Аман от дупки!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Аман от дупки!!!
Аман от тия дупки по пътищата,даже бих казал ровове.То едно,че пломбите в устата ми ше паднат вече,а и предния ми ляв калник отдолу взе че се откачи днес
Че е малко позагнил отвътре разбирам,ама къв зор трябва да види че да се откачи напълно.Абе направо се люлееше.Мноо ме е яд на нашите олигофрени в Съвета,дето по цял ден стоят там и си бъркап по дупките, и въобще не мислят за улиците.Аман вече,до гуша ми дойде от това
Идва ми вече да ги :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Така ще бъде за съжаление, докато пътния данък е 50-150 лв. за 90% от авотмобилите. Миналата година ходих в Холандия и нещото което най-много ме впечатли бяха именно пътищата. Все едно със една голяма кофа пълна със пътна настилка са заляли цялата Холандия на един път. Ама как нямаше нито една дупчица нито една снадка на асфалта, независимо каде си - дали на магистралата или в най-забитото село. Но после шефа ми ми обясни, че на една "баварка" Е34 примерно данъка и е над 2500 лв!!! и тогава нещата почнаха да ми се изясняват
:):) Извода се налага от само себе си както е казал поета: "Да го духат бедните!" - т.е. ние 

SGV
- Momcho
- младши ентусиаст
-
Значи такава била работата в Холандия.Само това не мога да си обясня.Тези данъци които ги плащаме(дори и да са 50-150лв.),парите от тях къде отиват
Ето,например в Русе,хората се хванаха и заляха може би половината град,и като гледам го направиха много добре.А тука в Исперих кво
НИЩО
Абе нямам думи.Не ми се говори,че откачам 

- Новини
-
Аз затова пътен данък НЕ ПЛАЩАМ ....НЕ съм регистрирал колата в данъчното и ако ми се строполи някой шибан чиновник .....ще го разведа по улиците да види какви ями има. Ще видят от мене пари ама друг път. Мамка им гадна от мене пари няма да видят .......парите за данъка ще ги дам за ново каре, защото едното взе да сдава багажа ...познайте от какво .....от пътища, за които трябва и пари да даваме. Да го д***т!!!!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Можеш да ги съдиш... Имаш 0.1% шанс, но познавам успял човек
Другият вариант е да просто да не ти пука. Не си се возил по релсите на "Ломско шосе" в "Надежда"
Една голяма дупка и туко се среща асвалтец...

Даааааа .
Затова има един лаф -"По добре кола на 200 000 от Германия , отколкото кола на 70 000 от България " . 

- Momcho
- младши ентусиаст
-
Re: Даааааа .
Injector написа:Затова има един лаф -"По добре кола на 200 000 от Германия , отколкото кола на 70 000 от България " .
Тука си абсолютно прав.И аз бих предпочел този вариант

!!Asen_X написа:НЕ съм регистрирал колата в данъчното
Аз като си взех колата и ме мързеше да ходя в данъчното и един полицай ми каза "Бе ще я регистрираш като си плащаш пътния данък..." и аз така реших, ама като отидох след 6 месеца в данъчното ми написаха акт, защото съм бил длъжен в едномесечен срок след покупката да я регистрирам в данъчното... И така ми направиха акт за 30лв... то след това може просто да не подписваш решението като ти го носят с препоръчано писмо, но все някога ще те хванат да го платиш...

STREETRACERS.HIT.BG
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ами то само "принципно" е задължително да имаш квитанция за платен пътен данък....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
10 мнения
• Страница 1 от 1