млад шофьор?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
млад шофьор?
Значи случката бе вчера. Отивам да взема приятелката си от гарата, която е на 100м. от нас, но все пак паля колата и отивам с нея. Докато чакам влака ми стана скучно и реших да се позабавлявам с ръчната спирачка, защото улицата е широка и макар да е посред бял ден имаше идеални предпоставки. Опитах даже няколко пъти Burn Out, но според мен с тези коне просто няма да се получи
След малко влакчето пристигна и момичето се качва при мен, а аз веднага да й покажа колко добре се върти колата в кръг
1-2-3 оборота, събрахме погледите на няколко случайни минувача. Бях си казал, че няма да правя селски изпълнения и се само се врътвам няколко пъти, след което изчезвам яко дим. Не обичам да ме зяпат
Е, повъртяхме се. Тамън изправям колата да се прибираме и гледам в задното огледало една астричка с мигащи сини светлинки
Млади бяха хората, разбраха ме. Обяснението ми беше, че съм разработвал гумите
Говориш, усмихваш се и всичко е наред. Май имам да ги черпя по бира някой ден
Като ми видяха акта и викат: "Ооо ти имаш и други прояви"
Та да си дойдем на думата. Какво означава понятието "млад шофьор" и аз влизам ли в тази група след като имам книжка от около 2 години? И другия ми въпрос е принципно за това въртене какъв акт могат да ми напишат, с какви причини и за колко контролни точки?
Пердлагам клуба да сключи договор и със сините каски, за да може когато покажеш членската си карта от клуба да кажат: "Аааа за тебе е нормално
" Май доста поуморих колата. Сега съм я оставил да почива малко 

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: млад шофьор?
Иво написа:Значи случката бе вчера. Отивам да взема приятелката си от гарата, която е на 100м. от нас, но все пак паля колата и отивам с нея. Докато чакам влака ми стана скучно и реших да се позабавлявам с ръчната спирачка, защото улицата е широка и макар да е посред бял ден имаше идеални предпоставки. Опитах даже няколко пъти Burn Out, но според мен с тези коне просто няма да се получиСлед малко влакчето пристигна и момичето се качва при мен, а аз веднага да й покажа колко добре се върти колата в кръг
1-2-3 оборота, събрахме погледите на няколко случайни минувача. Бях си казал, че няма да правя селски изпълнения и се само се врътвам няколко пъти, след което изчезвам яко дим. Не обичам да ме зяпат
Е, повъртяхме се. Тамън изправям колата да се прибираме и гледам в задното огледало една астричка с мигащи сини светлинки
Млади бяха хората, разбраха ме. Обяснението ми беше, че съм разработвал гумите
Говориш, усмихваш се и всичко е наред. Май имам да ги черпя по бира някой ден
Като ми видяха акта и викат: "Ооо ти имаш и други прояви"
Та да си дойдем на думата. Какво означава понятието "млад шофьор" и аз влизам ли в тази група след като имам книжка от около 2 години? И другия ми въпрос е принципно за това въртене какъв акт могат да ми напишат, с какви причини и за колко контролни точки?
Пердлагам клуба да сключи договор и със сините каски, за да може когато покажеш членската си карта от клуба да кажат: "Аааа за тебе е нормално
" Май доста поуморих колата. Сега съм я оставил да почива малко
браво лууд само така

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Според новия закон, изобщо никой няма да се занимава да ти взима точки, направо книжката на трупчета, викни някой да ти прибере колата и ела да се видим след 6м., ще ти фраснат актче за 200-тина лева...еййй мамицата му,както го пиша това и долу някви куки беснеят със сирената... келеши...
Та, ще ти вземат книжката, ще те глобят, след което ще те пратят на проверовъчен, иначе си млад шофьор да! Да ти кажа за това дали си млад шофьор или не, годините не са толкова от значение, колкото натрупания стаж като ситуации и километри, защото, дядо Милан от Въртопопенци има Москвич на 30 години и на 80 реални хиляди километра, държи го в гаража, верно е, ама аз му нямам доверие на пътя ако се засечем някъде, независимо че кара от 30 години...който и да е дядо Милан всъщност...

Та, ще ти вземат книжката, ще те глобят, след което ще те пратят на проверовъчен, иначе си млад шофьор да! Да ти кажа за това дали си млад шофьор или не, годините не са толкова от значение, колкото натрупания стаж като ситуации и километри, защото, дядо Милан от Въртопопенци има Москвич на 30 години и на 80 реални хиляди километра, държи го в гаража, верно е, ама аз му нямам доверие на пътя ако се засечем някъде, независимо че кара от 30 години...който и да е дядо Милан всъщност...

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Нещо ме гони каръка ми се струва. Оня ден ме хванаха на най-умрелия светофар в Люлин в 1:00 през ноща да се примъквам на червено. За какво го направих и аз не знам
Винаги спирам на пустия светофар... Е, размина ми се
Нямали бланки колегите от КАТ и звъняха на някакви други, които така и не отговориха. Пуснаха ме по живо, по здраво
Искаше им се да черпя нещо за късмета, но уви бях заредил бензин с последните 3 лева и останаха на сухо
Не знам как да обясня къде се намира точно този светофар, за да се пазите, защото не съм много наясно с улиците из Люлин, но Асен ако се мерне из тази тема ще каже
Разбрах, че тия засади се случват понякога 

5 мнения
• Страница 1 от 1