Какво видях вчера..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Какво видях вчера..
Първо искам да каvа, че повечето от вас ще си кажат, че това не е тема за "Страхотни Истории", но за мен е точно за тук защото усетих как едно БМВ видяно от 50м може да създаде толкова чувства в един човек.Вчера по обяд (може и да не е било точно тогава но няма значение) бях излезнал извън магазина в които бачкам, тои се намира на бул. Мария Луйза и Козлудуй.. и тогава я видян.. маслено зелената гондола с РВ регистрация лъсната до блясък.. движеща се бавно посока Лъвов мост .. абсолютно най-красивата Е23ка която съм виждал някога.. много рядко ми се случва да ми спре дъха от кола но тази..
ЕВАЛА НА ПИЧОВЕТЕ ОТ ПЛОВДИВ!!! 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
Доста често съм виждал нейни изпълнения докато беше в Пловдив. Едно от тях беше точно пред Английската Гимназия. Там има един обратен завой, на който доста често шофьорите пускат да бягат всичките си налични коне под капака. Та тогава единственото, което си спомням беше именно тази зелена гондола да взима този обратен завой с невероятен дрифт продължаващ в двете платна околко 50-тина метра
. Тогава един непросветен тип до мен се обади " Е тоя с тва дърто БМВ къде е тръгнал " . Викам си на акъла каде по близо до мене има някакъв твърд предмет да го тупна по тъпата глава

- SlipKnoT
- devildriver
-
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- gadjev
- Потребител
-
Братя,с това БМВ ние от Пловдив загубихме една икона.Поне за мен е така,и защо все хубавите нещяа отибат в София-вапросьт е реторичен...
9 мнения
• Страница 1 от 1