Ферари Тестароса се размаза пред очите ми
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Kalio
-
Ферари Тестароса се размаза пред очите ми
Чаках прилежно в неделя на обед на светофара под моста на НДК. Бях 3 кола назад. След като светна светофара първата кола - Ферарито, с някакъв мераклия зад волана тръгва да прави ляв завой, но мераклииски - с вратите напред. Явно беше "страшен майстор", защото е изтърва да се попревърти малко повече и оттам с около 40-50 км/ч прескочи бордюра, който не е никак нисък, и се спря със страшен сблъсък в един пътен знак. Знакът отхвърча както в "Test Drive", и Ферарито седеше с високо вдигната предница покатерено върху бордюра и остатъците от знака.
Поседя 20-тина секунди, па даде на заден и лекичко се изнесе от кръстовището пред смаяните погледи на другите водачи.
Пълен левак, на който съдбата му е донесла Тестароса.
Поседя 20-тина секунди, па даде на заден и лекичко се изнесе от кръстовището пред смаяните погледи на другите водачи.
Пълен левак, на който съдбата му е донесла Тестароса.

какво по-дяволите беше това

Типична изцепка на новоизлюпено шофьорче
кофти за колата
Мога да дам пример със себе си точно по тоя повод
Преди 2 годинки когато си взех БМВ-то, като това беше и първата ми кола със задно предаване успях да се кача много скоро на един бордюр и аз по същия начин

Само дето БМВ-то си е като танк и нямаше и драскотина

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
И на мен ми се случи, но не по мое желание. Просто влязох със 120 в локалното и реших, че ще мога да взема завоя, който беше след 20 метра. Но май бях пропуснал факта, че валеше дъжд
Тия коли са опасни когато не си свикнал с тях
Конете много лъжат мама им. Аз го разбирам пича и според мен не го е направил за гъзария, а заради тръпката
Виж бордюри съм ял много, но знаци за щастие още не 

6 мнения
• Страница 1 от 1