси и тези на хората които са ги поставили и им дърпат конците...НЕКА НЕПРАВИМ И НИЕ ТЕХНИТЕ ГРЕШКИ ДА СЕ ДЕЛИМ КАТО ОДС И СДС...СЛЕД ВРЕМЕ И ТЕ ЩЕ СЕ РАЗДЕЛАТ - точно като прост ортанизъм...като амеба която се дели...нека и ние бъдем единни и нека не си правим сечено...защото ако искаме да сме лицето пред света това е най-грозното което сме способни да му представим!

МИР БРАТЯ
:!: :type: Един истински ФЕН :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Re: ХОРА ПЪТИЩА АВТОМОБИЛИ

Мнение от Tender » 26 Фев 2004, 1:33

CERT написа:...

Мда пич втория ти пост определено беше по интересен от първия (което трябва да те наведе на някой мисли). Та значи без да се впускам в съждения на тема правата на човека и други демократични глупости ще си изкажа мнението като на участник във форума! Ако си забелязал този форум се казва "Страхотни истории" това че си пуснал темата си в погрешен форум добре (не си първия и няма да си последния) само дето не виждам кое е страхотно на твоята история - това също добре (и други такива сме чели) ама в твоя случай дори и история няма ей това вече е нещото което най-много ме дразни. Съгласен съм че всеки има право да казва каквото си иска и когато си иска (в името на демокрацията), но аз лично предпочитам когато се върна уморен и изнервен от работа да отворя форума и да видия три нови поста (дори два ако трябва), но като ги прочета да съм научил нещо ново, малко да съм се забавлявал да ми се е покачил адреналина и да съм станал по-голям ентусиаст от преди това!!! А вместо това какво връщам се и какво да видиа всички форуми са оцветени в жълто и във всеки форум поне по 10 нови теми всичко ок ама като се окаже че 50% от тези теми са като тази твойта (т.е. БУЛЛ ШИТ) и какво да ти кажа с лека ръка се отказвам от тази ДЕМОКРАЦИЯ!!! По скоро не завиждам на модераторите (които и без това според мен са твърде демократични) че трябва да четат всичко наред. Евала им за нервите!!! Поотплеснах се ама с две думи пич: ДРЪЖ СЕ ЕСТЕСТВЕНО ПЛИИИИЙЗ!!!
SGV

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 26 Фев 2004, 16:03

За съжаление и аз съм на мненито на Cert - в крайна сметка това е форум страхотни истории, техническата част е малко по-надолу, на които не му се чете да не го прави. Дори в описанието на форума пише:"как се изпъзнах на ченгето".Ако пък това не е тема за тоя форум, просто не знам коя ще е. Това е и причината да има форум във форума, който да е само за луди глави, защото явно последните наистина сме на изчезване..... :cry:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

пичове този форум

Мнение от CERT » 26 Фев 2004, 20:47

Темата страхотни истории говори сама за себе си
Ти ни затормозяваш с ежедневието...върнах се скапан от работа и си пиех бирата и исках нещо да науча .... ми приятелю мой пусни си ДСКАВЪРИ ЧЕНЪЛ - там ще научиш нещо а в Страхотни истории в форума не влизай .... не вярвай кой какво е писъл ... аз не задължавам никой да ми вярва на това какво съм разказал смен е имало човек който още си държи чашата с две ръце след тази гонка ... това е адреналин а не върнах се изнервен от работа и исках ала бала , ами ако искаш преди да тръгнеш на работа ни пиши какво те интересува та като се прибереш ние ще ти пишем да има какво да си четеш...в темата Страхотни истории ще ти опишем на дълго и на широко как се поставя датчика на накладките по три ралични начина ако желаеш...НЕЕЕЕЕЕЕЕ нямя смисъл да търкам клавиятурата за глупости
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: пичове този форум

Мнение от Tender » 27 Фев 2004, 1:52

CERT написа:пусни си ДСКАВЪРИ ЧЕНЪЛ

Ти не се притеснявай аз Дискавъри гледам пре достатъчно и не само е Д.Ч. ами и други работи, защото съм си любознателен ама мисълта ми беше друга ТЕМАТА ТИ Е БЕЗМИСЛЕНА ПИЧ!!! Онази тема в която си пуснал историята със гонката с куките е добра дори си я разказал по оригинален начин. С две думи - хареса ми. Ама в тази тема в която водим някаква безсмислена полемика няма ниакаква история (дори тема няма) те това ми беше мисълта съгласен съм с правата и свободите на човека, но все пак хайде да не пълним форума с безсмислени теми а?!!!
SGV

младши ентусиаст
Аватар

Re: пичове този форум

Мнение от Tender » 27 Фев 2004, 2:00

CERT написа:ами ако искаш преди да тръгнеш на работа ни пиши какво те интересува та като се прибереш ние ще ти пишем да има какво да си четеш...в темата Страхотни истории ще ти опишем на дълго и на широко как се поставя датчика на накладките по три ралични начина ако желаеш...НЕЕЕЕЕЕЕЕ нямя смисъл да търкам клавиятурата за глупости

А що се отнася за това не се притеснявай има хора във този форум които и това правят (слава богу че ги има да са живи и здрави още дълго да ни радват и образоват), така че няма нужда да си "търкаш клавиатурата с глупости" еле пък да искам съвет от теб как да си сменя накладките (защото съм сигурен че ти и два от три начина не можеш да изброиш), така че мърляй си номерата гонкай се с полицейските лади бегачки сас АГУ!!! и си мисли че морето е до колене!!!
Ай със здраве!!!
SGV

Назад към Страхотни истории