Крадци върлуват... не знам коя част
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Nasti написа:А ти що мислиш че по света не се крадат незастраховани коли?!
На всякъде се крадат, на всякъде има грабежи, кражби, обири и т.н., само че разликата с тук е че там има някакъв шанс тия за които плащаме данъци да ти помогнат а тук просто форгет!
Ми може и да се крадат вече.. Доста източно европейци запалиха на заад

- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Хора не знам как ще се продължава за напред? Вече ме е страх да си оставя колата пред блока. Много чести почнаха да стават тези теми от изпатили си хора.Какво и да сложиш ще ти го вземат. Я хологени, я антени, касетофони и прочие! Дори взимат и тасове.
Някой да има някаква идея как може да си предпазиме колите от тези вандали? Нещата почнаха ад загрубяват. Вече няма значение, че радиото ти е падащ панел, пак го взимат без да се замислят. 100% е сигурно, че си намират панели от някъде тези баглеци?
Имам един въпрос към президента Мегофф.....твоето БМВ наистина е много наточено и се бие на очи.Тези джанти наистина хващат погледа. Как го пазиш? В гараж ли е или на улицата? Ти се беше уплаквал, че ти го бяха насилвали нещо. Какво стана имаше ли набези в последствие?
Някой да има някаква идея как може да си предпазиме колите от тези вандали? Нещата почнаха ад загрубяват. Вече няма значение, че радиото ти е падащ панел, пак го взимат без да се замислят. 100% е сигурно, че си намират панели от някъде тези баглеци?
Имам един въпрос към президента Мегофф.....твоето БМВ наистина е много наточено и се бие на очи.Тези джанти наистина хващат погледа. Как го пазиш? В гараж ли е или на улицата? Ти се беше уплаквал, че ти го бяха насилвали нещо. Какво стана имаше ли набези в последствие?
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Е и аз да се оплача.Ставам тази сутрин и ...........изненада.Единият халоген го няма
.Най тъпото е че заради хиляди забележки преди 3 дни намалих чувствителността на алармата.Явно определени индивиди(само да ги барна) само това са чакали.
Ако някой хване дори един от тези "приятели" да се обади аз ще го посъветвам нещо. 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Е аз живея срещу София Ленд ,малко по-надолу в посока тел. кула от другата страна на Булеварда...От 2 години съм тук,веднъж за тия две години претарашиха колите пред блока ,всичките бяха със счупени стъкла...един му бяха взели некъв пробит касетофон...Тия са тука едни лайненца от горен Лозенец мой набори горе долу...Ама май не пипат коли от квартала щото ще ги намерят и става лошо...Даже мисля,че са нови някой или старите са почнали да пипат пак,щото ги бяха наказали май...Чиста проба лайненца и наркомани са,ама са се яко специализирали глупаците...Иначе ако някой пострада и иска да си намери касетофона или квот са му взели там и това е станало в района на горен лозенец да се обади може го заведа си го намери....
BMW е колата 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ТИЯ ЛАЙНА И АЗ ГИ ПОЗНАВАМ ,ДЬЛГО ВРЕМЕ И АЗ ТАМ ЖИВЕЕХPafone написа:Е аз живея срещу София Ленд ,малко по-надолу в посока тел. кула от другата страна на Булеварда...От 2 години съм тук,веднъж за тия две години претарашиха колите пред блока ,всичките бяха със счупени стъкла...един му бяха взели некъв пробит касетофон...Тия са тука едни лайненца от горен Лозенец мой набори горе долу...Ама май не пипат коли от квартала щото ще ги намерят и става лошо...Даже мисля,че са нови някой или старите са почнали да пипат пак,щото ги бяха наказали май...Чиста проба лайненца и наркомани са,ама са се яко специализирали глупаците...Иначе ако някой пострада и иска да си намери касетофона или квот са му взели там и това е станало в района на горен лозенец да се обади може го заведа си го намери....

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Наистина някой ако случайно хване един от тези гадове да го доведе на някоя сбирка... все ще намерим за кое БМВ да го вържем докато обикаляме София :x

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
tsvet40 написа: Лошото е, че там няма само това да е разликата... Като превишиш скоростта малко и почват стотици евро глоби...В САЩ има и затвор.
Така е ама в пустата Германия пък няма ограничения на скороста по автобаните беее и поне там можеш да се накараш на воля!!! Пък и стотиците Евро глоби ги съотнеси към хилядите им евро заплати

SGV
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2