ръчките на воена рампа:)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар

ръчките на воена рампа:)

Мнение от Reportera » 09 Фев 2004, 11:07

Сно6ти бяхме на бояна с на Пенчев BMW с на Сашо и на нашия приятел с Е36 320:)На бояна на беше много интересно и за тожа потеглихме към воена рампа:)Тука вече стажа интересното по путя от бояна до воена рампа има6е невероятна ручка между нас и 2 голафа и още няколко афтомобила.На жсе сфетофар има6е по 4 коли на пуржа линия и естестжено Пенчев ма4ка6е наред:))Като отидохме на воена рампа Пенчев напражи набурзо 3 коли смешни след старт на 4 автомобила Пенчев излезе накрая на правата пръв:)Не след дълго доиде някаъв да ни уговара да пуснеме на нашия приятел 320-ката срешо някаква 323 Е36:))Естествено малко ни трябваше и аз бях между колите да давам старт..3..2..1..и колите тругнаха Марин(нашия приетел)тругна съвсем малко по рано и накрая на правата както се виждаха 4 стопа изведнаж вече се виждаха само два.Мари беше го изправарил на края на правата.Идват пак да ги пускам защото бил тругнал малко по рано и за тва.Пускам ги пак и тоя с 323 тругва малко по рано но на края нема6е такуж смех Марин пак го изпревари с една кола и мина пред него хахаха.Накрая на правата застават пак един до дргу на вра6тане да се пуснат пак пред предлок че неможало да му влезе 2-рата на тоя с 323:))Познаи те кво стана накрая хахахаТова мом4е с тая 323 определено немаше да спи тая нощ:))Малко след това пуснах ме 320 с една вектра 2.0 GT хахах тоя с ветрата аиде та аиде навивани цела вечер и накрая успя да се пусне срещо лошата 320-ка:))Накрая на правата го сполетя същата участ като на 323 хахха отново бе изпреварен.Беше ебати смеха до момента ж които не тругнаха на обрано пак на ручка.Един заблуден с една ходна тругва да обраща при нас а онея идват от долу на права с около 140 а оня с хондата успоредно на правата казвам ви виждах как щеше да ни пише ж нощен труд.Марин го заобикаля разко с 140 и минава на косам от неговата предница а оня с вецтрата минава на косам от задницата.Казвам ви всички кадето бяха там се хванаха в един так за главата.Тоя беше ненормален но на всички се случва да не погледнат в огледалото добре че свиско приклучи добре защотото щеше да има жертви 100%.И Марин имаше късмет че колата не поднесе след рязката маневра да заобикаля оня ненормалник с хондата.Тая вечер BMW-та на Пенчв и на Марин бях не победими.Като изпуснах да кажа че на Пенче колата беше с багаж ж багажника и резервоар с 60 литра защото тои сега е на пут за морето и пак мачкаш на ред:))А Марин за назидание даже ги изпреварваше:))

Назад към Страхотни истории