Цигани крадат и режат коли ?!?!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Сеп 2006, 20:36

kiko написа:еии няма такава напаст добре че от време на време си правя кефа с въздушната пушка от балкона си чеша крастата :twisted: наи големия кеф ми беше като цигането паркира каруцата до кофата и като се нагъзи в кофата от нея кат пернах коня и тои 2м напред онова щеше да си чупи кръста направо се гмурна вътре :mhihi:

жалко за коня,иначе добре си направил :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от KAIL_77 » 20 Сеп 2006, 21:02

ВОЛЕН СИДЕРОВ -> ПРЕЗИДЕНТ !!! :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 20 Сеп 2006, 21:43

kiko написа:еии няма такава напаст добре че от време на време си правя кефа с въздушната пушка от балкона си чеша крастата :twisted: наи големия кеф ми беше като цигането паркира каруцата до кофата и като се нагъзи в кофата от нея кат пернах коня и тои 2м напред онова щеше да си чупи кръста направо се гмурна вътре :mhihi:

А не можа ли по-така да се прицелиш и да жегнеш направо цигането в гъза :mhihi: Знае6 кво щеше да стане ефектно :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 20 Сеп 2006, 21:54

ааа не така
с въздушна пушка само по мангала, кон4ето не е виновно 4е е попаднало в цигански ръце..кои нае от къде е задигнал коня мангала ...
така 4е за животните с любов!

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 20 Сеп 2006, 23:40

Всичко е от средата в която израстват, а като пораснат пък я формират. Получава се омагьосан кръг и скоро от него няма да се излезе. И вие да сте изкарали такова детство няма да сте по различни. Бях гледал едно предаване за циганчета осиновени в чужбина и едното знаеше 3 езика и учеше висше информатика, професор Чирков също е циганин доколкото знам !!!! Така че с такова отношение не помагате изобщо. Още повече колко българи има дето са с подобен манталитет. Мисля че проблема е сложен и скоро няма да бъде решен:(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 21 Сеп 2006, 18:12

за всеки мангал, мога да ви посоча бял българин. :!: :!: :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Сеп 2006, 21:47

Mitko19 написа:

А не можа ли по-така да се прицелиш и да жегнеш направо цигането в гъза :mhihi: Знае6 кво щеше да стане ефектно :mhihi: :mhihi:

бате целил сам ги и там ама тея техните дрехи кат не са прани никога са станали кат кожени и само яко плющат не ги боли качествено :mhihi: един го направих луд така тамън се наведе да рови и аз пляс,и така 2-3 пъти и оня се ядоса и измуча нещо и мина на следващите кофи :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Hatedbasder » 16 Окт 2006, 3:57

младши ентусиаст
Аватар

абе ква толерантност какъв расизъм

Мнение от 535 » 16 Окт 2006, 13:03

абе ква толерантност какъв расизъм
ние да сме толерантни а всички други не

толерантноста трябва да е взаимна ако те не са толерантни ние защо !!!

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 17 Окт 2006, 18:43

Дойде и време да кажа един виц може и да го знаете но все пак ...

Знаете ли разликата между сгазен заек и сгазен МАНГАЛ ... ??!?!

Че пред трупа на заека има следи от спирачен път :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 20 Окт 2006, 23:23

ВСИЧКИ ЦИГАНИ НА САПУН.
ВСИЧКО ПОД НОЖА - АРЕ БЯГАЙ В ЛЯВО
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

Потребител
Аватар

Мнение от flipside » 21 Окт 2006, 0:23

Искам само да допълня- ако нямате на разположение въздушна пушка или постолет моного добра работа върши и прашка с 13 нули съчми :mhihi: :mhihi: :mhihi:
DSC off and slam on the gas,yeah, keep on dreamin'

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 21 Окт 2006, 11:18

kiko написа:
Mitko19 написа:

бате целил сам ги и там ама тея техните дрехи кат не са прани никога са станали кат кожени и само яко плющат не ги боли качествено :mhihi: един го направих луд така тамън се наведе да рови и аз пляс,и така 2-3 пъти и оня се ядоса и измуча нещо и мина на следващите кофи :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Лопел
Детайли за колата: кЮмбе

Мнение от slav40 » 21 Окт 2006, 19:29

LeX написа:
WilliamsF1Team написа:Има и нормални цигани, ама повечето са смърт със зеле.

Абе луд ли си нормален циганин, сичките смърдят и сичките са за под ножа :evil: мноу ги мразим еи :evil:

Тия гнусари сичките на сапун мамка им гадна,долна........ :censored:

Потребител
Аватар

Re: Цигани крадат и режат коли ?!?!

Мнение от SeSe » 16 Ное 2006, 17:36

DroW написа:Пазете се днеска 3мангала и 2малки на по 12-13 мангалчета ги видях кълцаха количка не съм сигурен за марката само но надали беше по 2-3000левчета.Имаше полицай при тях слязох да питам какво става някаква жена която гледаше сеира.Каза че са докарали колата на собствен ход и сега я разкостват.Вика ми доидоха преди малко извадиха от багажника 3 брадви и почнаха да режат.Доиде полицай написа им акт че разрушават чужда собственост ония продължават да режат.Очевидно колата беше крадена но докато доиде полицая трудно можеше да се докаже и регистрация и сичко номерата отдавна бяха изчезнали.Полицая седи и ги гледа чаветата на по 12 се облегнали наи нагло на колата и пушат.
:evil: :evil: Преди известно време откраднаха ладата на съседа.Закачили я на каруца по сред бял ден и я отнесли за вторични суровини.Човека си я позна на части на другия ден по случайност я открил в пункт за вторични суровини.
Не смеят да ги приберат да не излезе после расизъм тва онва вече си правят квото искат мангалите.В тая държава циганин да си...

Ами не мога да отреча...Като са мангали неходат на даскало...
Като са мангали и не ходат на даскало стават тъпи...
Като са мангали и са тъпи не ги зимат на работа :mhihi:
за т'ва крадат
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории