IAA FRANKFURT am MAIN 2003

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

IAA FRANKFURT am MAIN 2003

Мнение от bravo » 22 Сеп 2003, 15:06

Кажете ми каде мога да ка4а малко снимки от Франкфурт,но на сървър достъпен от Герм. защото иначе няма да мога.Снимките са с разделителна способност 1600x1200 и са на две карти една 64 и една 34MB.Искам да предупредя 4е не всички са много добри и не преобладават БМВ-та ,а съм снимал всичко.В момента е готов и диска защото снимах и със камера.Ако ми дадете точен адрес на който да го пратя,ще го направя.
Последна промяна bravo на 24 Сеп 2003, 11:08, променена общо 1 път
Най-мразя да съм прав!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Сеп 2003, 15:26

Колко е цялия обем на снимките ..

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Сеп 2003, 16:49

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4247

още една тема по темата.

админ, събери ги във едно ако желаеш...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 24 Сеп 2003, 11:47

Turturelo написа:Колко е цялия обем на снимките ..

Turturelo , ако искаш ми дай някакав адрес и ще ти изпратя 2CD със филма и снимките.Ще пристигнат до 3-4 дни.
И снимките и филма не са перфектни,защото ходя за първи път на такова събитие.Първо снимах с камерата,ама то какав запис стана....Камерата ми е много добра ,но то или се снима или се гледа :) Аз исках всичко да видя и в същото време и да заснема това което гледам близо до някакъв професионализъм :) И така въртях се с камерата насам,натам....като падна батерията на камерата продължих да снимам с цифров фотоапарат и така докато обиколих навсякаде.
Като събитие трудно мога да го опиша,беше нещо невероятно.Не успях да видя халето на Daimler-Chrysler но за сметка на това ме изкараха на сила от халето на BMW.Моите приятели чисто и просто неиздаржаха :lol: :twisted: :lol: Чаках повече от 30 мин. да се кача в 645-та защото имаше опашка и после още толкова неизлязах :twisted: Всички врътки въртях,от приборите по таблото до настройките на седалката.Имаше три огромни екрана,пред всеки платформана която е качен съответен модел.Когато аз бях там бяха качили 5,6,7 серия и ги представяха с филмов матерял и описваха на живо новостите по моделите.Също така доста си играх със системата I-Drive имаше нещо като тренажор за който също се чакаше ,но 90% от хората ръчкаха напосоки,та като седнах аз...за парви път я докосвам тая врътка,но за сметка на това просто бях върха,всичко разгледах беше голям кеф,бях бърз колкото съм бърз с мишка и клавиатура.Един пич от BMW дойде до мен и започна да ме тества защото бях бърз и да направим показно.Пускахме навиг. система,радиото настроивахме и какво ли още не,беше велико.
След халето на BMW интересно беше за мен да посетя Bertone и да видя 306 CC WRC.Имаше страшно много симулатори на които се чакаше с часове,EVO 8,Xara,TT DTM,F1 Williams, всичко по купето е истинско но е свързано с играта и един голям екран на предното стъкло и полудяваш ,клатиш се,друсаш се като на живо,почти:)
Като излизахме видях един Фантом(ролса на BMW) и беше на паркинг но беше заграден с ленти и аз викам дай да пипна Емили 4е да видя дали ще се скрие.Абе емили не се скри ама ме гони охраната,искаха да ми обяснят за какво са лентите пред колата :)Като цяло също така изобилсваш и от жени както така,за жалост жените не бяха като колите,но то с такива коли незнам кои жени трябва да са там 4е да не бледнеят :lol: Това е накратко събитието IAA FRANKFURT am MAIN дано ви е било интересно да ми четете глупостите.
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 05 Окт 2003, 14:12

bravo, докато ти четях написаното цялата клавиетура стана в лиги!!! Ти сигурно си наи-щастливият човек тука щом си благословен да видиш цялата тази приказка на живо!!! Вече и аз се размечтах кога някой ден и ме ще ме огрее да видя всички тези чудеса на живо и ще се докосна до вълшебството на новите баварци, но за сега само с мечтите ще си остана!!! :( :wink:
Иначе като спомена за фантома, искам да кажа за тазо кола, че е просто невероятна и майбаха не може и на малкия и пръст да стъпи като дизайн, просто BMW са направили от Rolls-Royce-а истинско произведение на изкуството, направо шедйовър, само мога да си представям как ли изглежда и на живо!!
Но стига съм ви занимавал с моите глупости, просто изках да изкажа благодарност за тези post-ове, че ако не друго ми дават материял да помечтая, а поне мечтите са безплатни!!! :lol: :wink:
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

Назад към Страхотни истории