Днес 17.00 4аса>бул.България

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 23 Яну 2004, 11:43

Ооо, тоя с is-a го знам, от моя квартал е, кара като откачен. Тая група от коли често се движат заедно,виждал съм ги няколко пъти.Собственика на тая is-ka за която става дума я е лъснал яко, преди беше с избеляла боя ,сега е станала като нова.Аз като се прибирам от училище я гледам.Някакво младо момче я кара

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 23 Яну 2004, 12:14

да бе, аз пък познавам един пич дето му помогна да я полират. въпросния пич яко чатка от тия работи и верно е светнала супер тая ИС-ка:) то и вие може да го познавате. той и брат му са си търсят да си купуват 2002ка:) сещате ли се ? :lol:
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 23 Яну 2004, 12:35

аз пък не познавам никой :dunno:
ще трябва да се домъкна на някоя сбирка, поне да се запознаем...
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 23 Яну 2004, 13:35

а какво праите там като се сьберете :?: за литература ли си говорите :dunno:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 23 Яну 2004, 19:48

Ааааа,не!!!Литературата е през свободното време :wink: !Там обсъждаме нашумелите модни кройки и бродерии,а ако остане време пиеме по един чай с бисквитки и гледаме фешън ТВ :twisted: :shock: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Вечерно време в четвъртък ходиме по светски събирания от приоритетните на Евгени минчев 8) 8) !!!
А иначе тоя пича с ис-ката е известен с това че обича кръговите композиции тип натюрморт(виртуоз в тази област),както и повреме на излети обича да се запознава с природата отблизо :oops: !
В композициите си използва главно синьо и бяло преплетени главно между 4000 и 6000 пробода в минута на две куки :lol: със ширина 195 :twisted: Поради естеството на технологията на бродерията шевовете се правят настрани като през определено време се сменя посоката на наклона(ако някой се интересувая да пише на л.с. за подробна информация за пиенето на чай и модните тенденции)!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 28 Яну 2004, 10:03

От игла до конец :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 28 Яну 2004, 22:31

Абе вие се базикате, но хич не е за смях. Напоследък видяхме доста снимки на смачкани БМВ-та, това не ви ли накара да се замислите поне малко? Сега, аз въобще не мога да ви бъда съдник, защото не съм пример за човек, който успешно се е преборил с изкушенията си.
И аз съм млад, и на мене кръвта ми кипи. И аз искам да съм център на внимание, да съм по-интересен на другите, и аз искам адреналинът да ме блъска в главата и краката ми да преперят. Въпреки, че не карам БМВ и аз въртя гуми и аз влизам в завои с ръчна и правя рисковани изпреварвания. Когато софиянската група дойде в Пловдив, аз я водих и на места карах с над 110км/ч в града, в Асеновград веднъж ударих 130км/ч на много тясна улица (точно пред градската болница), докато се гонех с един Нисан 200СХ. Време е да това да спре обаче. Само се замислете!!!
Ако изкочи човек: дете, пенсионер, майка; или кола от някоя пресечка. Кво става тогава???
ФИНАНСОВ ШОК(тва е най-малкото и е направо благопожелание в такъв случай), КРЪВ, МНОГО БОЛКА, А НЕДАЙ СИ БОЖЕ И СМЪРТ! Имаше една поета инициатива в САЩ -клипове с хора, живи, но обезобразени и осакатени до крайност от пияни или бързо каращи шофьори се показвали по телевизията, с цел да възпитат и дисцилинират Шофьорите! ПОМИСЛЕТЕ СИ САМО!!! ПОМИСЛЕТЕ СИ, АКО НЯКОЙ ОТ НАС СТОРИ ТАКОВА НЕЩО НА ЧОВЕК, ТОГАВА СМЪРТТА ЗА ОСАКАТЕНИЯ ЩЕ Е НАИСТИНА СПАСЕНИЕ! КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ И НИЕ ТОГАВА ?!? Как ще живеем с мисълта, че сме лишили някой от цялата радост в живота или сме му отнели по най-нелеп начин самия живот?
За ИДЕОТЧЕТАТА, каращи безрасъдно като нас има една приказка:
"МАЛКО АКЪЛ ДА ИМАШ, АМА ДА ТИ ДОЙДЕ НАВРЕМЕ!"

Ако всички се самонадъхваме, че поведението ни на пътя не е правилно, може би ще успеем да се въздъжаме и да не правим простотии поне в ГРАДОВЕТЕ!!!

По повод писаното от НАСКОКСАН ...
Една мисъл на БГ поета Атанас Далчев - "Песимизмът при някой хора е извинение за мързела им!" Наско, не ме разбирай криво, но смятам, че мнението ти е погрешно. Нека не извиняваме действията си по този елементарен начин: "Дори и аз да карам добре, нали ще има други хиляди, които ще правят мизерии".Лесно е да се върви по течението, обратното е трудното! Всичко е в наши ръце!
Последна промяна Babuna на 29 Яну 2004, 9:15, променена общо 1 път
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 28 Яну 2004, 23:15

ЕЕЕЕ ВИРУС и аз те видях направо се молих за теб да не си згазил някой човечец.щото това е най-гадното и не го пожелавам на никой!

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 29 Яну 2004, 0:24

Babuna написа:...

:bowdown: Евала, присъединявам се на 100% към това което казваш :!:

Компромис за карането в ГРАДА не трябва да има и човек трябва да се въздържа, колкото и трудно да е това за хора като нас!!!

Удоволствието и най-вече спокойствието да караш бавно и спокойно, да пускаш пешеходците и да не си казваш след поредната каскада ("леле тука как се разминах...") е ГОЛЯМО!!!

Аз установих, че първата стъпка към спокойно каране в града е лесна -- спирайте на ВСИЧКИ пешеходни пътеки, даже на тези където по принцип никой не спира и вижте какъв кеф е да пуснете черепа да си пресече спокойно!!! Само пробвайте! Обаче: иска се внимание -- ако спрете на ХМС на пешеходната пътека например, има голяма вероятност някой имбецил да ви удари отзад (който не вижда, че има пътека и не вижда, че вие спирате). Друга опасност е, както веднъж ми се случи, да спра да изчакам човек да пресече и кола ще мине отдясно и ще блъсне човека дето аз съм пуснал... :evil:
...
:gives:

Предишна

Назад към Страхотни истории