Еее това вече...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Еее това вече...
Е това вече на нищо не прилича.
За пореден път се убеждавам, че тая държава...
абе на кратко
Спират ме оня ден наще хора и там си изиграват обичайния репертоар. Всичко точно...
Пускат ме да си ходя и точно си затварям стъклото господинът- полицай ми казва "Ъъъ... може ли да те попитам нещо"
Казвам му че може, а той ми разправя че съм имал много яко стерео и ако може да му кажа колко струва. И аз оттам почвам да обяснявам че ми е излезнало към 900 лв, щото ми откраднаха едно и си взех същото пак и т.н.
А тоя пич ми разправя че си го купил същото от ГОРУБЛЯНЕ за 250 лв.
Аз в тоя момент направо откачих... викам: "Ааа дали пък това не е моето стерео бееее
"
Ония хъката мъката... НЕ било моето и айде че съм правил задръстване
Ееех мамка му щом и ченгетата си купуват крадени ЦД-та от незнам си къде какво да си помисли човек. Как ще има оправия...
Естествено че все по надолу ще вървим...
За пореден път се убеждавам, че тая държава...
абе на кратко
Спират ме оня ден наще хора и там си изиграват обичайния репертоар. Всичко точно...
Пускат ме да си ходя и точно си затварям стъклото господинът- полицай ми казва "Ъъъ... може ли да те попитам нещо"
Казвам му че може, а той ми разправя че съм имал много яко стерео и ако може да му кажа колко струва. И аз оттам почвам да обяснявам че ми е излезнало към 900 лв, щото ми откраднаха едно и си взех същото пак и т.н.
А тоя пич ми разправя че си го купил същото от ГОРУБЛЯНЕ за 250 лв.

Аз в тоя момент направо откачих... викам: "Ааа дали пък това не е моето стерео бееее

Ония хъката мъката... НЕ било моето и айде че съм правил задръстване

Ееех мамка му щом и ченгетата си купуват крадени ЦД-та от незнам си къде какво да си помисли човек. Как ще има оправия...

Естествено че все по надолу ще вървим...
1 мнение
• Страница 1 от 1